Slachtoffer ‘hit and run’ Anamoestraat overleden

13
Doorrijder die man schepte aan de Anamoestraat aangehouden

De 56-jarige Clifton Boerleider die in de vroege morgen van donderdag 16 mei aan de Anamoestraat in Suriname, is aangereden door een personenauto en in hulpeloze toestand was achtergelaten, is zondagochtend in het Academisch Ziekhuis overleden. Dit bevestigt zijn familie tegenover de Ware Tijd.

De politie van het ressort Geyersvlijt kreeg op donderdagmorgen 16 mei de melding, dat een man bewusteloos langs de Anamoestraat lag. De wetsdienaren troffen de man, die naderhand de 56-jarige voetganger Boerleider zou blijken te zijn, bewusteloos langs de weg met onder andere een zware letsel aan zijn hoofd. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar het ziekenhuis waar hij werd verpleegd op de Intensive Care.

Dankzij informatie vanuit de samenleving en beeldmateriaal van de aanrijding is de politie Regillio M. op het spoor gekomen. Hij is door het Arrestatie Team op zijn woonadres aangehouden en in verzekering gesteld. Na een tip werd het voertuig waarmee hij de aanrijding had gemaakt, bij een spuiter aangetroffen en in beslag genomen.

13 REACTIES

 1. Hoe harteloos kan iemand zijn om een ander dit aan te doen!? Het verkeer in Suriname is en blijft piekie-piekie play en Russische roulette. Ook rijbewijs fraude maakt het tot een dodelijke cocktail.


  Maak melding

 2. Ik wacht op de eerste reactie die BOUTERSE de schuld gaat geven.kom op NDP bullebak bespotter …waar blijf je met je achterlijke koe low IQ commentaar. Jo buck dancing sell out Coon.


  Maak melding

 3. Niks nieuws….8 Dec. ’82 was het shoot and run. En de dader DDB wordt vervolgens door het paars geïndoctrineerde, hersenloze en laaggeschoolde klapvee als Paki-RAT-igri, RobGay, Domscop tot president verheven in ruil voor een lauwe soft en een bak oud vreten. Kansloze FAILED STATE !!!!


  Maak melding

 4. @Damsco natuurlijk is Bouterse niet schuldig. Het kan hoogstens gedacht worden dat het gevoerde beleid bijgedragen heeft aan het creeren van omstandigheden die het ongeluk en de fatale afloop mogelijk gemaakt hebben zoals:
  1 >> Slechte staat van onderhoud wegen en straat verlichting.
  2 >> De beroerde staat waarin de medische zorg geraakt is.

  Beste Damsco een zwager van mij is nog niet zolang geleden als complicatie na een ongeluk in het AZP overleden. Ik verwijt niemand iets omdat iedereen zijn/haar best gedaan heeft echter de omstandigheden in het AZP waren schrikbarend te noemen en zeker niet op het niveau dat een Surinamer mag verwachten.
  De gemiddelde leeftijd in Suriname is gezien hoe het was en is in de regio aan de lage kant. Dat is geen verwijt maar een feit.


  Maak melding

 5. R.I.P hr Boerleider
  God hebben jouw ziel.
  Familie sterkte met dit groot verlies.

  Hopelijk wordt de moordenaar flink
  gestraft. Dit is een bewuste actie geweest anders was hij niet doorgereden en zijn auto naar de spuiterij gebracht.
  Deze duivel hoort niet op straat thuis.


  Maak melding

 6. Ik heb de opname een paar keer bekeken en bestudeerd en moet helaas concluderen, dat de dader die arme man met opzet heeft aangereden. De voetganger liep uiterst rechts van de weg en de moordenaarchauffeur verliet de linkerrijstrook om die arme Boelie te raken. De op te leggen straf moet zwaar zijn!!!!


  Maak melding

 7. Ik hoop dat de dader opgespoord en zwaar gestraft wordt, Overledene R.I.P. nabestaanden, familie, vrienden en bekenden; sterkte. Mijn tekst begint te lijken op een gebed zonder eind. Ja, dit is niet de Suriname die ik gekend heb,maar een andere land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.