VIDEO: Autobestuurder rijdt elektriciteitsmast omver en belandt in goot

8

Vrijdagmiddag rond 15:00 uur moest deze auto uit de trens langs de Verlengde Nieuw Weergevondenweg in Suriname getakeld worden. Dit nadat het even daarvoor knalde tegen een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname en daarna ‘vloog’ in de goot langs de weg. De mast brak hierdoor in tweeën.

Volgens de eerste berichten reed de bestuurder met een vrij hoge snelheid. Op een gegeven moment verloor hij de controle over het stuur en kwam tegen de mast aan.

De auto had flinke materiële schade, maar er raakte niemand gewond. Door de kapotte elektriciteitsmast was een deel van de buurt verstoken van elektriciteit. Hieronder een filmpje van het voorval:

https://www.instagram.com/p/BzQ9tGEBuan/?utm_source=ig_web_copy_link

8 REACTIES

 1. Zo ,tenminste één doodrijder minder op de weg voorlopig. Een voetganger of bromfietser leven is bespaard gebleven. Word flink sparen om weer een moordtuig te kopen om te rijden. Belangrijkste is dat niemand gewond is geraakt. Goed gedaan stunt man/vrouw.


  Maak melding

 2. @ Ram Singh,
  Dat is een goede vraag !!
  De DNA- leden zullen U zeker een antwoord kunnen geven op deze vraag !!!
  Waarschijnlijk, het nieuwste wonder in Suriname !! Bij nadering van een auto, probeert de electriciteispaal
  nog snel om zich te verplaatsen !! ,om een schadevergoeding te kunnen claimen !!Pletbezorgers, enkele
  DNA-leden !!


  Maak melding

 3. Gelukkig heeft deze randdebiel geen verdere slachtoffers gemaakt, altijd hoge snelheid en macht over het stuur verloren !!!!!!! Ze moeten ff wennen, want wan boeriki wagen no abbi versnellingsbak, wan oto wel. Een Surinamer heeft altijd haast als hij / zij naar huis moet, of als ze naar hun geliefden moeten gaan. ( buiten echtelijk. )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.