woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan mishandelt 75-jarige met stuk hout; 3 gebroken ribben

Man mishandelt 75-jarige met stuk hout; 3 gebroken ribben

-

De politie in Suriname heeft eerder deze week de 55-jarige Ginwal P. ingesloten wegens zware mishandeling. Dit nadat hij een 75-jarige senioren burger heeft mishandeld met een stuk hout, omdat die hem had uitgescholden. Daarbij heeft het slachtoffer drie gebroken ribben opgelopen.

Ginwal pestte het slachtoffer steeds door hem bijnamen te geven. Op een bepaald moment werd het teveel voor het slachtoffer en schold hij de verdachte uit. Ginwal raakte verhit en bewapende zich met een stuk hout waarmee hij het slachtoffer te lijf ging.

Naast de drie gebroken ribben heeft de 75-jarige ook zwellingen aan zijn benen en rechterhand opgelopen. Ginwal is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

13 REACTIES
 1. Dan is die Ginwal niet goed bij z’n hoofd. Die agenten mogen z’n ballen onder stroom zetten en bewerken met een scheermes. Stoere jongens moet je hard aanpakken. Of gewoon een bezemstok met hete sambel en dan in z’n go olo, zo doen ze in India met die stoere jongens.


  Maak melding

 2. Ongelooflijk, krong ede Ginwal moet door de rechter verplicht worden om deze senoire burger mantelzorg te verlenen. Huis schoonmaken 1x per week. Tuin onderhouden 1x 2 weken. Boodschappen op oproep halen. 1x per week bij de reclassering medewerker melden voor training sociale vaardigheden, agressie beheersing en zijn mantelzorgtaken evalueren. Schaam je Ginwal!


  Maak melding

 3. Sang, de planken worden populair als wapen. Eergisteren nog pakte een ‘vriend’ een plank om zijn maat – wiens telefoon hij had verpand – flink af te ranselen. Mensen, gooi je planken niet her en der weg. Voor je het weet heb je daarmee een wapen geleverd aan een heethoofdige en wordt je ongewild medeplichtig aan een misdaad.


  Maak melding

 4. Ben eens met Mokro.Zulke klanten moeten verplicht een anger management klas volgen en een community service doen. Verplicht bij vonnis van de rechter. Eigenlijk moeten alle straatrovers verplicht community service doen.


  Maak melding

 5. Een ding heb ik ooit geleerd en dat is: pesten heeft ook zijn risico’s. Ik heb ooit Sjinnie Bobbelgum gepest. Nooit geweten dat hij Eugene Renfrum heette, en als Sjinnie zich verdedigde met zijn zweep en/of katapult en er vielen klappen, dan was dat het risico van het pesten. Daar namen wij de Sjinnie-pesters uit de buurt van Bethesda genoegen mee, Dit ging goed totdat Sjinnie een pester uit de wijk Saron/Toekomstweg raak schoot met zijn katapult. Deze nam er geen genoegen mee, wchtte Sjinnie in het donker op en bracht hem om met messteken. De hele buurt was er pissig om en wilden die halve gare zool lynches, Gelukkig dat de politie ingreep anders hadden wij eigen rechter gespeeld. ja in onze ogen mocht je Sjinnie pesten, maar niet aan hem komen. In die tijd hadden we ook nog respect voor slachtoffers.


  Maak melding

 6. Deze psychopaat, moeten ze opsluiten met een stelletje ruig ridders in S.boma, laat hij daar maar gaan pesten ! ( Pleuris beest )

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES