maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameRokende man met VHP pet: "Het is geen drugs maar half zware...

Rokende man met VHP pet: “Het is geen drugs maar half zware shag”

-

Does Travel - naar Suriname

Op sociale media is sinds vrijdag wederom een aanval geopend op de zogenoemde Powisie aanhang van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) in Suriname. Daarbij werd een video gedeeld van de Powisie voorman met een VHP pet op, die aan het roken is. Onder andere het NDP platform Faya Pepre beweerde dat hij drugs aan het gebruiken is en dat promoot voor de oranje partij. Maar in een vraaggesprek met Waterkant ontkent de man in kwestie dat het om drugs gaat.

De redactie van Waterkant.Net heeft naar aanleiding van het gebeuren contact met hem gemaakt. De man beweerd dat het geen drugs is maar half zware shag. “Mi lob mi half zware shag en dat alla sma sabi. Sma mag tak sa deng wani, maar mi sab tak ano drugs“, laat de man optekenen. Hij geeft verder aan dat het een laffe aanval is, die is opgezet door de aanhang van de Nationale Democratische Partij (NDP) om de VHP in een kwaad dag licht te zetten.

De man zegt verder dat hij inderdaad een slecht verleden heeft gekend dat altijd een zwarte bladzijde zal zijn in zijn leven. Maar desondanks zegt hij dat de boodschap en de inzet van de VHP, waaronder voorzitter Chandrikapersad Santokhi hem op het rechte pad hebben gebracht. “Gi dati mi de dankbaar en daarom mi e power a VHP“.

Hij laat weten dat hij ook de NDP eerder heeft ondersteund, maar vanwege de situatie die zij hebben gemaakt van het land, hij de partij vaarwel heeft gezegd. “Nu dat ik de VHP ondersteun is dat een probleem. NDP no mang broko mi nanga VHP. Enigste wat ons kan beïnvloeden is de here Jezus daar boven, maar zolang de partij en ik goed bezig zijn zullen we zegen krijgen. Furu sma frede fu stem tap VHP, maar mi nanga a partij auw mek deng mang dat bewust en we soor deng dat we win a verkiezing in 2020“.

https://www.facebook.com/goud.opkoop/videos/674262986368808/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Aantijging komt van faya pepre nieuws……dus pure laster zoals gewoonlijk!! Trouwens vanuit een foto kan je nooit bepalen of iets drugs….zo stom zijn die gasten van faya pepre nieuws dus!!!


  Maak melding
 2. men moet zich schamen ,wat een mooie tentoonstelling van een stel verraders ,suriname als het zo moet
  deze vent laat zich gebruiken en ik durf te beweren dat dit met jaloezie temaken heefd en niet met politiek
  wat een ziek gewaarwording maar ik begin het leuk te vinden om te volgen hoe zieke geesten zich manifesteren


  Maak melding
 3. Beter afschaffen dit soort achterhaalde partijpolitiek. De enige partij die zich onthoud van dit soort nonsens is de nieuwe leeuw van Dharm Mungra, die praat tenminste over oplossingen. De rest van de partijen is allemaal stemmingmakerij, opstoken en zakkenvullen, niks constructiefs. Het grootste gedeelte van de stemmers is ook onderontwikkeld en makkelijk over te halen met een “lekkers” voor een stem, met de huidige ontwikkelingen zie ik op lang termijn echt geen verschil daarin komen. De komende verkiezingen zal ik dan ook niet raar opkijken als de huidige regering weer voor een termijn van 5 jaar aan zal zitten.
  Het simpele volk is blij met een perceeltje, een baan bij de overheid of sociale voorzieningen, wat de effecten daarvan zijn op langer termijn, daar denken ze niet aan. Het interesseert ze ook niet, pak wat je kan pakken en als het op is dan zien we wel.

  Iedereen wil altijd wat hebben en met die mentaliteit gaat het land niet vooruit. Betere educatie, innovatie en het stimuleren van ondernemerschap, daarmee kunnen mensen het land vooruit brengen. Met de huidige politiek en mentaliteit zal dat nooit gebeuren.


  Maak melding
 4. Als de VHP hem op het rechte pad kan houden is het een hele goede zaak. Ook als hij stopt met roken is het uiteraard nog beter. Schone longen, schone omgeving. Go for VHP.


  Maak melding
 5. Weer een vieze, lage Politiek voering van de NDP faya pepre. De zwaarste rokers zitten in de top en zijn paars.
  Wanneer je 1 vingerwijzing doet, dan wijzen 3 vingers naar je zelve.
  Is een aanval van mensen diens intellectuele vermogen ergens is vastgeroest. Ik zeg niet dat ze ongeschoold en dom zijn. Ik ken mensen die vandaag de al de week van de maand hun collega’s vragen om financiële ondersteuning want hun salaris is niet toereikend vanwege de inflatoire werking van het beleid van deze regering. Maar alles wat paars aangaat wordt goed gepraat. Trouwens deze regering weet niet eens wat beleid is dus misschien een beetje hoog gegrepen hun. Ieder geval roker of geen roker, het feit dat er een politieke link wordt gelegd om een ander politieke partij te bekladden is een hondenstreek, een echte ” TIGRI” zou dat nooit doen.


  Maak melding
 6. Wanneer gaan bepaalde mensen hun ogen open dat het normaal is te stemmen als creool op de vhp en de hindustaan op de abop. Jullie worden steeds achterlijker in dit land. Het is een vrije keuze voor wie men wil stemmen. Stem 2020 op de vooruitgang van Su ipv de achteruitgang waarvan alleen bepaalde mensen voorkeur aan hebben


  Maak melding
 7. De NDP aanhang wil erg goedkoop schoren. Moet de VHP nu iedereen screenen die een pet wil hebben. Je kan zien dat ze niets bijzonders kunnen vinden en spijkers op heel laag water aan het zoeken zijn.


  Maak melding
 8. @ Sneesie,

  Javanen, Hindustanen, Chinezen, stemmen voor alle partijen zowel voor NPS, NDP, Abop, Vhp, Palu, enzz.
  Dus dat wil zeggen dat bovenstaande volken geëmancipeerd zijn, het zijn enkel de creolen die couth ke couth enkel op Creoolse partijen stemmen. Wie is niet geëmancipeerd????
  Waarom hebben creolen moeite met een gladharige als president???


  Maak melding
 9. Whahaha…nu probeert de ndp zijn rivalen te bekladden met een slechte naam…hahaha…de ndp garnaaltjes met hun lege kop weten echt niets over het heden en verleden van bouta.Ze doen alles voor een gratis pakketje en een gratis bordje bbr met r.
  Wij de rest gaan het werk doen hoor ndp garnaaltjes.Wij van de vhp ,wij zijn het die zorgen voor de opbouw en economie van het land.Op jullie van de ndp rekenen we helemaal niet aangezien jullie criminele baasje en jullie als zijn gehypnotiseerde onderdanen alles kapot blijven maken.
  Surinamers stem VHP…..stem niet voor de bejaarde en criminele bouta.Stem voor je toekomst en voor je nog te komen nakomelingen.Met een crimineel bouta als lijder is er geen toekomst!


  Maak melding
 10. Liegen/bedriegen/misleiden is de mentaliteit & cultuur v.d. NDP en dat is zo omdat men daar niet het verstand heeft om inhoudelijk iets zinnigs te kunnen zeggen. Vandaar dat ik alles wat de NDPers zeggen met de grootst mogelijke scepsis en wantrouwen behandel.


  Maak melding
 11. Vergeet 1 ding niet surinamers,dinootje zoonlief van de ndp zit vast in Amerika voor wapen en drugshandel en het willen importeren van terroristen.
  Papa lief hier heeft amnestie ,zelfamnestie,en justitie hier is machteloos.Hij is a wanted crimineel internationaal.
  Doen jullie je ogen open al hebben jullie er moeite mee.
  Een gratis pakketje is echt je toekomst niet.
  Stem VHP.!!


  Maak melding
 12. Wat moet de VHP met zo een gast die wazig voor zich uitkijkt? En dan de zoveelste domme lady die erbij zit. De lammen leiden echt de blinden.


  Maak melding
 13. Deze mensen komen van de NDP en zien in dat zij een slechte toekomst hebben bij de NDP.
  Deze mensen willen ook voor zich zelf een beter leven en willen betere keuzes maken.

  Deze mensen zien in dat de NDP een verkeerde keuze is als je een beter leven wilt hebben.

  Als zij het al inzien hoe ver is iemand dan die het niet inziet ?!?


  Maak melding
 14. NDP jullie dagen zijn geteld, moddergooien gaat niet helpen. Kijk maar naar jullie president, een crimineel, drugs baron, gevonnist in Nederland, en in Suriname krijgt hij 20 als hij president af is.


  Maak melding
 15. @pakiratigri
  Ezel die je bent,het doet je pijn te zien dat een niet hindostaan voor VHP kiest en niet de ndp.
  Als het nieuws niet zou gaan om de keuze voor politieke partij zou je dezelfde man hier verdedigen zoals het je gewoonte is criminelen te verdedigen.
  Goede keuze van deze man,met de ndp is er geen toekomst.
  En nu je familie en vrienden overtuigen en ze de rede laten zien dat ze de overstap naar de VHP moeten maken.De vhp is voor iedereen.maak niet uit of je zwart ,wit,bruin, rood of een ander kleur hebt.


  Maak melding
 16. Het gemak waarmee jullie hier bijna alles tot een raciaal iets weten te maken is verbijsterend en zegt veel over jullie VHPinborst. Het betreft een Surinamer die het nodig achte om op deze manier de VHP uit te beelden. Dat mogen hij en zijn gezellen doen, niks mis mee, ze uiten hun zienswijze op een democratische wijze! En als ze nou betaald zijn voor de opvoering, gaat niemand wat aan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES