zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameBewoners Krappahoeklaan pakken de weg zelf aan

Bewoners Krappahoeklaan pakken de weg zelf aan

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens een bezoek van een regeringsdelatie onder leiding van de president van Suriname aan het rijstdistrict Nickerie vorig week, stond de herstart van de bestratingswerkzaamheden van de Krappahoeklaan op de agenda. Bewoners geven vandaag echter aan dat ze zelf weer geld moesten uitgeven en aan de slag moesten om de weg begaanbaar te maken.

“Vandaag is er op twee plaatsen 1.000 SRD uitgegeven voor het dichtmaken van diepe kuilen. Wij bewoners vragen ons af hoe lang wij voor de gek gehouden zullen worden. De school bussen zelf willen de weg niet inrijden” aldus een bezorgde student die zegt te spreken namens de bewoners.

Tijdens de ceremonie rond de herstart vorige week prijsde parlementariër William Waidoe zich gelukkig met de aanvang van de infrastructurele werkzaamheden. Hij gelooft in een betere output dan in 2014, toen al begonnen was met de weg. Hij riep de aanwezige buurtbewoners op om de straat niet te gebruiken als moordwapen, schreef het Nationaal Informatie Instituut vorige week:

https://www.deboodschap.today/aanpak-krappahoeklaan-onderdeel-nickerie-missie-regering/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Een pluim voor de bewoners. Aanpakkers die weten dat de beloften van de president niets waard zijn.
  Wie Bouterse nog gelooft is een nog grotere idioot dan de president . Over Waidoe kunnen we kort zijn , die is helemaal geschift. Niemand snapt iets van wat hij zegt.


  Maak melding
 2. Ik zou niet wachten totdat de hele weg onbegaanbaar woont. Goed zo buurtbewoners.
  Kijk op het achtererf van militair hospitaal. Grote diepe kuilen. Niemand onderneemt actie.
  Hou je buurt schoon en doe wat je kan. Is jouw woonplaatst.


  Maak melding
 3. Weer een harde bewijs van de ” loze belofte ziekte” die intussen al van start is gegaan.
  Goed gedaan bewoners. Doen jullie het maar. Ik vind het wel jammer aan 1 kant dat ze het zelf moeten doen, want er word wegenbelasting betaald. Waarvoor dan?
  Terwijl die grote duivel lekker ligt te slapen, kunnen kinderen niet naar school.
  Echt hoor, ik heb geen woorden voor deze gevoelloze ding. Dan wilt men hem nog 5 geven??
  Ik hoop dat jullie ogen open zijn!


  Maak melding
 4. Bouterse en Chotkan is nergens te zien. Een slecht begin voor de ndp. Deze lange zandweg moet niet alleen verhard worden, maar ook geasfalteerd worden


  Maak melding
 5. ht paarse vloek vn ndp is neergedaald op nickerie sedert de massameeting .ht natuurgeweld is n goede bewys daarvoor.nickerianen worden gestraft vr hun ziendeblindheid.


  Maak melding
 6. Grappig om te zien, dat een straat asfalteren of betegelen in Nederland een normale gaan van zaken is, terwijl in Suriname een hele politieke show van wordt gemaakt, waarbij de President en afgezanten bij aanwezig moeten zijn. Hoe serieus moet je Surinaamse regeringen nog nemen, als je zulke basale zaken niet kan overlaten aan de districten of ressorten.😂


  Maak melding
 7. Dit zijn dingen die ik graag zie. Buurtbewoners die de handen uit de mouwen steken en hun omgeving onderhouden. De Staat blijft uiteraard verantwoordelijk, maar je eigen omgeving onderhouden kan geen kwaad. Sloten die bijvoorbeeld zijn dichtgeslibd, rommel in de goten in de vorm van petflessen, kortom, alles waarbij je geen gebruik hoeft te maken van geweldige machines, anders dan gewoon de handen uit de mouwen steken.


  Maak melding
 8. Nickerianen, Bedankt. Jullie boodschap is luid en overduidelijk. Deze boodschap luidt: We hebben geen vertrouwen in de beloftes van de president en je moet overduidelijk een oen zijn om deze boodschap van de Nickerianen niet te begrijpen. Maar mag ik jullie erop wijzen dat dit een stil protest is en geen wraakactie. Anderen zullen dit zelfs vertalen met: “dank zij de president zijn jullie geactiveerd om de handen uit de mouwen te steken”. Neen Nickerianen. De beste wraakactie van jullie zal zijn in mei 2020. Dan krijgen jullie de kans op je boosheid te uiten en wraak te nemen door niet op deze klootzak van een president te stemmen. jullie zullen zeker in mijn aanzien stijgen als de NDP geen enkele zetel haalt in Nickerie en het neveneffect zal zijn dat andere politieke partijen hiermede ook gewaarschuwd worden om de Nickerianen niet meer te belazeren, Ik zal jullie niet vertellen op wie jullie moeten stemmen. Wat ik tegen jullie zeg is: ga massaal naar de stembus , blijft niet thuis, het interesseert mij niet op welke politieke partij jullie stemmen als het maar GEEN NDP is.


  Maak melding
 9. Elke week is deze plee president mensen bier in de ogen te gooien met nep opening hier opening daar hij ziet dat de paarse poep aan komt voor hem dus dat .


  Maak melding
 10. Nickerianen vn hindoestaanse n javaanse afkomst gn massaal stemmen op de ndp. Bout had gezegd indertyd dat hy n grote troef hft die hy op ht ltste moment gaat prysgevn n we merken ht nu wel.die troef is percelen uitdelen landelyk mr in ht byzonder in nickerie omdat hy weet dat deze 2 groepen verzot zyn op grond n dat ze daarvr zelfs hun moeder kunnen verkopen. Al hebn ze n aantal al op hun naam mr als ze nog 1bykrygen verkopen ze hun ziel n toekomst daarvoor.


  Maak melding
 11. Mannen van vroeger namen hun zonen en ze pakten een schop. Die zg mannen van nu weten niet eens om te gaan met een schop. Die idioten die Suriname met nederland vergelijken zijn dom. Toen wij in Suriname toilet aan huis hadden was dat in nl nog een droom. wij doen dingen op onze manier. In Nl gooit niemand een prop op straat maar jullie willen dat in Su komen doen


  Maak melding
 12. De paarse rattenkolonie van de DDB maffia is even langs geweest, met een zeepbel vol loze beloftes en daarna mag je als volk hun teringzooi opruimen. nog 5 en het land is 1 groot concentratiekamp.


  Maak melding
 13. Zo hoort het, handen uit de mouwen steken, zelf aanpakken. Dat is de kracht van Surinamers. Niet wachten en bedelen voor oplossingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES