Stel krijgt ruzie met als gevolg: woningbrand en auto over de kop

13
Stel krijgt ruzie met als gevolg: woningbrand en auto over de kop

Opmerkelijke gebeurtenis gisteren in Suriname. Een stel zou een woordenwisseling hebben gekregen in dit woonhuis (foto) te Hannaslust. Waar die ruzie over ging is niet geheel duidelijk maar op een gegeven zou de vrouw het huis uitgerend zijn omdat de man haar met de dood zou hebben bedreigd. Ook de man verliet de woning en wel in een auto. De vrouw ontdekte niet veel later dat er rook uit de woning kwam. Zij schakelde rond 03.00u de brandweer in (foto) die een beginnende brand in de woning kon blussen.

Kort daarna kreeg ook de politie een melding binnen. Deze ging over een auto die tegen een mast was aangereden aan de Boma weg. De auto lag daar zwaar beschadigd op z’n kop (foto). Toen de politie arriveerde troffen zij een man bewusteloos bij de auto aan. De bestuurder bleek de man te zijn die eerder op de avond na de ruzie in een auto vertrok uit het huis waar de beginnende brand was.

De man werd door de ambulance meegenomen voor behandeling bij de spoedeisende hulp. Wat het verhaal achter deze ruzie en bijbehorende incidenten is, is nog niet bekend.

UPDATE: Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname zou de man, Roger M. valium ingenomen hebben en de vrouw met de dood hebben bedreigd toen hij meer wilde en ze dat niet aan hem gaf. De man is inmiddels in verzekering gesteld. Het vermoeden bestaat dat hij de brand in de woning heeft gesticht. Hij had twee matrassen en een bank in brand gestoken.


13 REACTIES

 1. Na ndpsma, no joke, paarse ergernis treft velen en meestal begint het zo….mi wraak tapoe joe, joe taki mi dat alla sani sa go bun efoe oenoe stem ndp. Sinds jaar en dag ruzien man en vrouw, vriend en vriendin, families, vrienden, kennissen vol verwijt tegenover elkaar, ai na joe, na oenoe meki oeng stem ndp, soso kommer en kwel, soso monie probleem, soso wantrouwen, soso paarse verloedering. Echt waar, de ndp is staat voor vele ruzien, te beginnen op het kabinet, in de vergaderzaal van Essemblee, thuis, op het werk, in de bus, in de auto, op straat, tijdens het eten, echt waar, alleen maar ergernis, over hoe de baas der misdadigers land en volk paars verloedert, dat men elkaar uit emotie in de haren vliegt, steekt, dood, mishandelt, uitscheld, etc. Opa en oma taki, deng soortoe ruzie disi lai ooktoe na Abra Broki.


  Maak melding

 2. Psalm 133
  1 Een pelgrimslied van David.
  .
  Wat is het toch heerlijk
  als mensen in vrede bij elkaar wonen.

  Helaas, is dit niet zo voor het gros der ndp paria’ s. net als hun lijders eten ze elkaar op.


  Maak melding

 3. Dagelijkse kost in Su….auto op zn kop..maar er komt merkbaar ook een nieuw dagelijkse fenomeen..woningbrand…!! Sranang sa e psa!!


  Maak melding

 4. Het heeft er veel schijn van dat de bestuurder het huis van de/zijn vrouw in de fik heeft gestoken en toen een poging heeft gedaan zichzelf van kant te maken.

  Mensen, mensen wat een verdriet………..en ellende in Suriname


  Maak melding

 5. Deze stelletje wel sterke magische krachten beschikken of aangewakkerd hebbende. Huis bijna in brand doen gaan, auto over de hoofd doen gaan. Ik niet zou willen wonen in buurt van deze mensen deze.


  Maak melding

 6. @ Ber van Marwijk…wat denk je van de ellende hier in Nederland. Vele malen erger dan in Suriname. Moorden, handgranaten gebruiken, Uzi, Ak47 bij moorden, berovingen, overvallen,verkrachtingen, grootste drugsland van Europa, pedofilie, elkaar doden zonder enige aanwijzing, drugshandel enz, enz. Kijk eerst naar de balk in eigen oog dan in die van een ander.


  Maak melding

 7. Het is juist dat in Nederland ook veel criminele feiten plaatsvinden, echter, naar verhouding, op het aantal inwoners van Nederland gezien, is dat relatief gering. In Suriname is er sprake van een relatief kleine gemeenschap en dan is het aantal criminele feiten excessief hoog. Er gebeurt teveel in een kleine gemeenschap als Suriname.


  Maak melding

 8. @ Afiba 27 juni 2019 at 14:56
  ten eerste had ik het over het ruziemakende echtpaar.

  ten tweede het gaat over Suriname! Vraag de mensen die het nieuws plaatsen of ze iets van/over de criminaliteit van in Nederland plaatsen dan kan jij ook vlammen/vuurspuwen.
  Is in jou ogen de situatie in Suriname beter dan in Nederland?


  Maak melding

 9. Wie parkeert zijn auto in huis?
  Wat een abnormale zaak.

  Psychiatrisch onderzoek van de bewoners is noodzakelijk.

  Of moet de redacteur een paar lessen Nederlandse taal volgen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.