zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBoze, aangeschoten man vernielt geldautomaat die pinpas 'inslikte'

Boze, aangeschoten man vernielt geldautomaat die pinpas ‘inslikte’

-

Does Travel - naar Suriname

Een 59-jarige man, die afgelopen weekend een geldautomaat vernielde, is door de politie van Nieuw-Nickerie aangehouden. De man, Aron C., stopte zijn pinpas op zaterdag 16 juni in de bewuste geldautomaat om een som geld te lichten, maar zijn pas werd ‘ingeslikt’.

Volgens een bericht van het Korps Politie Suriname was de man bij die gelegenheid lichtelijk aangeschoten en heeft hij zeer waarschijnlijk verkeerde pincodes ingetoetst, met het gevolg dat uiteindelijk noch zijn pinpas noch geld uit de machine tevoorschijn kwamen.

Aron werd toen zo boos dat hij de machine begon te bewerken met een verstelbaar sleutel. Er is aangifte van vernieling tegen Aron gedaan en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. Weer een labiele zuipschuit die de boel aan het vernielen is.Zijn pasje is gelukkig ingeslikt, anders had deze idioot zich lam gezopen en misschien ook nog achter het stuur gekropen. Wat een lamstraal. Laat hij de schade betalen dan leert hij het af.


  Maak melding
 2. Ja als je met gezichtsherkenning of vingerafdruk via je mobiel zaken kan doen, heb je geen pinpas om geld uit de geldautomaat te halen meer nodig.

  Maar ja in Suriname zijn zaken nog niet zo ver doorgevoerd of ontwikkeld zoals in het westen e/o ontwikkelde landen en dan kan ik mij de reactie van het Heertje wel heel goed voorstellen. Je hebt geld nodig hebt om zaken af te handelen, die dan niet kunnen worden afgehandeld of moeten gebeuren. Je zit vol spanning en dan komt dit er dan boven op omdat crediteuren op hun geld wachten, et cetera.

  Wat Surinamers hieruit kunnen leren:
  – geldautomaten slikken je pinpas in en kan dus niet over geld beschikken,
  – de schade die je aanricht maakt het nog vele malen erger voor je, want voor de kosten van de geldautomaat moet je ook nog opdraaien,
  – kalmte kan je redden en met de bank zaken rustig gaan bespreken, voorleggen en op je nieuwe pas wachten tot dat je die ontvangen. In de tussen tijd kan je met je crediteuren het probleem voorleggen en het is te hopen dat ze geen incassobureau op je afsturen of deurwaarders langs komen. Want dan ben je de sjaak!

  In Suriname is ddb de sjaak. Het vonnis van 8 december hangt als het zwaard van Damocles boven zijn hoofd. Het voelt de nattigheid al aankomen. Het paardenhaar gaat losbreken en dan is zijn hoofd gezien. Zie wat nog meer volgt, Ned en USA. Niet alleen zijn kop gaat rollen, maar vele koppen zullen hangen, zie maar awarie domrie, hoge school econoom, zogenaamde adviseurs, die waardeloze schoolboeken kochten, treinen lieten rijden tussen Poelepantje en Onverwacht, verdwenen smeergelden van schoolmaaltijden, Carifestagelden, enz. zie ook de vele luchtkastelen van ddb. ddb is niets anders dan de grote sjaak! Kijk heel goed hoe die loopt.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 3. @ Mokro

  Inderdaad je hebt volkomen gelijk, drank en pincode onthouden gaan ook niet samen !

  @ passant
  Je geeft het zelfs aan, de technologie is in Su nog niet aanwezig dus zodoende.
  Nu geen geld maar wel straks, een fikse rekening krijgen voor de schade die hij heeft veroorzaakt.
  Tranga no é tjarie kaw go na ping, 59 jaar en een verstand van een puber !

  sari tori

  jacko


  Maak melding
 4. Die bewuste pinautomaat heeft een naam: ” Boefdraad”. Hij slikt van alles, 103 leningen, SPSB, CBvS, Alcoa, Rij-voertuigenbelasting, govermentake, etc, etc. Arme zuiplap. Tegen een pinautomaat kan je niet vech tten, laatstaan boos worden en vernielen. Wat je wel kan doen is een plofkraak pleg een. Maar daarvoor is deze man te dom.


  Maak melding
 5. je kan moderniseren maar als 80% niet eens de helft van de lagere school heefd af gemaakt,dan lykt het my duidelyk dat het even wennen is met dit soort high tech middelen, nogmaals ik hoop dat men een manier ontwikeld om mensen die nietverder dan de lagere school gegaan zyn ondersteund om zich verder te ontwikkelen. Want dit voorval gaat die meneer heel veel geldt kosten,daar hadt hy een cursis zelfbeheersing voor kunnen betalen


  Maak melding
 6. Wat een gedoe met die geldautomaat zeg. Wie weet wat die beste man allemaal van plan was? Ik bedoel, net zoals een elektrische paal af en toe in de weg kan staan van een dronken bestuurder, zo kan ook een geldautomaat in de weg staan. Bokse i mus’ go bokse. Go prei Mohammad Ali. Ai ,i broko na automaat . KO.


  Maak melding
 7. Zo zijn er heel wat mensen die plannen hebben met hun zuur verdiende geld.
  Jammer genoeg zit een levende graaiautomaat bij de Centrale bank van Suriname/Ministerie van financiën die zich een mini ster noemt.

  Niemand die zich tegen hem kan uitvallen?


  Maak melding
 8. Automaten zijn irritant. Straks komt er een neukautomaat. Je hoeft maar je pieml in te steken en het trekt af. Het vocht gaat naar de zaadbank, alwaar de medische goden Gods werk willen klonen.


  Maak melding
 9. @HongKongNasi,

  Gelukkig was jij niet in de buurt van hem, anders was jij de klos.
  Had hij zijn “krasi” bij jouw afgewerkt.
  Want jij weet waarom hij geld wilde pinnen.


  Maak melding
 10. Ik hoef niet te pinnen. Met de bedragen waarmee ik werk duurt het dagen voordat de automaat dat uitspuugd. Dat is een luxe waar ik me helemaal niet aan erger.


  Maak melding
 11. @padre:
  Dat is er als in China. Voor spermadonoren toevallig.

  Maar ik begrijp die man wel hoor. Het is super lastig en de laatste maanden een trend geworden dat je na 19.00u niet kan pinnen. Ook niet bij de kassa kan je dan betalen met je pinpas, want het apparaat doet het niet. Het is vreselijk lastig en kan echt op zenuwen werken. Omdat het jouw geld is en soms krijg je dan gevoel dat je er geen recht op hebt.
  Tenzij die man z’n pasje vervallen was….jah…dat is dan weer een ander verhaal. Bij een lege balans, krijg je je pasje wel terug.


  Maak melding
 12. @mexincaanse rijstmagnaat;

  Net hoe vol je bankbalans is, net zo leeg is je verstand!
  Het is me opgevallen dat jij alleen maar onzinnige stommiteit uit je nek kraait!
  Zeg iets zinnigs of zeg niets. Je bent niet verplicht!


  Maak melding
 13. Dat ik rijk ben heb ik te danken aan mijn doorzettingsvermogen en ondernemende instelling. Ik zit niet te wachten op oplossingen en hou me handen niet op voor giften. Ik pak aan en creër mogelijkheden voor de armelui dat die ook een broodje en soft naar binnen kunnen werken. Simpele mensen met weinig geld en geen ondernemerschap die kunnen dat niveau nooit bereiken. Klagen en zeuren is voor het simpele volk, ga beter werken. Ik heb nog altijd plaats op me rijstvelden, werk zat.


  Maak melding
 14. @mexincaanse rijstmagnaat;

  Dus je kan wel iets zinnigs zeggen. Dát bedoel ik nou.
  Je hebt voor een ondernemer dan nog wel tijd om je bezig te houden met social media. Want de meeste ondernemers die ik ken hebben geen tijd voor dit soort podia. Ze houden zich liever bezig met geld en reclame maken.


  Maak melding
 15. 3 x verkeerde pincode en je pasje wordt ingeslikt/opgevreten door de automaat.
  Lijkt mij helder dat die man met zijn dronken kop zijn pincode niet meer wist.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES