maandag, juni 24, 2024
HomeFotoVoetganger dood na aanrijding aan de Mawakaboweg

Voetganger dood na aanrijding aan de Mawakaboweg

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding zojuist in Suriname is een voetganger om het leven gekomen. Het ongeval zou vanmorgen iets voor 07.00u hebben plaatsgevonden aan de Mawakaboweg, omgeving Nieuw Weergevondenweg. Op de foto die net gemaakt is, is te zien dat omstanders zich in de stromende regen ontfermen over het slachtoffer dat langs de zijkant van de weg ligt.

Ook de Surinaamse politie is ter plekke aanwezig en onderzoekt het ongeval. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Zodra wij meer weten wordt dit bericht aangevuld.

Met de dood van deze verkeersdeelnemer is het aantal overleden verkeersslachtoffers tot nu toe dit jaar in Suriname gestegen tot 37.

UPDATE: De 72-jarige mevrouw Harriette Jainath-Ramsing is op donderdag 27 juni dodelijk aangereden door een bestelwagen aan de Mawakaboweg. De 36-jarige bestelwagen chauffeur R.R. reed over de Mawakaboweg in de richting van de Nieuw Weergevondenweg. Mevrouw Harriette, Jainath was woonachtig in de Mawakaboweg. Terwijl zij, ter hoogte van haar woning, de weg overstak werd zij aangereden door de bestelwagen.

Volgens verklaring van de chauffeur R.R. heeft hij het slachtoffer plotseling de weg zien oversteken en dat hij nog getracht heeft de aanrijding te voorkomen. Voorts dat hij niet in is geslaagd de aanrijding te voorkomen. Op onderstaande foto is ook de schade aan de bus te zien:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

23 REACTIES
 1. Wat is rijbewijs. Velen auto rijden en kopen maar geen rijbewijs hebben. Al is rijbewijs onder tafeltje gekocht, dan wel hebben, maar niet weten regeltjes. Autorijden en verkeer in Surinaam is altijd bid dat niets gebeuren met jou en families. Andere manier niet is. Salaam


  Maak melding
 2. Heel veel sterkte aan de familie ze rijden als gekken echt en houden geen rekening met de voetgangers of kunnen niet optijd remmen…klootzak….en waterkant nieuws schrijft ook de surinaamse politie was ter plekke wie moet er dan zijn de Nederlandse of Belgische politie of het in Suriname is gebeurd logisch gaat de surinaamse politie er zijn. Ander keer hou dan rekening met t schrijven


  Maak melding
 3. @ Parameid
  Wie moet anders dan ter plekke aanwezig zijn 1 Dagoe scootoe?Groot gelijk heb jij of U.
  Verschrikkelijk al dit hoor en t blijf gewoon door gaan.Er heerst heel erg vloek in dit land.


  Maak melding
 4. Het kon hun moeder of oma zijn geweest. Het rijgedrag is een afspiegeling hoe het land wanordelijk onverantwoordelijk wordt geregeerd door onberechte misdadigers, dankzij idiote ndper’ s.


  Maak melding
 5. @MoeVan;

  Je hebt gelijk. Liever blijf je waar bent. Mijn land is inderdaad mooi, maar er zijn bepaalde suri’s die het lelijk maken voor de rest van de inwoners én de toeristen ook.
  Erg onveilig voor ons allemaal.

  Over het geval gesproken;
  Het regent haast elke morgen. Het is dus aangeraden om heel erg goed uit je doppen te kijken! Je hebt ook scholieren tegen die tijd op de weg.
  Intrekken het rijbewijs voor de komende 10 jaar.
  Aan de familie leden wens ik heel veel sterkte toe.


  Maak melding
 6. R.I.P. was 9 maanden geleden in Suriname. Roekeloos rijden door sommige bestuurders. Je hebt bestuurders die normaal rijden maar meestal hield ik mijn hart vast. Er heerst geen verkeersdicipline. En op de
  Nieuwweergevondenweg rijden ze extreem hard. Keihard langs voetgangers is normaal. Ik was van plan een auto te huren en zelf te rijden maar heb daar vanaf gezien. Was geschrokken van de manier hoe er gereden werd. Dus konstant maar gebruik gemaakt van taxi’s. De regering moet het rijgedrag strenger aanpakken. Maar ik blijf van Suriname houden en kom gauw terug.


  Maak melding
 7. De overheid is hier ook schuldig aan. Het is een drukke weg met veel voetgangers zonder trottoir. Indien de bermen goed onderhouden worden kan daar gebruik van gemaakt worden. De regering laat haar burgers weer in de steek.


  Maak melding
 8. ALWEER een kostbare mensenleven verloren. Als dit mij overkomt zal ik mezelf nooit meer kunnen vergeven, mits het geen overmacht is d.m.v. een hartaanval achter het stuur of zoiets dergelijks. Weer families die het verlies gaan moeten verwerken. Mijn gedachten gaan naar de nabestaanden. Heel veel sterkte familie en vrienden.


  Maak melding
 9. Als het zo doorgaat heeft Suriname straks geen inwoners meer. Bewijs je rijbewijs door verkeersvriendelijk te zijn. als je niet weet wat di term betekent: volg een cursus,


  Maak melding
 10. Rybewys bezitten betekent niet dat je n aanryding kan voorkomen ht is meer attitude .gas geven n omkyken of je gezien word door omstaanders. Machogedrag.fam sterkte.


  Maak melding
 11. Straks hebben we alleen buitenlanders in Suriname. De Surinaamse Nederlanders worden ook als buitenlanders beschouwd. De auto`s zijn van goedkope kwaliteit . Er hapert van alles aan. Als een Surinamer een rijbewijs heeft is hij heer en koning te gelijk in het verkeer.


  Maak melding
 12. Aaj a ma fa doti hati e brong…soso dede nanga broedoe.suriname was de laatste paradijs op aarde…er komt een soort duivelse leider aan de macht en weg paradijs welkom in hel van bouterse….


  Maak melding
 13. Voor zo een kleine gemeenschap zijn er wel erg veel ongelukken met dodelijke afloop of gewonden, dus mogen ze mensen die hun verantwoordelijkheden niet nemen van mij keihard aanpakken door ze een paar jaar in de gevangenis te zetten, zodat andere weggebruikers ook weten wat de consequenties zullen zijn. Misschien moet de poilite wat vaker langs de weg door middel van een fuik automobilisten aan de kant zetten en ze controleren op de echtheid van het rijbewijs en of ze er wel één hebben. Het mag wel een keer afgelopen zijn, in Nederland trouwens ook, want een auto is gewoon een moordwapen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES