zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Automobilist moet plotseling uitwijken voor voetganger

VIDEO: Automobilist moet plotseling uitwijken voor voetganger

-

De Nationale Carrierebeurs

Dit voertuig reed donderdagmiddag rond 17.00u met een vrij hoge snelheid over de Mon Plaisirweg richting de Indira Gandhiweg in Suriname, toen de bestuurder plotseling moest uitwijken voor een voetganger. Bij deze actie verloor de bestuurder de controle over het stuur met alle gevolgen van dien.

De auto ging over de kop en kwam tot stilstand tegen een schutting. Wonder boven wonder raakte de bestuurder slechts licht gewond. Hij ging na het ongeval op eigen gelegenheid naar de arts voor behandeling.

In het filmpje hieronder is te zien hoe de auto weer terug op de wielen wordt gezet en klaar wordt gemaakt voor berging:

https://www.instagram.com/p/BzO6LcaIwBO/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

9 REACTIES
 1. Jullie in Suriname mogen mij in Nederland uitlachen. In de stad rijd ik 50 km per uur en in een woonwijk 30 km per uur. En als ik mij wil uitleven dan ga ik de snelweg op waar ik 130 km per uur mag rijden. Het komt op mij over dat jullie daar in Suriname 130 km per uur willen rijden in een woonwijk. Man pas je snelheid aan aan de omstandigheden. Suriname heeft geen snelwegen.Nu hebben 2 mensen een probleem. Jij en de voetganger die je moest ontwijken. Gelukkig valt de schade mee. en van mij hoeven jullie in Suriname niets te vrezen, Ik durf daar niet te rijden ter voorkoming dat ik ‘één of andere gek op de weg tegen kom.


  Maak melding
 2. @ Datra visie

  Dus dat, en misschien hadden ze niet gedacht dat ze ooit een auto kunnen rijden laatstaan een auto kopen !!!!
  En stoer doenerij speelt bij velen die een auto bezitten een grote rol, van kijkt mijn auto is mooier en sneller dan de jouwe. ( Stree libie )
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. @ John

  Wij kunnen de hand schudden, ik rij ook al jaren niet meer in Su, terwijl ik ieder jaar heel Europa met mijn vehicle doorkruist.
  Odi odi

  Jacko


  Maak melding
 4. Zijn Surinamers zo hardleers?
  Dergelijke berichten verschijnen zo langzamerhand iedere dag. Nu gelukkig geen dodelijke slachtoffers maar het had ook anders kunnen aflopen. Het is toch niet te filmen, stel idioten.


  Maak melding
 5. Als hij normaal reed had hij kunnen stoppen. Ik geloof geen moer van voetganger. Als de voetganger het zelf verteld dan pas. Jij reed gewoon te hard en hft controle verloren. Vooral mt waterplassen langs de weg.
  1 gek in een auto minder


  Maak melding
 6. Op de meeste wegen is een snelheid van boven de 50 al gevaarlijk met al die verzakkingen en gaten. De highway zijn ze opnieuw aan het asfalteren en verbreden, verwacht daar een racebaan en meer gevaarlijke ongelukken. Zodra mensen in een auto zitten dan veranderen ze van een Jekkyl in een Hyde, zelfs “dames” maken zich eraan schuldig. Als je rijd in Sranan dan moet je vaak stalen zenuwen hebben, je moet op alles rekenen vanuit elke hoek. Zodra je angst hebt, dan kun je beter niet rijden, want je gaat het niet overleven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES