Drugsverslaafde broer mishandelt hoogzwangere zus met bromfiets uitlaatpijp

7

De politie van het district Para in Suriname heeft deze week de 37-jarige W.S aangehouden. Dit nadat hij zijn 7 maanden zwangere zus met een bromfiets uitlaatpijp ernstig heeft mishandeld omtrent een ruzie voor een oplader.

De verdachte is een drugsverslaafde. Hij gaat elke dag bij zijn moeder thuis waar de zus inwoont. Voorts heeft hij er een gewoonte gemaakt om elke dag ruzie te maken over geld en eten. Afgelopen woensdag ging hij zoals gewoonlijk weer op bezoek bij zijn moeder. Daar aangekomen zocht hij naar een oplader.

Zijn zus heeft hem de oplader niet geleend, waardoor W.S verhit raakte. Uit boosheid gaf hij zijn zus een klap. Vervolgens pakte hij een bromfiets uitlaatpijp en sloeg het slachtoffer over het heel lichaam. Het slachtoffer is na medische behandeling huiswaarts gestuurd. De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

7 REACTIES

 1. Dat nieuwe auto van Politie ik vind biet zo erg mooi. Maar als rijden met sirene lampjes bijna verblinden worden met die ledlampjes zo fel in de ogen o alla.


  Maak melding

 2. Ik zou deze drugs verslaafde ook willen mishandelen, door een hete uitlaatpijp in zijn hol te duwen.
  Wat een klojo zeg, verslaafd maat weet donders goed wat hij doet !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.