dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoProblemen met watervoorziening in Suriname vanwege stroomstoring

Problemen met watervoorziening in Suriname vanwege stroomstoring

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vanwege een stroomstoring bij het pompstation van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) aan de Van Hattemweg, zijn er al sinds zondag problemen met de watervoorziening voor verbruikers woonachtig in Groot-Paramaribo en Wanica. Een deel van de mensen heeft helemaal geen water en via social media worden er nu ook ‘paniek berichten’ verspreidt (zie onder).

De problemen spelen sinds gisteren. De SWM maakte vanmorgen in een persbericht bekend dat haar productiestation aan de van Hattemweg wegens stroomuitval momenteel geen drinkwater kan produceren en distribueren. Verbruikers woonachtig in Groot-Paramaribo en Wanica zouden een lage druk kunnen ervaren. Ook bestaat de kans dat zij enige tijd helemaal geen water uit de kraan zullen krijgen.

“De NV EBS stelt alles in het werk om genoemde storing zo spoedig mogelijk op te heffen, waarna de watervoorziening genormaliseerd kan worden. De SWM verzoekt haar cliĆ«nten om hiermee rekening te houden en biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongerief ” aldus de afdeling Public Relations van het bedrijf.

Dit is een bericht dat via WhatsApp wordt verstuurd.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. Wel…..ik ben het gewend van swm!šŸ˜”
  Het is niet de eerste keer dat er “wat” is met de pompstation van Hattem weg!
  Er is “wat” met jullie stom verstand!
  Doe er eeeeindelijk iets aan!!!
  Het is de zoveeeeeelste keer. Je word gewoon moe van al die smoesjes. Altijd maar excuses en excuses! Nooit een oplossing!

  Oh ja! Niet alleen lage of geen waterdruk. Zeg het zoals het is!
  Lage of geen waterdruk en ook nog super VUIL water!!!


  Maak melding
 2. Luister op youtube naar de verhalen van de nieuwe fractievoorzitter van de NDP dat het voortreffelijk gaat in het land. Niemand heeft achterstand. En deze meneer is docent aan de Anton de Kom??

  Meneer de Kom zou u direkt van de leslokalen verwijderen. Helaas zijn huis staat op instorten en zijn familie wil hem ook geen rustig graf in Duitsland bezorgen. Ja daar is hij overleden, maar dat interesseerd niemand want we moeten morgen weer overleven en de leugens van de ndp aanhoren.


  Maak melding
 3. Alleen zegt SWM nooit tegen haar cliƫnten, heb geduld met betalen. Want het te incasseren bedragen, worden keihard in rekening gebracht. Het is niet iets nieuws, dit soort taferelen.

  Dat er storingen ontstaan, dat kan gebeuren. Alleen storing bij SWM een vaste klant!!!!


  Maak melding
 4. Voor SWM bestaat geen compensatie watervoorziening zal je toch moeten betalen. Dit is overal in de wereld zo. Zelfs in het buitenland als je je drol in de wc moet deponeren zal je moeten betalen. Alleen voor niets gaat de zon op. Niet klagen maar betalen. zoals een ieder dat doet. SWM hoort mensen in dienst te nemen om zich goed te laten scholen om dit probleem voorgoed uit de wereld te helpen.Alles wat met water te maken heeft, heeft Suriname toch deskundigen en hun advies nodig. Kunnen zij dit niet vraag deskundige mensen hoe dit probleem voor goed op te lossen en niet lopen klooien. Koning Willem Alexander geeft gratis advies, hij is een expert hierin.


  Maak melding
 5. ā€œDe NV EBS stelt alles in het werk om genoemde storing zo spoedig mogelijk op te heffen. Dus ze zijn er mee bezig.
  Zo zie je maar weer. Een goed voorbeeld van Bouta doet goed volgen.


  Maak melding
 6. De ” Bermpartij des-kun-di-gen ” van de SWM … Oosterling en co … voor hen moet een plaats ingeruimd worden in huize Asiana. Daar horen deze opgeblazen kikkers thuis. De Bermpartij-ple-si-dent mag wat mij betreft hen maken tot ” groot officier ” in orde van Pindakaas of Broodbeleg !!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 7. Hebben wij in Suriname weleens van het woord ā€œRedundantieā€ gehoord? (onderhoud)
  In dit geval een vallend technische oorzaak,
  Technische systemen kunnen zowel op componenten-als systeemniveau redundant worden uitgevoerd. Dit houdt in dat bepaalde cruciale onderdelen dubbel,of nog vaker, aanwezig zijn, zodat het geheel goed blijft functioneren wanneer een onderdeel uitvalt.
  SWM- drinkwatersystemen altijd in twee of meer compleet onafhankelijke systemen uitvoeren, zodat de levering bij uitval van Ć©Ć©n systeem ten minste gedeeltelijk door kan gaan.
  Geldt ook voor de EBS hoogspannings distributienetten 380.000volt.
  Dus, SWM-EBS-Telsur-Ziekenhuizen,Banken, Industriƫle complexen, let op Redundantie is zeer belangrijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES