Opnieuw goud voor Renzo Tjon A Joe in Barbados

4
Opnieuw goud voor Renzo Tjon A Joe in Barbados

Na maandag goud te hebben gewonnen tijdens de 100 meter vrije slag, heeft Renzo Tjon A Joe zojuist weer goud voor Suriname gewonnen tijdens de Centraal-Amerikaanse en Caribische zwemkampioenschappen (CCCAN). Dit keer won de Surinaamse topzwemmer het edelmetaal op de 50 meter vrije slag in het Barbados Aquatic Centre.

De 23-jarige Tjon A Joe haalde maandag al een gouden medaille voor Suriname binnen. Deze won hij door als eerste te tikken op de 100 meter vrije slag tijdens de 32ste Centraal-Amerikaanse en Caribische zwemkampioenschappen in Barbados. De zwemmer deed dit binnen 50,35 seconden.

Naast het binnen halen van de gouden plak verbrak Tjon A Joe dinsdagavond (lokale tijd) ook het tien jaar oude record van Hanser García Hernández uit Cuba. Zijn coach Yash Daryanani had al voorspelt dat Renzo dinsdag een goede tijd zou halen en een medaille zou winnen.

4 REACTIES

 1. Gefeliciteerd met je 2e /gouden Medaille. Het beste uit jezelf halen en internationaal Suriname en je zelf goed op de Wereldkaart plaatsen.

  Iedere Surinamer moet hier een voorbeeld aan nemen en het beste uit jezelf halen. Halfwas daar hebben we niets aan. Wie voor een functie of wat niet de capaciteiten heeft om dit te doen, moet dat ook niet willen doen. Niet in de politiek met heel veel losers. Zie ddb en de ja-knikkers van de ndp en coalitiegenoten in de DNA en in de regering die niets van de hoed en de rand weten. Met zulke personen zal Suriname nooit vooruit komen.

  Als je geen auto kan rijden, de verkeersregels niet kent, deze toepast in het verkeer en je aan de verkeersregels houdt, niet weet wat verkeersfatsoen dan moet je niet achter het stuur gaan zitten en aan het verkeer deelnemen. Laat dit voorbeeld goed zijn voor alle Surinamers en houden jullie jezelf niet voor de gek.

  ddb en vele van de ndp-ers, coalitiegenoten zijn ongeschikt voor de DNA en de coalitieregering van Suriname. Zie het resultaat wat ervan terecht komt. Sranan skeer.

  Deze sporter geeft aan dat hij kan zwemmen en op grond daarvan kan deelnemen aan zwemwedstrijd en internationaal op dit gebied Suriname goed op de wereldkaart kan zetten.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.