Auto in goot langs Indira Gandhiweg in Suriname

11
Auto in goot langs Indira Gandhiweg in Suriname

Vrijdagavond rond 21.30u raakte deze auto te water in een goot langs de Indira Gandhiweg nabij HHS. Het voertuig kwam vanuit Latour en ging in de richting van Lelydorp. De bestuurder zou de controle over het stuur verloren hebben en kwam terecht in het water langs de weg.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde maar dat is nog niet bevestigd door de Surinaamse politie.

Het voertuig werd met veel moeite uit het water gehaald door de sleep dienst.

11 REACTIES

 1. Hhs?
  Richting lelydorp?
  Dan is hij eerst op de andere weghelft gekomen en daarna in de goot!
  Gelukkig dat er geen andere verkeersdeelnemers ongeluk hebben gehad.


  Maak melding

 2. Land heeft andere volkeren nodig, versneld economische vooruitgang te boeken, Echte Surinamers zullen Suriname nooit en te nimmer opbouwen, verdeeldheid viert hoogtij. IMPORTEER Turken, Polen, en Suriname zal floreren.


  Maak melding

 3. Vroeger gebruikte ze een cas-net om vis te vangen..waarschijnlijk kunnen ze meer vis vangen met de gemotoriseerde race monsters blijkbaar


  Maak melding

 4. (Times for Kranti) met het oog op de globalisatie is er geen ontkomen aan dat Suriname lang zo zal bestaan
  dit zyn de laatste jaren waar we als bevolking nog zo bezig zyn want dat verandert in spoedt tempo,over tien jaar is het een ander SURINAME en zal het wel anders zyn want het gebak zal met veel meer bevolking verdeeld moeten worden,suriname is jaren het kweek vyfer van nederlandse economie gebruikt,mensen gingen na hun opleiding naar nederland en dat gaat nu ook veranderen


  Maak melding

 5. Kwam uit een zijstraat vn de coppenamestraat en moest naar middenberm om op de coppenamestraat te gaan. Weet je hoe hard ze daar rijden?? Ik snap niet waarom de politie geen flitsers krijgt waar ze in een bestelbusje of zo zitten en geld verdienen . Met dit geld zou ik de agenten een bonus geven.
  Hardrijders, bellers in ht verkeer.


  Maak melding

 6. Het is opvallende dat bepaalde straten weer in beeld komen, waar er steeds ongelukken gebeuren waarvan men de macht over het stuur verloor. Dit zijn de wegen waar er heel hard wordt gereden. Deze wegen worden als race banen gebruikt. Het is raadzaam om verkeersdrempels te plaatsen en wegversmallingspalen.
  Dan is men genoodzaakt langzamer te rijden. Onze bevolking is flink aan het uitdunnen door al die aanrijdingen met soms dodelijke afloop. Ons verkeer is zo chaotisch dat je de straat niet durft over te steken.


  Maak melding

 7. @boeboe bit sjorie;

  Inderdaad. De Indira Gandhiweg komt veel vaker in beeld. Los van dat er hard gereden word, is het ook nog de drukste weg van Suriname (een artikel vorig jaar in Times).
  En daardoor word het ook nog zo chaotisch, want behalve winkels heb je ook veel scholen langs de weg. Dus maw heb je ook nog voetgangers, bromfietsers en fietsers die allemaal van dezelfde pad gebruik moeten maken.
  Zoals ik het al eerder zei, de regering moest eerst deze weg aangepakt hebben ipv de Martin Luther King weg wat verbreden betreft. Want deze weg is veel belangrijker.
  Ik denk ook niet dat drempels een alternatief zijn, het zal het allemaal juist moeilijker maken.
  Wij suri’s hebben juist meer behoefte aan voorlichting voor wat betreft de veiligheid van jezelf en anderen in het verkeer. We moeten meer verantwoordelijkheids gevoel aanleren voor onze medemens. En proberen beter uit onze doppen te kijken.


  Maak melding

 8. Die kan morgen bij mij een nieuwe auto komen halen. Me hele wagenpark is aangevuld met een lading brand new uit China. Ik ben al zo rijk, word tijd om een klein beetje te delen met de minderbedeelden. Ik verdien het toch zo weer terug.


  Maak melding

 9. Nina hft gelyk.
  De enorme chaotische drukte a d Indira Gandhiweg komt vanwege de vele bedryven,de vele zywegen,de vele woning projekten,de vele scholen, de ongeordende bromfiets +voetpaden.In de ochtend zie je duizenden bromf+auto’s komen vanuit dorp+in d middag zie je ht omgekeerde gebeuren.
  Oplossing : dempen van kanaal+verbreding+herindeling v/d indira Gandhiweg.Maar zal de ontwatering niet verder in gedrang komen door de demping ??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.