woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw (54) heeft drie keer meer alcohol op dan toegestaan en maakt...

Vrouw (54) heeft drie keer meer alcohol op dan toegestaan en maakt aanrijding

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 54-jarige autobestuurder Gisla T. veroorzaakte in de avond van vrijdag 14 juni een aanrijding op de Indira Gandhiweg in Suriname. De verkeersunit van regio Midden werd die avond ingeschakeld voor een aanrijding tussen twee voertuigen. Onderzoek wees uit dat beide partijen over de Indira Gandhiweg reden. Ter hoogte van de Vredenburgweg kwam de autobestuurder Gisla, T. die symptomen van dronkenschap vertoonde, op de rijhelft van haar tegenligger terecht met als gevolg de aanrijding met materiële schade.

Gisla werd overgebracht naar het politiebureau om een blaastest te ondergaan. Zij blies daarbij 720 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram. Volgens de verkeerswet had Gisla dus deel genomen aan het verkeer onder invloed van alcohol waarbij zij een aanrijding veroorzaakt had. Hangende het onderzoek werd haar rijbewijs ingevorderd door de politie.

Toen Gisla nuchter was werd zijn voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na verhoor werd zij heengezonden. Het tegen haar opgemaakt politie dossier en ingevorderd rijbewijs zijn voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

12 REACTIES
 1. Weer zo een doodrijden op de weg die het surinaamse verkeer als Russische roulette ziet. Vrouw die inmiddels wijs genoeg zou moeten zijn om de gevaren reëel te kunnen inschatten. Die andere sopimang rijdt een vrouw dood alsof hij haar leven heeft gegeven. Soso wiridi !! Is goed dat de politie werk van maakt.


  Maak melding
 2. Je hebt van die vrouwen die net iets te enthousiast worden. Meestal denken dat soort types, wat een man kan, kan ik ook. En in hun drang daartoe vergeten ze wet en regelgeving in acht te nemen. Dus het maakt niet uit denken ze, ik heb het immers gedaan net als de man. Want meestal zijn het mannen die dit soort gevallen veroorzaken. Vrouwtje van 54, dim even hoor. Er zijn zat genoeg voorbeelden die je wel van een man kan overnemen en die je wel zouden kunnen sieren. Now, na boks i go bokse nanga wan tra wagi. A no kermis (drape lai botsautootjes) un de.


  Maak melding
 3. Deze vrouw moeten ze eigenlijk opbergen, en voor het rijden onder invloed van alcohol.
  Zij heeft niet zichzelf maar ook het leven van andere weggebruikers, in gevaar gebracht door deze domme actie ! Ik lees hier een paar goede reactie´s maar ook lachwekkende en tevens domme, die nergens op slaat. Deze vrouw heeft het verkeer en tevens mensen leven in gevaar gebracht, en sommige mensen zien er Joke in. Dat vind ik heel zielig, maar ik zie er geen lol in.

  sari tori

  Jacko.


  Maak melding
 4. Alle maatregelen ten spijt helpen niet, Surinamers Tranga Jesie, Voor de 1e 6 maanden alle Rijbewijzen invorderen laat ze lopen, of ze rijden dronken, of ze zitten aan hun smartphone. maatregel hard nodig om bron van gevaar aan te pakken en te reduceren naar 99,9% (laat ze lopen)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES