donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Houten woning in de as gelegd in Suriname

VIDEO: Houten woning in de as gelegd in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Vrijdagavond rond 23.00 uur is een houten woning afgebrand aan de Bijlhoutweg in het Andoeproject. Op het moment van de brand was niemand in het huis waardoor er geen sprake van gewonden zijn. Toen manschappen van het Korps Brandweer Suriname arriveerden was de woning reeds afgebrand.

Op het erf staan er meerdere woningen zoals in onderstaand filmpje te zien is. De woningen aan de linker en rechter zijde hebben schroeischade opgelopen. Alle eigendommen van de bewoners zijn door de brand verloren gegaan.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Naar verluidt was de woning niet verzekerd tegen brand. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bekijk een kort filmpje hieronder:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Een houten krot was het. Ze kunnen vergeten dat baas een kippehok voor hen laat bouwen, want de meeste bewoners van deze weg zijn bonoe ndper’ s of doen aan vanodoe takroe sani.


    Maak melding
  2. Bij veel van dit soort krotten, zie je vaak een paarse vlag, en zegt ook al genoeg, wat voor een soort volk op dat paars geboefte stemt. Kanslozen dus, die nog het geloof blijven houden, dat ze ooit gered zullen worden.


    Maak melding
  3. Vroeger kon je gewoon stukken grond innemen of toegewezen krijgen, die tijd is nu voorbij. Nu moet je veel connecties hebben en loyaal zijn aan politieke partijen om grootgrondbezitter te worden in Suriname. Het arme volk moet het doen met een klein perceeltje van 250 tot 300 m2 dicht op elkaar net duiven. Met al die Chinezen die helpen met bouwen zou je denken dat ze slimmere bouwprojecten zouden stimuleren. Armelui die niks hebben kunnen geen huis met erf eisen, je moet al blij zijn met een woonruimte van 50 tot 60 m2 (alleenstaande of stel), voor een gezin tegen de 100 m2. Meer dan genoeg.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES