zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBraziliaanse vrachtwagenchauffeur in Suriname beschoten

Braziliaanse vrachtwagenchauffeur in Suriname beschoten

-

Does Travel - naar Suriname

Een Braziliaanse vrachtwagenchauffeur is op zaterdagavond 22 juni te Bewojo in het district Brokopondo beschoten met een vuurwapen. Daarbij raakte hij gewond in zijn bovenlichaam.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de chauffeur bezig was te rijden toen rovers het vuur opende op het vrachtwagen. Toen de politie ter plaatse arriveerde was het slachtoffer per eigen gelegenheid overgebracht naar de stad voor medische behandeling, meldt de politie Public Relations.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Het wordt steeds erger in ons land. Niets en niemand is veilig. Buitenlanders worden beschoten. Hoe komen deze criminelen aan al die wapens??? Vraag mij stellig af of hier een onderzoek naar is ingesteld door Justitie.
  Gelukkig is deze bestuurder er goed vanaf gekomen en hoop dat hij spoedig hersteld. Je hoeft niet te raden om welke bevolkingsgroep dit gaat. Zelfs in Afrika spelen deze taferelen zich niet meer af. Het afslachten van onze bevolking onderling is iets dat zeker in onze geschiedenisboeken moet komen te staan. Niet alleen verhalen over de slavernij in vermelden.
  Sarie Torie.


  Maak melding
 2. Suriname is tevreden, dit volgens de justitie minister, mede door de aanpak van de criminaliteit en het verlagen van de begroting van 21 miljoen naar 1 miljoen US dollars.
  Suriname is tevreden met de bestrijding van de cocaine handel en wandel mede omdat Suriname de bijeenkomst van de landen organiseert die drugs bestrijden.
  Suriname verdiend een pluim voor de vooruitgang in de achteruitgang


  Maak melding
 3. Wat het ook moge zyn je kan niet op een auto ,Bus vrachtwagen of mensen schieten ten einde ze te beroven
  Dit is achterlyk gedrag en heel dom


  Maak melding
 4. Oma en opa zuchtten vol van schaamte en waarschijnlijk ook al die oprechte en hardwerkende Surinamers die dagelijks worden beroofd door baas en zijn roverheid. We schamen ons terecht om een president die een aanbeden en vereerde onberechte moordenaar, drugscrimineel en staatkasrover is. Een schande voor allen die nooit van hun leven ndper zijn geworden of willen zijn uit principe. 99% van al deze rovers ogen ook als baas en lonny We wille ook zo sijn als onse liefe lijdsman en herdster van et land, ie sabi tog, want is alleen door stele van andere mensen kunne we rijk worden. Ieja ons lijdsman is vies stinkend rijk, dankzij stele van land en volk, samen met zijn trawnants Lon op wie we hept gestemd om ook te lere steele en roof van medemens, neks no fout, dankzij de Nationale Dieven Partij.


  Maak melding
 5. BBS. Waar de wapens vandaan komen. Van de Binnenlandse oorlog en wel het Jungle Commando. Toen er vrede werd gesloten met het Jungle Commando heeft Brunswijk al zijn wapens toch ingeleverd. Ik heb het betreffende krantenbericht niet bij de hand, maar als ik mij goed kan herinneren hat hij ingeleverd: 2 geweren, 2 pistolen, 2 houwers, wat messen, katapulten en overig klein spul.. Mijn vraag zou toen zijn: En waar is de rest? De rest is bij de leden van het Commando achtergebleven en worden nu gebruikt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES