SRD 60 duizend aan brushcutters buitgemaakt bij inbraak commissariaat Coronie

12

Inbrekers hebben donderdagavond 9 STIHL brushcutters ter waarde van SRD 60.000 buit gemaakt uit het magazijn van het districtscommissariaat van Coronie in Suriname.

De burgervader van het district laat weten dat dieven het de laatste tijd gemunt hebben op brushcutters. Dit zegt hij omdat eerder al 2 brushcutters van het commissariaat en 4 van LVV en OWT&C zijn gestolen.

De districtscommissaris is diep teleurgesteld met hetgeen dat heeft plaats gevonden. Dit omdat de dieven zich niet ervan bewust zijn welke gevolgen de diefstallen met zich meebrengen voor de ontwikkeling van het district.

12 REACTIES

 1. De burgervader van Coronie is Tarnadi van de NDP en hij was de persoon die vond dat de assemblee leden chicken feed verdienden.En dat was de enigste keer dat hij meer zei dan voor of tegen.


  Maak melding

 2. Zonder het te weten bekend de burgervader dat bij de aankoop van de brushcutters door de overheid 2,5 keer zoveel is betaald dan de winkelwaarde, namelijk meer dan SRD 6.500,00 per stuk.
  Wie heeft er een “njang” gemaakt? hoeveel brushcutters zijn totaal door de overheid aangeschaft? Zeker een onderzoek waard.


  Maak melding

 3. Als he Coronie wilt ontwikkelen stuur eerst alle coronianen naar Paramaribo en dan het van naam veranderen in West Saramacca of Oost Nickerie.


  Maak melding

 4. Dan die dievetjes hebben veel grazen om te snijden met machien. Politie kan kijken op social media waar vele deze dingens aangeboden worden. Als verkoper niet kan verklaar dan verder onderzoek naar herkomst van machien.


  Maak melding

 5. @ Flordelyn Pejana, toen ik dit artikel las sloeg ik ook aan het rekenen, over hoeveel te duur kun je discusseren maar dat ze veel te duur waren staat al een paal boven water, dus ook hier wordt de boel weer beflikkerd, en moet zulke dure machinerie gewoon niet beter tegen ontvreemding beveiligd worden, raar zaakje dus?


  Maak melding

 6. Als ik het even snel omreken dan kom ik uit op een prijs van meer dan srd 6600 per brushcutter.
  Vandaag las ik toevallig een advertentie in dwt omtrent brushcutters van fernandes technical center (toch wel een gerenommeerd bedrijf in SU) en de DUURSTE bruschcutter kost srd 3525 waarbij je OOK nog een blower erbij krijgt. Dus hoogstwaarschijnlijk is er een flinke nyang gemaakt bij de aanschaf van deze (inmiddels gestolen) brushcutters.


  Maak melding

 7. bout is 250 en 500 woningen aan het bouwen te Helena christina weg en houttuin project onder de noemer D P
  en ook nog een ziekenhuis wat wanica heet..
  hij kan al die Coronieanen een huis met perceel geven, dan wonen deze mensen direct in de stad zijn ze ook bevrijd van de minderwaardigheid gevoel..
  kunnen ze direct werk gelegenheid vinden al daar, hoeven niet dagelijks onder de kosos boom meer te srtaan wachten op wie..

  dan kan coronie inderdaad ontwikkeld worden door een paar hindoestanen..

  zie dan de over een paar jaar wat het is geworden, zo gaat het niet ..


  Maak melding

 8. Srotto ndp bespotter mars die idioot wéét er meer van. Deze buckdancing Coon verkoopt Suriname aan de kaas koppen MOTHERFUCKING sel out punk ass uncle Tom.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.