Directeur en manager postbedrijf aangehouden voor drugssmokkel op naam van postverzenders

21

Rechercheurs in Suriname hebben de 36-jarige Nithin G.en de 43-jarige Sanjaykumar R., respectievelijk directeur en manager van een postbedrijf in Paramaribo, aangehouden en in verzekering gesteld. Dit nadat zij een gewoonte van maakten om postpakketten inhoudende drugs naar het buitenland te verzenden op naam van personen, die via hun bedrijf pakketten naar het buitenland lieten versturen.

De zaak kwam aan het rollen nadat Sylvia J. onlangs door de Narcotica Brigade werd aangehouden. Dit nadat in een postpakket op haar naam een hoeveelheid cocaïne was aangetroffen. De vrouw ontkende dat zij ooit drugs vanuit Suriname naar het buitenland had gepost. Voorts dat zij enkele jaren geleden voor het laatst een doos ter verzending had aangeboden bij een verzendbedrijf in Paramaribo waarbij zij onder andere een kopie van haar identiteitsbewijs moest afstaan aan een medewerker van dat bedrijf. In het belang van het onderzoek werd de vrouw na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

In het belang van de waarheidsvinding stelde de Narcotica Brigade een onderzoek in bij het verzendbedrijf in kwestie en stuitte daarbij op een aantal koppies van verzendformulieren alsook identiteitsbewijzen van postverzenders. Een kopie van Sylvia ’s verzendformulier en identiteitskaart werd ook ter plaatse aangetroffen.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de manager en de directeur vermoedelijk een gewoonte van maakten om postpakketten inhoudende drugs naar het buitenland te verzenden op naam personen, die via hun bedrijf pakketten naar het buitenland lieten verzenden. Sylvia, J. is daarvan slachtoffer geworden.

Sanjaykumar en Nithin werden respectievelijk op maandag 24 juni en op woensdag 26 juni opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn deze twee mannen in verband met het onderzoek in verzekering gesteld. Het slachtoffer is inmiddels in vrijheid gesteld.

- Advertentie -

21 REACTIES

 1. Deze mensen kan je maar op een manier aanpakken …. pluk ze kaal bij hun ballen en laat geen dollar over.

 2. Nu houden die waterkant trollen, die het altijd hebben over anderen hun smond.
  Duivels zijn jullie! Want jullie schromen er niet voor om de anderen te laten opdraaien voor jullie streken. Als er geld in het spel is, zijn jullie altijd aanwezig.
  Op die manier werken jullie hard?
  Ik weet ook hoe jullie door de overheid met schaars gekochte deviezen goederen, massaal smokkelden naar Guyana.
  Echt hoor!

 3. Wat lopen er in ons landje mensen rond met een ellendige lage mentaliteit. Kan mij niet indenken dat zij zich mens voelen. Zelfs de beesten die in ons landje rondlopen zijn een gevaar voor dit soort individu.Schaamteloos gedrag. Bij dit soort aardse duivels zijn het altijd de onschuldigen die het gelach moeten betalen.
  Gado no e srebie. Voorgoed opsluiten.

 4. Dit is wel een hele lage streek om anderen hun identiteit zo te misbruiken. Ik zeg altijd je kunt van geld houden maar als je over lijken gaat dan ben je eigenlijk geen mens maar een soort van duivelsbeest.

 5. @ Formula: moet je weer naar school in de schoolbanken om te leren lezen ???
  Joe dong-kaw !!

 6. Iedere bevolkingsgroep maar dan ook iedere houdt zich in Suriname bezig met drugssmokkel. Het is niet alleen de Hindoestaanse of Creoolse of bosneger. Dus ga hier niet een etnisch probleem can maken want dan ben jij net zo een huichelaar als deze twee idioten.

 7. OM, ophangen deze twee gasten!
  Anders behoud je de kwaal en daarmee ook de virus.

 8. Huis perc autos n alles mt waarde intrekken n op d veiling gooien n smartegeld laten betalen aan de slachtoffers n dan vr 10 jaren opsluiten klarie torie

 9. Wat r bedoeld wordt is ,dat als het bordo was of iemand die op hem en mij lijkt zou je donder en bliksem horen.
  @cheffery
  En wij zeggen het gewoon hoe het is .
  Ook als we alleen zijn en ook gewoon in je bijzijn en niet baka baka als slangen.

 10. Namen noteren met foto erbij
  Deze mannen zullen in Nederland nooit meer cash betalingen kunnen veriichten groter dan € 3.000 .
  In Suriname zal dit nog wel lukken denk ik.

 11. Alweer de bevestiging dat de Surinamer minstens net zo racistisch is als de blanken waarover zij schijten omdat ze zo racistisch zijn. Kijk zelf eerst in de spiegel voordat men de blanken verwijten maakt.

 12. het slachtoffer moet een schadeclaim indienen, en niet weining, want haar naam en goede eer zijn te grabbel gegooid. als uit het onderzoek naar voren komt dat ook anderen slachtoffer zijn geworden van zulke laag- aan -de- grondse praktijken, moeten ook zij worden gecompenseerd, de Overheid moet nu wel daden stellen en niet langer kruipsels de handen boven het hoofd houden.

 13. @mieanda de overheid is zelf de grootste drugscoordinator want vergeet niet dat de zoon van de drugsbaron Bouterse in de VS een straf wegens drugs ondergaat. Zijn vader is ook veroordeeld voor drugsdelicten en die is de president dus waarom vraag je aan een overheid die zelf uit de grootste drugscriminelen bestaat om maatregelen ?

 14. Jullie trollen hier moeten duidelijk gedekoloniseerd worden. Al die lof uitingen aan Nederland, de grootste narcostaat en het grootste drugslaboratorium ter wereld wordt door jullie EZELS de hemel in geprezen. Jaarlijks wordt er in Nederland voor 16 miljard Euro witgewassen!! En maar lullen over Suriname! De grootste crystal meth vangst ter wereld ooit, in Nederland geproduceerd!! En maar lullen over Suriname! Een overheid die een nationaal ziekenhuis gebruikt oom cocaïne te produceren!! En maar lullen over Suriname! Een land dat de wetgeving klaar heeft om op grote schaal legaal cannabis te telen om te kunnen concureren met Marokko! En maar lullen over Suriname?…Ey, un go dok yerreh!! En het is al lang duidelijk waar de drugsbaronnen gezocht moeten worden, in de oranje bende!! Na wan ethisch sannie ini Sranan!!

 15. Ahum, maar dit spreekt mij boekdelen.
  Waarom niet de naam van het bedrijf waarom worden deze drugsbaronnen beschermd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.