Vermist 12-jarig meisje uit Rotterdam weer terecht

23
12-jarige Hania vermist
De 12-jarige Hania - Foto (c) Politie

De 12-jarige Hania voor wie vrijdagochtend vroeg een Amber Alert uitging is vrijdagavond rond 19.30 uur aangetroffen in Hilton hotel in het Rotterdamse centrum. De 49-jarige Amerikaan die in haar gezelschap was is aangehouden.

Hania vertrok donderdagmiddag rond 12.30 uur van school nadat ze zei een afspraak te hebben bij de orthodontist. Echter bleek dat achteraf niet waar te zijn. Om 15.30 uur sloeg haar familie alarm omdat ze niet thuis was gekomen.

Een groot politieonderzoek volgde. Na het Amber Alert keek heel Nederland naar Hania uit en was er groot medeleven met haar familie. De politie wist vrijdagavond rond 19.30 uur de man in het hotel te arresteren en brachten het meisje in veiligheid. Zij krijgt op dit moment de hulp en aandacht die nodig is, meldt de politie.

De politie laat verder weten dat het onderzoek niet hier stopt. Alle betrokkenen worden verhoord en ook andere middelen zullen niet onbenut gelaten worden om te achterhalen wat zich precies heeft afgespeeld.

23 REACTIES

 1. Maar waarom zo kleine meisje kletsen met zo grote man. Hoe zo ver gekomen. Hoe kan meisje zo dom zijn met man zo gaan mits in vrijwilligheid. Als is gelokt dan misschien Amerikaan ook werken met djoembie en duistere krachten.


  Maak melding

 2. Heel erg goed nieuws dat het meisje terecht is..
  Moet wel gezegt worden dat ouders streng moet toezien wat hun kinderen op social media aan het doen is en met wie!! En vooral al vroeg beginnen met voorlichting te geven over alle gevaren omtrent social media.


  Maak melding

 3. @de ndp bespotter
  Wat een waardeloze en kinderachtige reacties plaats je op waterkant, echt van het niveau van de kleuterschool. Geen enkele toegevoegde waarde en zeker niet amusant. Wordt toch volwassen


  Maak melding

 4. Pedo,s hebben tal van trucks……..Waarschijnlijk is ze bedreigt ,een kind van 12 loop niet zomaar weg…. een of andere manier had die smeerlap iets van dat kind ,dat ze zich liet over geven ..dit soort smeerlappen moeten gewoon opgeruimd worden.het is nu aan ouders om het kroos in de gaten te houden waarmee ze bezig zijn op sociaal media ..ik zou gehakt van hem maken die rommel


  Maak melding

 5. Gelukkig is dit kind weer vrij.
  Laten we daar blij om zijn.
  Ze zat in groep 8 en kan na de zomervakantie naar de middelbare school en hierdoor de blikken van velen ontlopen.
  Scholen moeten de wel erg soepele regels omtrent het missen van lessen gaan aanscherpen.
  “Ik moet eerder van school, want ik moet naar de orthodontist”
  Oh, ja dat is goed hoor.
  Nee, dat is niet goed


  Maak melding

 6. Hij heeft zich waarschijnlijk voorgedaan als een leeftijdsgenoot of haar onderdrukt met bijvoorbeeld beeldmateriaal wat zij eerdee verstuurd heeft.

  Het Hilton hotel en de school mogen zich achter hun oren krabben en hun beleid nog eens onder de loep nemen. OUDERS behoren hun kind af te melden, niet de leerling zelf!
  En dat iemand een hotelkamer kan betrekken met andermans minderjarig kind….beleid moet anders!

  God dankbaar dat ze terecht is. Hoop dat ze fysiek maar ook mentaal ongedeerd is en een wijze les heeft geleerd!


  Maak melding

 7. Goed nieuws dat Hania terecht en de Amerikaan aangehouden is. De politie zal alle middelen aanwenden om te onderzoeken wat er precies is gebeurd. Ook zullen alle betrokkenen eprden gehoord. Sinds wanneer gaat een bruine meisje van 12 jaar mee met een witte engels sprekende man in de 50. De zaak stinkt van alle kanten .


  Maak melding

 8. @NDP bespotter

  Wat bezielt je ?? steeds NDP NDP NDP word je niet moe met je ndp NDP!!
  HET lijkt alsof je geniet hiervan en geen medelijden met dat kind hebt nog met haar ouders.
  Al ben je niet eens met ndp manier van regeren.
  Waarom gebruikt je iedere item om ndp ndp ndp ndp ndp te schrijven.
  Iedereen maakte zich zorgen om hania behalve jij.

  Tjeee potiié !!!!!!!!


  Maak melding

 9. 11 12 13 14 15 16 jarige meisjes zijn zeer krassie. Ze hebben net hun poes ontdekt, kijken veel naar ponro en gebruiken hun vinger heel veel. Daarnaast zijn ze ontzettend gevoelig voor aandacht en hun uiterlijk. Ze zoeken veiligheid en iemand die hen veel cadeautjes geeft en overlaadt met complimenten. Hun wijsheid is net zon groot als een sesamzaadje.
  Ze luisteren naar niemand en vooral hindostaanse meisjes worden gecorrompeerd door de Bollywood films waarin weglopen met een vriend alom wordt gepromoot als iets heldhaftigs.
  In de films loopt het natuurlijk altijd goed af, maar in de praktijk wordt het een en al ellende. Vooral wanneer een kinderlokker vermomd achter je aan zit.
  Hopelijk heeft het meisje haar les geleerd, anders kan ze opdonderen.


  Maak melding

 10. @Augustinus

  Wat zeg jij allemaal? Net als NDP spotter lopen hier alleen maar zielloze gehandicapten rond. Wees blij dat de meisje is gevonden en de familie opgelucht kunnen leven. Het kan ooit jou kind zijn die ontvoerd is.


  Maak melding

 11. @Batman,

  Ontvoerd? Dan weet jij meer dan de politie. Ze ging vrijwillig naar die hotel. Zelfs gebruik makend van een smoes dat ze een afspraak had met een tandarts of zoiets.
  Het fijne moet nog naar buiten komen. Maar de meisjes in deze leeftijdsklasse zijn vaak niet vatbaar voor rede. Helaas!


  Maak melding

 12. Het is een feit dat een ieder alert moet zijn. Ook in je nabije omgeving zijn er pedo’s op de loer.
  Het kunnen familie of vrienden zijn. Laten wij onze ogen en verstand niet op 0 zetten. Van wie je het niet verwacht kan zo iets uitvreten met kleine kinderen. Kinderen zijn weerloos en machteloos. Er lopen veel mensen met een zieke geest rond. Zien kinderen als een prooi om hun te vernietigen. Waakzaamheid kan een kind veel leed besparen. Voorlichting geven kan soms helpen. Bewust maken va de gevaren die op de loer liggen is nog beter.
  Hopelijk krijgt dit kind goede professionele hulp en wordt deze Amerikaan vast genageld.
  Seks toeristen denken dat zij met hun smeerlapperij weg komen. Gewoon hun foto in de media over de hele wereld plaatsen. Je piemel achterna lopen is toch verschrikkelijk. Er wordt niet nagedacht hoeveel psychische schade zij aanrichten

  Sarie Torie.


  Maak melding

 13. Ze is vrij willig mee gegaan anders zou ze niet LIEGEN dat ze ergens moest gaan
  .Dus alleen die man moeten ze vast houden. De jeugd liegt vreselijk daarom geloof ik geen kids wat ze zeggen hoor. ik observeer ze heel heel diep . Zo een kind vertrouw ik nooooooit meer . A krasie
  .


  Maak melding

 14. Lijgia wat een domme comment!waarschijnlijk heb jij rr 5 rondlopen van verschillende vaders. Ik hoop dat het jou of in jou famillie een keer gebeurt,en zeer waarschijnlijk door pedofiel Augustinus.


  Maak melding

 15. Die man is ouder dan dat kind. Hij kan haar zo manupileren en onzin vertellen dat ze hem geloofd. De MAN moet met zijn poten van kinderen afblijven. Dat kind heeft geen vader meer en misschien zoekt ze ook vaderliefde. Het is en blijft een kind. Wie zijn wij om te oordelen?? Bedenk dat jullie ook kinderen, nichtjes of wat dan ook hebben. Denk niet dat de jouwe beter zijn


  Maak melding

 16. @Redskin,

  Het is dat je hier anoniem bent, anders had ik je aangeklaagd om mij een pedofiel te noemen. Misschien ben je zelf een grote pedo. Wie weet wat de Indianen allemaal met hun kinderen uitvreten in hun tentjes.

  @Wendy, jij moet beter lezen. Staat toch duidelijk dat 11 tm 16 jarigen eigenwijs zijn? Dus ook die van jou en die van mij en van alle anderen.


  Maak melding

 17. Deze zieke Amerikaan die zelf van der is van een dochter heeft het kind misleid en gemanipuleer!
  Iets wat vaker voorkomt in de maatschappij.
  Bedenk goed dat het een kind van 12 jaar is.
  Deze typetjes zijn ook in USA heel actief geweest met oudere meisjes en in Nederland kennen we de “loverboys” (lijkt een uitstervend ras) die ouder meisjes door mooie praatjes en kadootjes in macht krijgen.
  Ik hoop dat dit jong onschuldig ogend kind samen met haar moeder de juiste begeleiding krijgt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.