TUI naar Suriname voor besprekingen met SLM

14
TUI zet ook in de winter Dreamliner in naar Suriname

Vorige week werd bekend dat TUI fly de huidige codeshare-samenwerking met de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) na twee jaar beëindigd. Vertegenwoordigers van het bedrijf in Nederland arriveren vandaag in Suriname om gesprekken met de SLM te voeren, schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag.

Dankzij de codeshare-samenwerking plaatste TUI fly haar vluchtnummer ook op twee wekelijkse vluchten van Surinam Airways op dezelfde route. TUI fly maakte vorig week echter bekend dat zij zelfstandig verder gaat met de vluchten naar Nederland en vliegt twee keer per week met de Dreamliner vanuit Amsterdam naar Suriname.

Het is volgens de krant nog niet dui­de­lijk wat het on­der­werp van de ge­sprek­ken is.

Opmerkelijk is dat de SLM voor­als­nog helemaal geen reactie heeft gegeven op het beëindigen van de samenwerking door TUI fly.

14 REACTIES

 1. Zogenaamd halen jullie concurentie by on zo de prys te drukken ,maar dat gaat niet als jullie prys afspraken maken. Dan hou je de consument voor de gek,ik dacht dat dat niet mocht, en nu gaat de concurent z,n eigen weg. SLM lykt op SLIM maar is het niet dus


  Maak melding

 2. Die witte mannen in korte broek aan de Noordzee blijven vooruit denken en ondernemen, ondertussen ligt de lamlendige, luie Surinamer kansloos in zijn hangmat te wachten tot er misschien iets gebeurt. En straks is het weer janken, klagen, vragen en bedelen geblazen. FAILED STATE.!!!!!


  Maak melding

 3. Hopelijk zal het kwartje bij de SLM vallen tijdens de besprekingen . Dit bedrijf heeft geen bestaansrecht het is alleen maar kommer en kwel bij de SLM. Als je de geschiedenis nagaat zul je zien dat dezelfde situatie vooraf ging aan de vooravond van de bekende ramp. Totale mismanagement met alle gevolgen van dien. Laten wij hopen dat de SLM nu ophoud te bestaan, hierdoor kunnen mensen levens gered worden.


  Maak melding

 4. wie bij de s l m moet/kan het woord voeren, ze zijn allemaal, niet bijna, maar allemaal ongeletterde ongeschoolde koe beesten.. dombo , neem nou die d d b , die man loopt weg voor elk gesprek, eeuwig is hij ziek..

  wat weten ze nou één maal van de luchtvaart af, geen éne figurant heeft een opleiding gedaan b. v. aan de luchtvaart school, een ervaring opgedaan bij de Nederlandse Schiphol ..

  in de afgelopen 30 jaren heb je alleen geregelde bende figuren gehad bij de s l m..

  ze hebben niks van een opleiding geweten..
  ..
  die bakras hebben bijna allemaal een universitaire dan wel hoge school opleiding, die weten waarover je praat.., wij staan met mond vol tanden erbij en kijken ernaar weten niet eens waar over het gaat..
  nu 30 jaar later, weten we nog steeds niks..


  Maak melding

 5. Tui gaat “reispakketten”, reis, hotel en excursies aanbieden en geen losse tickets verkopen.
  Dat is het doel van TUI, waarover hebben jullie het met jullie SLM verhaal??


  Maak melding

 6. Tui is een prijsvechters vliegmaatschappij. Dus het zal heel lastig worden om een overeenkomst te tekenen. Met KLM kan SLM huichelen en de winsten delen. Hebben beiden baat bij en maken de surie’s en surineds alleen maar lichter in hun portemonnee. Daarom zijn de tickets vergeleken in dezelfde omstandigheden met andere continentale vluchten stukken duurder.

  En uiteraard moeten ze thoeku’s betalen. Zonder thoeku kun je nergens op de wereld iets regelen. Het is een geaccepteerd witte boordcriminaliteit in alle landen op de wereldkaart. Niets aan te doen. Zelfs presidenten, minister presidenten, staatssecretarissen en hooggeplaatsten in de overheidsapparaat doen allemaal gretig aan mee. In vele landen is zelfs mogelijk magistraten om te kopen. De zware criminaliteit is inmiddels doorgedrongen tot de hoogste orgaan van de ministeries en de Rechtspraak.
  Wij zullen moeten blijven dealen.


  Maak melding

 7. Een advies voor de SLM ; hef het bedrijf op . De SLM is nooit uitgegroeid tot een volwassen bedrijf. Kijk maar naar het management , vriendjes politiek waarbij banen aan vrienden en familie worden gegeven . Jonge vrouwen die bereid zijn op hun rug te liggen voor de bazen die dan stewardess worden. Vliegtuigen die meer in de hangar staan voor reparaties dan in de lucht. Je vult er een boek mee met wat er mis is bij dit bedrijf. Opdoeken die handel, stel het luchtruim open voor buitenlandse partijen en probeer dan een centje te verdienen uit de landingsrechten .


  Maak melding

 8. Door dat de personeel itb kon vliegen kwam Tui tot bezinning ..een simpel rekensom leert dat er meer meer mensen voor de slm werkte dan dat ze stoelen hadden in de dreamliner…kortom ook Tui vloog met deze overeenkomst met verlies..door dit niet te verlengen komt het probleem weer voor de kiezen van de Slm…dus het zal niet lang meer duren voor dat de doek definitief voor hun zal vallen mits ze nog meer verlies gevende ontroerend goed in de verkoop zullen gooien om tevergeefs de tijd daar te kunnen rekken .


  Maak melding

 9. Net een stelletje apen maken jullie. Zodra er wat geroepen wordt klimmen jullie hoog in je boom en beginnen jullie te krijsen ..Het is ook nooit goed


  Maak melding

 10. De SLM heeft geen credietwaardigheid en die airbus gaat weg, TUI is alleen daar om de SLM vluchten naar Amsterdam over te nemen. niet om toeristen te brengen om die 3,5 m beeld van bouta te bewonderen. Open je ogen mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.