Aangereden personenauto kwam op weghelft van legertruck terecht

10
Aangereden personenauto kwam op weghelft van legertruck terecht
De ontzielde lichamen van de overledenen werden door de lijkenwagen weggebracht.

De vreselijke aanrijding afgelopen dinsdagmiddag op de Kennedyweg tussen een vrachtwagen van het Surinaams Nationaal Leger (SNL) en een personenauto met daarin een gezin, gebeurde doordat de bestuurder van de personenauto de controle over de besturing van zijn voertuig zou hebben verloren. Dat zou zich hebben afgespeeld ter hoogte van de Coropinabrug.

De vader van het gezin dat richting Zanderij ging, kwam hierdoor op de rijhelft van zijn tegenligger, de legertruck, terecht. Het legervoertuig dat richting Paramaribo ging en de personenauto kwamen in botsing met elkaar, waarna zij een elektrische mast langs de weg ramden, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Bij het ongeval kwamen de 46-jarige bestuurder Milton Enser en zijn 41-jarige vrouw Natalie Ligeon om het leven. Hun dochters van 22 en 5 jaar oud, die ook in de auto zaten, raakten zwaar gewond en zijn ter verpleging opgenomen in het Academisch Ziekenhuis.

Vier militairen in het legervoertuig zijn ook gewond geraakt. Drie van hen klaagden over pijn aan het lichaam en de vierde had een verwonding in zijn gelaat. Hun letsels schenen niet van levensbedreigende aard te zijn.

Zowel de heer Enser als de militair die het legervoertuig bestuurde waren in het bezit van een geldig rijbewijs. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van de overledenen afgestaan aan hun nabestaanden.

Het Surinaamse ministerie van Defensie heeft in een persbericht aangegeven het verkeersongeval enorm te betreuren. “Er zijn geen woorden genoeg waaruit de families en de nabestaanden van de overledenen, troost en sterkte kunnen putten. Onze condoleances gaan daarom ook meteen uit naar hen” aldus het ministerie.


10 REACTIES

 1. Defensie zorg ervoor dat je die mensen nar hun laatste rust plaats brengt. RiP ⌛ en aan de familie leden wil ik zeggen un go pur din sma yeye dape, laten andere weggebruikers geen last ondervinden van die takru yeyes😣😣❌❌


  Maak melding

 2. wat is de ware toedracht?? wie is op wiens rijhelft terecht gekomen?? de twee inzittenden van de personenauto kunnen geen verklaring (meer) afleggen. dus maar de inzittenden van het legervoertuig geloven of hebben medeweggebruikers verklaringen afgelegd? heeft er een reconstructie plaats gevonden?? ik ben niet gauw geneigd om de officiele verklaring te geloven.
  sterkte aan de nabestaanden in het bijzonder de twee dochters


  Maak melding

 3. @flordelyn… je uiting klopt helemaal er moeten getuigen de verklaring van het leger kunnen onderbouwen, anders is het zeker niet op de waarheid berust.


  Maak melding

 4. Als ik de foto zo bekijkt van gisteren dan is er behoorlijk hard gereden, met name door de persoon auto !! Ik vraag me af waarom men in Sranang zo nodig hard rijden, met alle gevolgen van dien.
  Geniet van de mooie natuur en rij rustig broeders / zusters ga eerder van huis, en no wéri yu édé té yu sdon na wagi !!

  @ Sneesie

  Waarom moet Defensie deze mensen naar hun rustplaats brengen, ( kosten begrafenis bedoel je????? ) Ja inderdaad Familie ga er heen en bid voor hun zielen, en poroe din yé yé dapé.
  Un waka bun, a famirie mi é winsie krakti !!!!!!!!!!
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 5. Het inhalen is nergens voor nodig.
  Waarom al die haast. Heel triest met de kinderen in de auto.
  Er zullen getuigen zijn denk niet dat ze zo gemakkelijk de schuld kunnen schuiven op de doden. Ik hoop dat de kinderen begeleiding krijgen en goede opvang hebben.
  R.i.p. meneer en mevrouw. Beterschap aan de kinderen


  Maak melding

 6. Er zijn de laatste tijd zoveel ongevallen in het verkeer, vaak met dodelijke afloop. Je zou dan veronderstellen, dat mensen hieruit lering trekken en voorzichtig(er) aan het verkeer deelnemen. Niets blijkt echter minder waar. Men gaat onverdroten door met alle nare gevolgen van dien. Echt triest.


  Maak melding

 7. De wetgeving in Suriname moet veranderd worden. Intensief controle uitvoeren. Dag en nacht. No merci. Rijbewijzen invorderen voor langere tijd. Zwaardere straffen invoeren.
  De daders met de lichamen van de slachtoffers confronteren.Je rijbewijs echt halen. Al is het

  Na na een jaar. Geen rijbewijs ondro Tafra verkopen en kopen. Misschien
  ,HEEL misschien dat het rijgedrag veranderd. Krakti gi ding famiri sang tang na baka


  Maak melding

 8. Ik weet niet waar die Haïtianen mee bezig zijn. Maar de geesten die ze hebben opgeroepen laten zich wel gelden.
  Mensen, bid het Onze Vader 5 keer per dag en zet een kruis in je auto. Het liefst op het dak, opdat de Heere het goed kan zien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.