Bromfietser aangereden, rijbewijs veroorzaker ingevorderd

8
Bromfietser aangereden, rijbewijs veroorzaker ingevorderd

Het rijbewijs van de 49-jarige autobestuurder R.S. is op donderdag 27 juni ingevorderd door de politie van de afdeling Verkeer van Regio Midden. Dit nadat hij afgelopen woensdag deze bromfietser aanreed die een bovenbeen fractuur en schaafwonden opliep (foto).

De autobestuurder reed op woensdag 26 juni over de Indira Gandhi weg, komende vanuit de richting van Lelydorp en gaande in de richting van Latour. Ter hoogte van de Rahimalweg beschreef de autobestuurder R.S. een rechtse bocht zonder voorrang te verlenen aan de bromfietser G.H. die rechtdoor reed in de richting van Lelydorp. Het gevolg was dat de bromfietser G.H. werd aangereden.

Hangende het onderzoek is het rijbewijs van  R.S. ingevorderd, meldt het Korps Politie Suriname.

8 REACTIES

 1. Gaat geen dag voorbij of Waterkant publiceerd aanrijdingen in Suriname. Kennelijk is de nieuwsvijver opgedroogd. Ja slachtoffers bij aanrijdingen valt te betreuren maar wat voor nieuwswaarde heeft dit nu ? Zelf nederlandse nieuwssites geven nauwelijks aandacht aan aanrijdingen, spookrijders en joyriders.


  Maak melding

 2. Het is waterkant, oftewel meer sensatie, (leed)vermaak en vertier. U zult daarom altijd meer van dit soort berichten lezen dan diepgaande journalistieke stukken. Meer bere furu items dan wat anders. Met een shot Single Malt Highland Park en een Cohiba Robusto dan amuseer ik me met de reacties van de simpele mensen. Het is niet iedereen gegund om zo rijkelijk te genieten van het leven.


  Maak melding

 3. Pad van wanica is altijd al een gevaarlijke weg geweest sinds de jaren 70 wat ik me kan herinneren. Er zijn al heelveel mensen omgekomen en gewond geraakt tot heden. De bussen gedragen zich als wilde beesten op de weg en op fietspaden daar. Door dat soort roekeloosheid zullen er steeds meer gewonden en doden vallen. En in Suriname betekent ziek zijn geen inkomen….eh a wreed yere!


  Maak melding

 4. De oorzaak moet ook gezocht worden in de hele infrastructuur EN PAARS CORRUPT WANBELEID VAN DE NDP. PLANNING NO DE, SOSO PLANNING FA TANG ORI MAGTIE IN 2020.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.