Man die president van Suriname in filmpje bedreigde opgepakt

35
Man die president van Suriname in filmpje bedreigde opgepakt
De 51-jarige Rudolf H. alias Boeroe is opgepakt.

De 51-jarige Rudolf H. alias Boeroe is in de morgen van woensdag 3 juli door leden van het Arrestatie Team aangehouden in de nabije omgeving van zijn woning te Santo Boma. De man deed in onderstaand filmpje dat recentelijk via social media is verspreid, bedreigende en beledigende uitlatingen naar de President van Suriname toe.

Naar aanleiding hiervan werd Rudolf in de kraag gevat, waarna hij werd overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Tijdens de voorgeleiding verklaarde Rudolf dat hij in dronkenschap verkeerde en dat hij de bedreigende en beledigende uitlatingen naar de President toe uit frustratie heeft gedaan.

Het wapen zijnde een gas buks pistool dat te zien was in het filmpje is aangetroffen en in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd Rudolf in verzekering gesteld.

Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak. Naar de redactie van Waterkant.Net verneemt is de CIVD ook betrokken bij het onderzoek. Het filmpje:

https://www.facebook.com/186955745440747/videos/647862979048444/

35 REACTIES

 1. Hij zal niet de enige zijn die het bloed van de Surinaamse Kolonisator kan drinken. Duizenden zijn deze koloniale overheerser meer dan zat en velen zien hem het liefst aan de hoogste boom hangen.


  Maak melding

 2. Dronken of niet dronken, de frustratie is eruit. Bedreigingen op het adres van de president is strafbaar, andersom niet. Ik hoop niet dat je alleen ’s nachts een man kan zijn, maar ook overdag. Bij jij nu een terrorist of een hersenloze zuiplap?


  Maak melding

 3. Nu krabbelt hij terug. Vriendje noemen ze zulke figuren. Maar hij durfde met kop en al in beeld ook al was hij dronken. Bepaalden kunnen alleen vanachter de schermen met valse naam schelden


  Maak melding

 4. Wordt hij ook op de vlucht dood geschoten ?

  Bouta-lovers,
  Jullie zijn mensen /, consumenten /, burgers /, SURINAMERS kies voor jouw land.
  Bouterse geeft jouw een pakket met bedrog,
  Mama Sranang geeft jouw een eervol leven !


  Maak melding

 5. Kinderen en zuipers vertellen altijd de waarheid zo dus ook deze boeroe. Hij durft niet anoniem te zeggen wat hij van de kolonisator vindt.


  Maak melding

 6. Woooh! Man no sober.
  The drunkard, he staggers around.
  The alleys of cities and towns.
  His sorrows he tries to drown.
  Solution to his problems, can never be found.
  Booze is what he choose.
  Like a gipsy he’s tipsy.
  He drinks too much whiskey.
  Watch him how he topples over.


  Maak melding

 7. Ai a man pot eng tap MULTIMEDIA 😂😂😂. Wie is deze figuur… Volgende keer misschien Bacardi black ipv die witte rum die je hoofd te heet maakt 😂😂😂


  Maak melding

 8. Ik vraag me af wie van de VHP de camera hanteerde om dit schandalig vertoon op te nemen! Werk voor de PoowPoow! Voel die lummel aan de tand om erachter te komen wie aan de andere kant van de camera stond en wellicht de aanstichter van die dronkenmans gedrag is en wat zijn doel en wie zijn opdrachtgever is geweest. Moro e kom!!


  Maak melding

 9. Het word tijd deze moordenaar zonder loze bedreigingen op social media, dit fossiel om te leggen met een sniper, het zal voor Suriname een verlossing zijn.


  Maak melding

 10. Artikel 13 lid 2 is nu van kracht morgen is er een spoedbijeenkomst gepland het leger word gestationeerd en in hoge paraatheid gebracht…de transport is gepland en de lading met witgoed zal na gebruik droomwensen doen vervullen…nog 5 jaar erbij…


  Maak melding

 11. VOLGENS DE WET IS HET VIA DE MEDIA, IN DEZE SOCIAL MEDIA, UITEN VAN BEDREIGINGEN AAN REGERINGS, VOLKSVERTEGENWOORDIGERS EN OVERIGE STAATS INSTITUTEN ( REKEN KAMER, CLAD ETC) PER DEFINITIE STRAFBAAR. DAT DEZE RAND DEBIEL WORDT GELINKED AAN DE PRES GARDE E.O ENIGE UNIT VAN HET NL. ZOU MOETEN HEBBEN GERESULTEERD IN AANHOUDING DOOR DE MP. HET FEIT DAT HY IS AFGEHANDELD DOOR HET KPS SPREEKT BOEKDELEN.
  ALCOHOL WAS NIET OORZAAK VAN DIT GEDRAG
  A SAN NA ” FLAKKA” DE NIEUWE CHEMISCHE DRUG DIE NOG VELE SLACHTOFFERS ZAL MAKEN.
  HOE IS HET DRAMA WYNALDUM AFGELOPEN. TOEN EENMAAL VRY GELEIDE HAD BY AANKOMST EN DE TROEP HAD WEG GEZET BY PIET WOR…? HEEFT HY ZYN TONEEL GESPEELD. WE LATEN HEM VOOR REDUAN THAGI. BLYF NEEM JE OGEN EN KYK.


  Maak melding

 12. Hij was dronken ze moeten hem een afgedonderd pakslaag geven een 4 duim steen aan zn poten vastbinden en in de rivier gooien dichtbij de zee laat hij voer zijn voor de grote visseen winsi fa je haalt iemand niet zo door t slijk eng srefi geersie wang jorka go miti kabra


  Maak melding

 13. @ Lucien

  Heel mooi gezegd want iemand heeft constant gefilmd toch…hoe dom kan je zijn
  Teh eng skieng hati eng aw braak ala neng stellig is hij betaald dit te doen. Ik zou m flink zwepen


  Maak melding

 14. in heel veel derde wereld landen/en of niet westerse landen werd een decreet uitgevaardigd na de 2e wereldoorlog uit naam van de verenigde naties dat de landen moesten onderdrukt worden door een machthebber, zodat er altijd angst moest heersen…in opdracht van de gevestigde orde…ook suriname werd daar aan onderworpen door middel van een staatsgreep…de naam Delano verwijst ook naar de elitaire afkomst… geen wonder dat geen ene westerse land bouterse verijdeld of protesteert bij de VN…kortom het kwam ze goed uit…..altijd is er een agenda gaande in de wereld in de vorm van oorlog of onlust in een bepaalde regio… in wiens belang is dat; propaganda komt in heel veel vormen voort,,, de vraag is wel nu; is de video zgn een bedreiging naar de president toe en wie heeft de opdracht gegeven ??? of is het bedoeld om de burgers angst in te boezemen om niet met de president de maat te nemen….


  Maak melding

 15. Hij had in plaats van een fles Bacardi een nieuwe onderbroek kunnen kopen. Wat een zuipschuit. Deze man is zwaar gefrustreerd dat hij naar de fles grijpt om zo zijn grieven te uiten. Hopelijk is hij snel ontnuchterd.

  Sarie Torie


  Maak melding

 16. Parameid 4 juli 2019 at 04:55
  Hij was dronken ze moeten hem een afgedonderd pakslaag geven een 4 duim steen aan zn poten vastbinden en in de rivier gooien dichtbij de zee laat hij voer zijn voor de grote visseen winsi fa je haalt iemand niet zo door t slijk eng srefi geersie wang jorka go miti kabra

  En dit uit de mond van een vrouw ? Of ben je er een die omgebouwd is zoals het binnen jouw gemeenschap het de gewoonte is. Geef dan het goede voorbeeld en neem dan het voortouw door hem aan pak slaag te geven. Ik weet zeker dat goeroe jou laars kapt,


  Maak melding

 17. Vervelend voor deze meneer,hij heeft zich laten meeslepen. Heel wat denken er ook zo over,hij is gewoon moe! En misschien kennen ze elkaar persoonlijk. Je mag zeggen wat je wilt ,maar met zulks bedreigingen vraag je om problemen voor jezelf…Tjeh tey drongo yey denki weri ,en if sani ey moro joe, jow spiet ka doro! Drank maakt meer kapot dan je lief is.


  Maak melding

 18. Kondremangs
  Hmmmmmmm. ….als je goed naar die man kijkt. ….is het een halfbroer van DiDiBri. ….ach ja. ..gewoon een familie ruzie waarbij hij ook zijn deel wilde hebben van die drugsopbrengsten. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 19. @Parameid.
  En wat moeten ze dan doen met mensen die anderen echt vermoorden en al tig jaar onder hun straf uitkomen?? Moeten ze die dan heel langzaam doodslaan of nog erger??
  En de likkers die dit allemaal maar toestaan moeten die niet dezelfde straf krijgen??
  En die Luciën met zijn kwaad sprekerij en onbewezen insinuaties wat voor straf verdienen dergelijke schoften??


  Maak melding

 20. God weet als bouterse die mensen heeft vermoord want het lijkt alsof ze daar waren en alles zelf hebben gezien en hebben meegemaakt CIA rapport ligt bij de tatas bouterse was op dat moment aan de paterweidman straat bij zijn vriendin huidige vrouw ik zat toevalig ook daar toen het bericht binnen kwam en dat de vader gelijk nadat bouterse het huis verliet met zijn lijfwachten dieein een zwarte lada voor de brombere stonden geparkeerd zei de vader tegen ons allemaal dat hij bouterse niet hier meer wilde hebben want dit gaat ondanks dat hij niet erbij was negatieve aandacht hier ten huize voor ons vormen en op grond daarvan mocht hij niet meer aan huis komen dus de mensen die doen alsof ze de moorden live hebben zien gebeuren jullie liegen alsof het gedrukt staat als jullie hem beschuldigen dat hij een hoer is die alle vrouwen wilt neuken dan zeg ik dat het waar is maar dat hij die mensen heeft vermoord die man is bang no moer om zelfs een mier te doden het zijn de mensen om hem heen die gevaarlijk zijn niet die bouterse laat dat duidelijk zijn


  Maak melding

 21. Krobaar, wie had dan de opdracht gegeven of ging ermee akkoord dat die mensen ’s nachts opgepakt moesten worden? Wie bezorgde zichzelf dan een alibi? Moet in zo’n ernstige situatie een echte leider ter plekke zijn of blijven stoeien met de dochter van een Indiaan?


  Maak melding

 22. @Parageit.
  Haal je kop uit je kont en verkondig niet zulke onzin. Jouw opmerkingen getuigen juist van domheid, deze man is naar alle waarschijnlijkheid zwaar gefrustreerd door de situatie waarin hij gebracht is, de fles pakken en vèrgaande bedreigingen keur ik niet goed maar zijn wel te plaatsen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.