maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKrantenvrouw om het leven gekomen na aanrijding

Krantenvrouw om het leven gekomen na aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een vrouw vanmorgen om het leven gekomen na een aanrijding aan de Tourtonnelaan. Waterkant verneemt dat het gaat om een ‘krantenvrouw’ die waarschijnlijk met haar fiets op weg zou zijn om kranten op te halen voor de verkoop. De vrouw verkocht kranten van De Ware Tijd, Times of Suriname en Dagblad Suriname.

Volgens een ooggetuige ter plekke zou degene die de aanrijding heeft veroorzaakt daarna doorgerden zijn, maar dat is nog niet bevestigd. Het wachten is op de officiële info van de Surinaamse politie.

Met de dood van de vrouw is het aantal verkeersslachtoffers in Suriname 31 tot nu toe dit jaar.

UPDATE: de man die haar heeft aangereden was dronken en is na de aanrijding doorgereden:

Het ongeluk zou zijn gebeurd aan de Tourtonnelaan ter hoogte van Savers meldt gebruiker Review Chandelier Berto van de Facebook groep Verkeers Updates Su. Hij plaatste ook een filmpje waarvan onderstaand beeld een schermafdruk is.

Krantenvrouw om het leven gekomen na aanrijding
Beeld: Review Chandelier Berto.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. Geen gescheiden fietspaden, dan krijg je deze ellende.Hopelijk heeft de dader zich gemeld. Begrafeniskosten betalen en rijbewijs invorderen, de bak in voor 15 jaar.

  R.I.P vrouw.
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding
 2. Jammer hoor. R.I.P.
  Tourtonnelaan is een heel drukke straat en naar mijn mening te smal voor het vele verkeer. Het lijkt wel op een tweede kwattaweg.


  Maak melding
 3. Als de zoveelste waarschuwingen, boetes niet helpen dan maar alle rijbewijzen invoerderen, mensen leven telt zwaarder, dan criminelen rijgedrag, roekeloze rijders afstraffen, wie het ook mogen zijn BASTA!!!!


  Maak melding
 4. Iemand dodelijk aanrijden…..en vervolgens doorrijden….hoe ziek kan je zijn in je hoofd……10x zo zwaar straffen dit soort onmensen!!


  Maak melding
 5. BOUTERSE komt een dezer dagen wel even BELOVEN dat heel Paramaribo gescheiden fietspaden krijgt. Regelt hij persoonlijk ff snel voor de verkiezingen.


  Maak melding
 6. Dit soort mensen die doorrijden na een ongeluk zonder zich om het slachtoffer te bekommeren moeten wat mij betreft voor minimaal 10 jaar worden opgesloten en nooit meer een motorvoertuig mogen besturen/bezitten Iemand die zich zo gedraagt in het verkeer is geen mens maar een beest!!


  Maak melding
 7. Mi Gado, het lijkt alsof alle Goden Suriname hebben verlaten !!
  Zoveel geld wordt vergooid aan allerlei rotsooi en onzichtbare projekten !!! Maar een fiets/bromfiets pad kan geen enkele ingenieur ontwerpen in Suriname !! Deze koei-beesten hebben “bul”/-diploma, maar zijn verder warrdeloos !!
  Vroeger toen “bakra’s” ook zeggenschap hadden , hadden wij nog enkele fiets/bromfiets paden !!
  Het wordt tijd dat oeng jaggie a “volkspresident” gwe nanga alla dem adviseurs op het kabinet !!!
  Dang a kil takkie dat Nickerierivier auw bagger uit !! Kajana Gramang !!! Miscien met een duikboot onder leidingvam Mahespalsing !!


  Maak melding
 8. R.I.P.

  Ook al ken ik deze mevrouw niet maar dat zij krantenverkocht zegt al heel veel.

  Zij was een vrouw die naar haar vermogen hard heeft gewerkt.

  Respect !

  9 jaar Bouterse en het verkeersproblematiek is op hetzelfde niveau.
  Al het geld verspilt en nog meer geleend om te verspillen maar de echte problemen worden niet aangepakt.


  Maak melding
 9. Vind het nogal zo ernstig, dat alcohol verboden moet worden, drugs mag niet maar drank mag wel.
  Heel erg, heb zoveel woorden maar er niets komt meer uit.
  Rust zacht.


  Maak melding
 10. Wordt het geen tijd om de kranten verkopers van de straten te verwijderen en een kiosk voor ze bouwen.
  De kranten bedrijven kunnen best de kiosken bouwen voor die lui. De mensen die jou kranten verkopen bloot stellen aan het verkeer en schadelijke uitlaatgassen. Shame on you uitbuiterij.


  Maak melding
 11. De dader is achterhaald, hij is een aanhanger van de nationale doden partij. Ndper’ s staan berucht niets te geven als het gaat om mensenlevens, wet en recht. Zo leider, zo aanhangers, zo vader, zo zoon en stiefzoon. Oma en opa taki, paarse waarden en normen zijn er vandaag aan de orden van de dag. Gewetenloos, meedogenloos, roven, moorden, stelen, bedriegen, politieke hoererij en verraad etc. met duivelse leiders verworden de volgers als duivels, meedogenloos en respectloos.


  Maak melding
 12. Waarom kunnen ze. Geen kraampje voor die mensen neer zetten dat zij de kranten
  Toch veillig kunnen verkopen is dat een groot probleem ! Of is de kans op beroving ook groot op die manier.


  Maak melding
 13. Je vraagt je af wat er zich in het hoofd van zo een dronken ‘doorrijder’ afspeelt. Volgens mij wordt je in een klap nuchter. Je wilt absoluut niet gepakt worden door de politie met een slokje op en een eventuele fatale aanrijding. Je zou je baan kunnen verliezen en gaan brommen. Dus op dat moment denk je uitsluitend aan jezelf en helemaal niet aan het slachtoffer. Thuis aangekomen probeer je de sporen te camoufleren. De auto zal vast wel een deuk hebben opgelopen, dus die moet uit zicht. De volgende dag is een klote dag want dan verschijnt het nieuws in de kranten. Vast wel ziek melden. De druk wordt nou hoog. Is het niet beter jezelf aan te melden? Dat zal toch eerder geapprecieerd worden dan dat je wanhopig je sporen probeert te verdoezelen. De waarheid zal toch wel naar voren komen. De rechter zal in dat opzicht milder zijn dan wanneer je op een gegeven in de kraag gevat wordt door de politie.


  Maak melding
 14. Alweer politiek bedrijven door een stelletje domme mensen. Het gaat hier om een hardwerkende vrouw, die weggerukt is uit haar leven. Bouta haters hou je nu even in. Denk aan het leed en de crime.


  Maak melding
 15. Johan 18 juni 2019 at 03:43
  Alweer politiek bedrijven door een stelletje domme mensen. Het gaat hier om een hardwerkende vrouw, die weggerukt is uit haar leven. Bouta haters hou je nu even in. Denk aan het leed en de crime.

  Dom of niet, het rijgedrag van velen getuigd en zegt veel over degenen die land en volk moeten leiden. Het gros der ministers zit er niet om de vele problemen en hindernissen waarmee het volk sinds 2010 zit opgezadeld op te lossen, maar voor hun eigen zakken, net als uwe misleider, de pres.


  Maak melding
 16. Arme vrouw. Rip. Sterkte aan de familie. It was ook een krantenbezorger geweest. We hadden een tweede handse pickup truck vol geladen met kranten en hadden twee uur tijd on the bezorgen. Eerst kranten vouwen bij kranten ophaal plaats.
  Nu in de computer tijf zijn er geen bezorgers meet. Je begint on 2am en eindigt 6am.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES