maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie81-jarige passagier overleden na botsing veroorzaakt door 71-jarige bestuurder

81-jarige passagier overleden na botsing veroorzaakt door 71-jarige bestuurder

-

Does Travel - naar Suriname

De 81-jarige Rosalina Cooman is op dinsdag 11 juni in het ziekenhuis overleden, na een verkeersongeval op dinsdag 4 juni aan de Mr. J. Lachmonstraat in Suriname. Het slachtoffer zat als mede inzittende in een auto die bestuurd werd door de 71-jarige Ursula L.

Uit het onderzoek van de politie van het bureau Flora is gebleken dat Ursula samen met Cooman, in haar voertuig reed over de Mr. J. Lachmonstraat. Opeens voelde Ursila zich onwel en wilde haar auto langs de weg tot stilstand brengen. Daarbij trapte zij op haar gaspedaal in plaats van op haar rempedaal met het gevolg dat de auto naar voren schoot en tegen een pand botste.

Door die botsing liepen beide vrouwen fracturen op en werden ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Op dinsdag 11 juni is Cooman in het ziekenhuis overleden. Haar ontzielde lichaam is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden. De 71-jarige bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
  1. Mogen senioren burgers vn zulke hoge leeftyd nog deelnemen aan ht verkeer? Ze vormen n gevaar vr zichzelf n vr anderen. Sommige vn ze ryden mt de gedachte dat ze 60+’ers zyn dus anderen gn wel rekening houden mt hun mr ht mobielverkeer is genadeloos.


    Maak melding
  2. Keuring doorstaan mr is er wel sprake vn n herkeuring? Tegen betaling vn n bepaalde bedrag by d dokter hb je zo n goedgekeurd bewys in handen . De dokter stelt n paar onnozele vragen n onderzoekt niks. Hopla.


    Maak melding
  3. Is 71 al een hoge leeftijd?? mensen van deze leeftijd rijden vaak beter en voorzichtigr dan die jonge debielen die denken dat ze geweldig zijn achter het stuur. R.I.P. mevrouw Cooman. Voor de veroorzaakster is dit ook niet leuk


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES