zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerkrachting verdachte: 'Ik ben onschuldig want mijn geslachtsdeel werkt niet goed'

Verkrachting verdachte: ‘Ik ben onschuldig want mijn geslachtsdeel werkt niet goed’

-

Does Travel - naar Suriname

Furgan S. verklaarde gister tegen rechter Duncan Nanhoe en officier van justitie Reshna Jhinkoe in de rechtszaal van Suriname, dat hij onschuldig is en zomaar verdacht wordt voor het verkrachten van zijn stiefdochter. “Er is niets gebeurd! Ik ben onschuldig, want ik heb niets gedaan”. De verdachte zou ten minste vier keer seks hebben gehad met zijn stiefdochter. Bij de eerste keer zou het meisje acht jaar zijn geweest. De zaak kwam pas in december 2018 aan het rollen.

De verdachte ontkent, maar volgens het slachtoffer heeft hij haar vaker anaal misbruikt. Furgan S. verklaarde dat hij het slachtoffer niet kon misbruiken, omdat zijn geslachtsdeel niet in orde is. “Mijn geslachtsdeel werkt niet goed en haar moeder weet het”, verklaarde hij. Opmerkelijk is dat twee jaar terug hij een vrouw zwanger heeft gemaakt.

De man reageerde met verbazing op zaken die hem werden voorgehouden door de rechter. In het begin ontkende hij, maar na zich in allerlei bochten te hebben gewrongen, gaf hij toe het meisje te hebben betast aan bil en borsten.

Furgan S. vertelde dat hij in december 2018 op bed lag, toen het kind plotseling weer op hem kwam zitten. De moeder was op dat moment niet thuis. “Zij is zelf op me komen zitten, ik weet niet met welke bedoeling. Ik waarschuwde haar, maar ze kwam voor een tweede keer. Toen raakte ik haar bij haar borst en bil aan. Maar ik besefte dat ik niet goed bezig was dus ben ik gestopt.”

Na de daad ging de verdachte naar het werk en maakte contact met zijn vrouw. Hij probeerde de zaak te sussen, maar de moeder van het kind dacht anders daarover. Uit appberichten blijkt hoe hij zowel de moeder als het slachtoffer om vergiffenis vroeg. “Vergeef me, ik mocht haar niet aanraken. Laat ze me vergeven”, appte hij naar de moeder van het meisje. De zaak is uitgesteld naar 16 juli.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Weer zo’n rot pedofiel, die niet met zijn vieze poten van een kind kon afblijven. Schaamteloos. En nog beweren dat zijn geslachtsdeel het niet doet. Dan wordt het tijd om het af te hakken en de varkens mee voeren. Maakt hij ook nog een vrouw zwanger, zal hij ook dit kind misbruiken. Wat een waardeloze gast. Geen zelfrespect.
  Ik snap niet dat een vrouw zich met deze gast kan bezig houden. Trouwens je hebt ook veel van die hersenloze vrouwen, geen hun eigen waarde niet kennen. Geven zich makkelijk aan Jan en alleman. Vraag mij af of zij scholing hebben genoten. Welke opvoeding zij hebben gehad. Dit is toch verschrikkelijk. Dan ook nog zo’n kind de schuld geven. Smerige viezerik. Hij hoort een flinke straf te krijgen, want deze handelingen zal hji nooit laten. Voor 10 jaar de bak in, zodat de kleine kinderen niet getraumatiseerd raken door deze pedo stront zak. Seksueel gefrustreerde ezel. Heeft hij bewust gedaan. Was dit niet uitgelekt was hij hier rustig mee doorgegaan.


  Maak melding
 2. Furgan is gewoon te dom voor woorden. Hij is schuldig en moet zwaar gestraft worden. Alleen maar kronkel in zijn verklaring. V azn wie hebben Surinamers om alleen maar in kronkels te denken en te handelen. Hij zegt dat zijn ding niet werkt. Dat meisje kkmt op hem zitten. Hij raakt haar borsten en bil. Hij vertelt niet waarop dat k ijnd gezeten heeft, een niet werkende lul of een stijve pik.


  Maak melding
 3. Verkrachting verdachte: ‘Ik ben onschuldig want mijn geslachtsdeel werkt niet goed’

  Met zo een zwak argument, pleit je jezelf nog niet vrij. Het idee, plan of ongewenste intimiteit alleen al maakt je schuldig.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 4. Geen woorden voor deze klootzak!!
  Hij is een zak met STRONT!!
  Die pedofiel moet zwaar gestraft worden, die arme meid heeft nu een trauma. En meneertje de pedofiel wil nu medelijden.
  Gooi hem aub 20 jaar in Santo boma!!!!


  Maak melding
 5. Wan sani . Bun sani. Dati fu @Boeboe bit Sjorie yere. Deze man weet precies hoeveel gevangenisstraf iemand moet krijgen. Deze man (@Boeboe bit Sjorie) is advocaat, OM en rechter gelijk. Meestal moet iemand een gevangenisstraf krijgen van tussen de twintig en dertig jaar. Daarbij maakt het niet uit of het een zakkenroller is of een rover of een verkrachter. We gaan gewoon lekker met dat zwaard zwaaien. Wie binnen dat bereik komt is de lul. Bovendien heeft hij een grondige hekel aan de minister van BuZa van Suriname. Bij iedere gelegenheid laat hij het niet na haar op allerlei manieren te beledigen. Tegenover een vrouw dus. Ze is een vetklep en iedere reis die ze onderneemt is een snoepreis. Nou, Boeboe, deze vrouw van BuZa en samen met Hoefdraad hebben tientallen miljoenen binnengehaald binnen een periode van een jaar. Maar Boeboe, hij heeft ook zijn goede kanten. In dit geval ook over deze zaak, dat moet ik hem nageven. Wees wel rechtvaardig voor een en allen.


  Maak melding
 6. @pakiratigri
  Jij schaamteloze ezel!!
  Als je niet blij bent met het feit dat verkrachters en pedofielen zwaar gestraft moeten worden ,lever dan geen commentaar.
  Die pedofiel moet blij zijn dat zijn lul niet is afgehakt want dat verdiend hij!!


  Maak melding
 7. opa taki, alweer een dwaze debiele idiote ndp gek. Hoezo oma aksi? Opa taki, simpel a mang taki leki a president, a no mi………..


  Maak melding
 8. Weer de vlieg @Ray die aan mijn linkeroor of rechteroor aan het zoemen is. Ik wapper je weg jongen. Je betekent niets voor mij omdat je dom bent en kennelijk dingen niet goed kan interpreteren. Waar heb ik soms aangegeven dat deze man niet gestraft moet worden? Ik heb juist aangegeven hoe ik over @Boeboe dacht en voor de rest met hem eens was inzake dit geval. Ik achtte het nodig daarover te melden .Boeboe is namelijk iemand die zeer gemeen kan uithalen en soms wel goede dingen kan zeggen. Dat valt me op. Bovendien zijn er wettelijke bepalingen die omschrijven wat iemand krijgt als straf bij een misdrijf dat gepleegd is. Binnen de Surinaamse wetgeving is er geen sprake van lul afhakken en dat soort toestanden. Dus wat klets je nou? Hij verdient niks anders dan de wet voorschrijft. Houd je maar liever niet bezig met mij hoor lummel die je bent. Je doet dat te vaak en ook een paar andere gasten. Geen zin in slap gelul. Als je met goede onderbouwingen komt ,ben ik een en al oor. Anders lul jij zomaar en ga ik je flink tikken.


  Maak melding
 9. @Padre: onbevlekt ontvangen toch? Maar Furdon is geen god en ook geen afgezant Jezus Christus man. Wat is er mis in dat land. So so didiebrie, overal spookt het in Suriname.


  Maak melding
 10. @pakiratigrie
  Kruip weer onder je steen. Wij leven in een land van vrije meningsuiten. Jij blijft Bouta zijn kont likken. Je bent net zo erg als deze pedofiel of erger. Je denkt het altijd beter te weten. Pak een woordenboek en zoek op wat vrije meningsuiten betekend ezel.
  Je bent een zelf ingenomen boeler. Het zal je niet ontgaan om kritiek te leveren op anderen hun mening. Leer het respecteren.
  Jouw visie hoeft ook niet de visie van een andere te zijn. Kennelijk heb jij last van
  anderen hun mening. Pleur toch lekker op van deze site.
  .


  Maak melding
 11. Ik vraag me af hoe deze waardeloze stiefvader zou reageren, als zijn minderjarige dochter door haar stiefvader misbruikt zou worden ! Er is maar een straf voor deze eikel, en dat is castratie zonder verdoving. ( waardeloze pleuris hond )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 12. @Boeboe, van tijd tot tijd zal ik je aanvallen. Net zoals je de minister van BuZa aanvalt .Disrespect ,en zo ga je het terugkrijgen. Gewoon voor de lol. De overige goede dingen die je verkondigt mag je vooral blijven doen.


  Maak melding
 13. Hij geeft al aan dat hij niet seksgevoelig is, omdat hij het niet omhoog kan krijgen. Dus nu een mooie kans om hem definitief uit te schakelen door te castreren.


  Maak melding
 14. @Pakiratigrie
  Ga maar lekker je gram halen tussen bouta zijn billen. Je zit te lullen uit je grote nek.
  Je ben een grote boeler en zal je blijven ook. Boeler en pedo. Je zit ook dom te lullen over Boefdraad en Yildiz Pollack deze strontzakken hebben mede door.hun acties Suriname nog dieper in de strijd geholpen
  De generatie na hun zal het erg moeilijk krijgen om de geleende gelden terug te betalen. Betje big die loopt te kikken op overeenkomsten tekenen zodat ons lang wordt leeggeroofd. Daar jij ook tot.hun soort behoort valt commentaar en kritiek in die richting je zwaar op de.maag. Domme ezel, met boelen zal je heel ver.komen.


  Maak melding
 15. @Boeboe Jantje,

  Ga eens eerst leren correct Nederlands te schrijven. Een tweede: je scheldt mensen voor vies en vuil uit. Maar zogenaamd kom je met een correct gezicht op Waterkant. Je geeft af op het uiterlijk van de minister van BuZa. Wat heeft dat te maken met haar verrichtingen? Heb het dan over haar verrichtingen en niet haar uiterlijk. Of heeft zij soms in een ver verleden je het huis uitgetrapt en je daardoor een persoonlijke hekel aan haar hebt overgehouden? Een derde; je beweert een Creool te zijn en op grond daarvan vind je het gepast Creolen ‘apen’ te noemen. Je bent een regelrechte belediging. Dacht je soms omdat je van Creoolse afkomst bent, daardoor het recht had om op deze denigrerende manier te werk te gaan? Goed gek ben je in je kop.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES