Dronken bestuurder (36) doorgereden na doodrijden krantenverkoopster (63)

30
Krantenvrouw om het leven gekomen na aanrijding
De vrouw was op de fiets toen ze werd aangereden.

De vrouw die vanmorgen aan de Tourtonnelaan in Suriname is doodgereden is de 63-jarige Marlene Biharie. De vrouw was al langer dan 25 jaar krantenverkoopster. Ze werd aangereden door de 36-jarige J.S. die onder invloed van alcohol zou verkeren, melden bronnen aan Waterkant. De man is na de aanrijding doorgereden.

Niet lang daarna werd de bestuurder klemgereden door leden van het Korps Politie Suriname. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Nadere berichten volgen.

UPDATE – officieel bericht van de politie:

De politie van het ressort Centrum kreeg een melding van een aanrijding met vermoedelijk dodelijke afloop en dat de bestuurder van het busje was doorgereden. De wetsdienaren speelden in op de melding en toen zij met het dienstvoertuig vanuit het politiebureau vertrokken, zagen zij een busje met één lekke band voor hun rijden. De politieambtenaren kregen het vermoeden dat dit busje bij de aanrijding betrokken moest zijn geweest en zetten de achtervolging in.

Het gelukte de politie de bestuurder tot stilstaan te dwingen. Bij de controle merkten de politiemannen dat de bestuurder onder invloed was. Verder merkten zij op dat de zijspiegel en een bumper ontbraken aan het voertuig. De  36-jarige bestuurder J.S. werd naar het politiebureau overgebracht en onderworpen aan een blaastest.  Hij blies 960 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Op de locatie trof de politie het levenloos lichaam van Marlene Biharie, enkele lege tassen, een zijspiegel en een bumper aan. De bumper en zijspiegel bleken van het busje van J.S. te zijn. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Nabestaanden van het slachtoffer verklaarden dat de vrouw al 29 jaar krantenverkoopster was en dat zij op weg was om de kranten op te halen.

30 REACTIES

 1. Deelname in het verkeer is een soort van Russische roulette geworden baja ! Sophie en deelname in het verkeer gaat niet samen is weer gebleken voor de zoveelste keer. Weer een kostbare mensenleven weggenomen. Zielig hoor!!!


  Maak melding

 2. Dit is toch VRESELIJK,het is toch geen beest die je hebt aangereden,als je niet stabiel bent om te drinken,doe het FUCKING NIET,al was het een beest dan nog laat je het niet zo achter, ” IK HOOP DAT HET RECHTS SYSTEEM MET DIT SOORT ONGEVALLEN ZAL VERANDEREN” DEZE LUL MOET GEWOON 25 JAAR OF MEER KRIJGEN”WANT HET ZIJN DE NABESTAANDEN DIE AUTOMATISCH LEVENS LANG KRIJGEN,


  Maak melding

 3. Heel erg triest. Waarom worden deze bestuurders niet verplicht alle kosten te betalen en ook een extra schade vergoeding.
  Mevr Biharie was haar brood aan het verdienen.
  R.I.P. hardwerkende mevrouw


  Maak melding

 4. Over een paar maanden is mr hellrider weer op straat aan het racen, want heel Paramaribo is een racetrack. Hoe effectief zijn die drempels dan? Straks hebben we om elke 100 m een drempel.


  Maak melding

 5. Donkere wolken vol afschuwelijke vormen hangen boven dit mooi land dat sinds 1980 door demonen wordt geregeerd. Demonisch bezeten leiders die men zelfs heeft opgezocht, gewild en gekregen. Sinds 1980 zijn onrecht en wetteloosheid voor een kleine groep demonisch bezeten machthebbers hun vaandel om dood en verderf te zaaien, onder het mom van wi egi sani en nationalisme. Land en volk lijden onder demonen van macht-, eer- heb,-, geldzucht in de hoogste regionen van het land. Vooral demonen van leugen, moord, zelfmoord, roof, verwarring, haat, bedrog, lust en onreine geesten regeren in de harten van velen die de waarheid hebben verruild voor de leugen en het onrecht en de misdaad aanhangen in woord en daad naast de leugen. Overal in het land zijn de duistere vruchten van degene die demonisch bezeten zijn, van hoog of laag te zien. Men doet er niets aan. Zelfs mensen die denken de Rechtvaardige Heerser en Rechter te dienen houden zichzelf voor de gek door te bidden voor bevrijding, genezing en voorspoed, zonder op te komen en te strijden voor de waarheid en rechtvaardigheid. Ook door zich over te geven aan het duivels geestelijk politiek spel dat door vele politici en voorgangers wordt gespeeld. Hoe meer men onder de christenen bidt, des te groter het geestelijk en moreel geval en openlijk letterlijk en figuurlijk het walgelijk wangedrag van vele politici. Meedogenloos en gewetenloos begaan velen zonder schaamte door het leven alsof er niets aan de hand is. God voor ons allen en iedereen voor zichzelf. Elk mens met een normaal geweten zou zich direct hebben ontfermd, dronken of niet over dit slachtoffer, maar met een duivels gemeen geweten niet. Het land is in de greep van duivelse bezten politie, waar het niet gaat om ontwikkeling en oprechtheid van land en volk. En dat allemaal dankzij oerdomme dwaze idiote didibri vereerders en aanbidders. Wee wee wee allen die in 2020 willens en wetens wederom stemmen op de demonisch bezeten misleiders, wiens duivels bittere vruchten van verderf overduidelijk manifest zijn in het gehele land. Wee wee wee, geen verademing, rust, vrede en voorspoed liggen in het verschiet voor dit land en volk, maar nog meer misdaden voor allen wie stemmen op de Nationale Demonen/Duivelse Partij. Er staat geschreven: vervloekt zijn moordenaars, maar nog meer vervloekt zijn allen die moordenaars op handen dragen en uit hun klauwen willen vreten.


  Maak melding

 6. Je vraagt je af wat er zich in het hoofd van zo een dronken ‘doorrijder’ afspeelt. Volgens mij wordt je in een klap nuchter. Je wilt absoluut niet gepakt worden door de politie met een slokje op en een eventuele fatale aanrijding. Je zou je baan kunnen verliezen en gaan brommen. Dus op dat moment denk je uitsluitend aan jezelf en helemaal niet aan het slachtoffer. Bij klaarlichte dag heb je kans overvallen te worden door een woedende menigte. In het holst van de nacht is dat probleem minder. Thuis aangekomen probeer je de sporen te camoufleren. De auto zal vast wel een deuk hebben opgelopen, dus die moet uit zicht. De volgende dag is een klote dag want dan verschijnt het nieuws in de kranten. Vast wel ziek melden. De druk wordt nou hoog. Is het niet beter jezelf aan te melden? Dat zal toch eerder geapprecieerd worden dan dat je wanhopig je sporen probeert te verdoezelen. De waarheid zal toch wel naar voren komen. De rechter zal in dat opzicht milder zijn dan wanneer je op een gegeven in de kraag gevat wordt door de politie.


  Maak melding

 7. @Ndp bespotter….je kent de geschiedenis van SR nieteens vanaf 1980! 10 jaar is het door nieuw front geregeerd en tussendoor nog wat varianten (Shankar, Kraag en Wijdenbosh).
  Voorts, gaat het hier om een dodelijke aanrijding door drankmisbruik; wat heeft de NDP mee te maken? Je kunt hooguit stellen dat de rechters een lachertje zijn bij dergelijke misdaden…..ook dat heeft niks met NDP te maken.

  Dus rot op en toon wat respect voor de dode en nabestaanden!

  RIP, hardwerkende mevrouw. Uw naasten zullen u missen.


  Maak melding

 8. Alle maatregelen ten spijt helpen niet, Surinamers Tranga Jesie, Voor de 1e 6 maanden alle Rijbewijzen invorderen laat ze lopen…


  Maak melding

 9. Geen pardon voor deze schuldige en lafhartige ellendeling. Dronken of niet hij wist wat hij deed en reed dus bewust door in plaats van zich te ontfermen over het slachtoffer. Een kwestie van normen en waarden. Jammer dat deze hardwerkende vrouw als slachtoffer van deze ellendeling, zo aan haar einde is gekomen. Voor dit gepleegde feit geldt m.i dan ook de hoogste straf.


  Maak melding

 10. Deze mevrouw was aan het werk om haar gezin te onderhouden, wie moet haar gezin nu onderhouden???
  Dit is een zwaar misdrijf, doodslag levenslang opsluiten die mafkees.


  Maak melding

 11. Mijn God. Dit is pijnlijk. Je gaat in feite naar je werk en wordt doodgereden door een of andere klootzak. Ik heb er geen woorden voor. Mevrouw Marlene Biharie: rust in vrede en bedankt voor uw goede en jarenlange diensten op het gebied van krantenverkoop.Laten we die gedachten koesteren. Familieleden, kennissen en klanten: sterkte, Moge de veroorzaker van uw overlijden de zwaarste straf krijgen, die hij verdient.R.I.P.


  Maak melding

 12. @ Times for Kranti

  Je zou een milde rechter zijn, rijbewijs voor eeuwig invorderen en schade vergoeding betalen aan de nabestaanden !!! En op zijn voorhoofd tatoeeren dat hij iemand heeft dood gereden onder invloed van drank. Deze klojo mag in zijn handen knijpen dat de slachtoffer, niet mijn directe familielid is, anders zou hij / zij zeker een bezoek van mij persoonlijk krijgen !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 13. R. I. P mw Biharie.
  Wat een toestand in dit land. Een mevrouw wordt doodgereden door een dronkaard heeft niks te maken met politiek. Alhoewel dit leven dagelijks wordt beïnvloed door de politiek maar daarvoor moet je in leven zijn. Maar het gedrag van de mensen op de weg. Mensen rijden op de weg op dusdanig manier alsof het voertuig dat ze besturen straks opraakt. Dus laat me snel rijden voordat het opraakt. Ze rijden zich kapot. Gedrag, attitude van de bestuurders. Normen en waarden bestaan er niet meer. Net beesten, dat is het gedrag in het verkeer. Iemand stopt gewoon midden op de weg alsof die in het binnenland is, houden een babbeltje met een voetganger en je mag ze niks zeggen want dan gedragen ze zich net brul-apen. Ze hammen in alsof dat normaal is, komen ze vanuit een zijweg, zo een vrijpostige arrogant gedrag, ze voegen vlak voor je in zonder dat het verkeer het toelaat. Jij die op een nette manier rijdt moet voor hun gaan nadenken, God wat gaat die nou doen, hoe moet ik dan reageren want je weet al bijvoorbaat wat het gedrag is. Ik praat over Surinamers en niet over een specifiek groep. De Chinezen, nog erger want die kennen het verkeer totaal niet, niet ieder Chinees want er zijn vele Chinezen die het goed doen.
  En nu: er zijn wetten gemaakt door deskundigen en bij afwijkend gedrag moet het toegepast worden. Daar ligt het aan. Wat moet gebeuren met deze doodrijder? en nog erbij, dronken.
  De strafmaat is gering bij dergelijke overtreding. 4 á 5 jaren ten koste van een leven. Optrekken naar 15 tot 20 jaar. Het is net als je bewust iemand hebt doodgeschoten. Je zit bewust achter het stuur wanneer je dronken bent. Brada je bent dronken en je bent betrapt door de politie, minimaal 5 jaar de bak in en dan hoeft je niet eens betrokken te zijn bij een aanrijding. Aanrijding onder invloed, 10 jaar, veroorzaker of geen veroorzaker, het feit dat je onder invloed bent, 10 jaar, dodelijke aanrijding 15 jaar, je rijd weg na de dodelijke aanrijding 20 jaar. Als je zelf doodgaat bij zo een aanrijding R. I. P.
  Dan denk ik dat er langzaam wel een verandering komt.


  Maak melding

 14. In en in triest, ik krijg er de kriebels van. Wat bezield de mens toch om met drank op achter het stuur te kruipen en een medemens van het leven te beroven! Terecht, de eerder gemaakte opmerking dat deelname aan het verkeer in Suriname steeds meer op Russisch roulette gaat lijken.
  R.I.P. en een welgemeend sterkte voor de nabestaanden.


  Maak melding

 15. NDP verdediger 18 juni 2019 at 04:17
  @Ndp bespotter….je kent de geschiedenis van SR nieteens vanaf 1980! 10 jaar is het door nieuw front geregeerd en tussendoor nog wat varianten (Shankar, Kraag en Wijdenbosh).
  Voorts, gaat het hier om een dodelijke aanrijding door drankmisbruik; wat heeft de NDP mee te maken? Je kunt hooguit stellen dat de rechters een lachertje zijn bij dergelijke misdaden…..ook dat heeft niks met NDP te maken.

  Leeg paardom hoofdige ndp stommeling, ik ken de geschiedenis meer dan jij zelf denkt of hebt ervaren. Alles heeft letterlijk en figuurlijk te maken met de ndp, en haat meedogenloze gewetenloze misleider en zijn roversbende, blind dove imbeciele debiele dwaze idiote paarse ezel. Er heerst namelijk een moordvloek, drugsvloek en een roofvloek over het gehele land, naast moreel verval op elk vlak, dankzij paarse ndp dagoes als jou, die stemden voor de vloek ddb, het onrecht en mwetsverachting zelve in mensengedaante. Moordenaars, drugscriminelen, rovers, gewetenlozen zijn gekozen door het domste volk van dit land, dader en slachtoffers zijn vaker ndper’ s gebleken.
  Dus rot op en toon nooit meer respect voor alles wat paars en de werkelijke oorzaak en wortel is van de verdere verloedering en verarming van land, volk, mens, dier, vogels, bomen, rivieren en de bodem van het land.

  RIP, hardwerkende mevrouw. Uw naasten zullen u missen.


  Maak melding

 16. @NDP bespotter….hahaha; ik lach me rot! Je njam ie niri, noh? Dus al vanaf 1980 heb je geen leven ( 38 jaar al)!

  Laat me raden, dan ben je ondertussen bejaard, nog steeds gefrusteerd, terwijl het eind in zich is.

  Laat me je verkkappen, NDP is here to stay! Ook na Bouta tijdperk, want er staat een leger van opvolgers; allemaal getalenteerde koppen. Vooral jongeren, dus gaat het ff duren…dat terwijl jij verder verpietert!

  Go to hell!


  Maak melding

 17. Vroeg of laat zal het aantal misdrijven in het verkeer en de geweldadige overvallen in Suriname opbreken.
  De tourristen zullen eerdaadgs weg blijven en Suriname mijden.Dit mooie land dreigt een bananenrepubliek te worden.De rechtstaat staat op instorten als het zodoor gaat.Zuipen achter het stuur is in Suriname blijkbaar heel normaal iemand doodrijden en dan door rijden.Dat is tog een vluchtmisdrijf.


  Maak melding

 18. NDP verdediger 18 juni 2019 at 15:43
  @NDP bespotter….hahaha; ik lach me rot tot in mijn paarse kont waar baas me neuk! Mi njam ie niri, te je spot nanga mi baas noh? Dus al vanaf 1980 heb je geen leven zoals elke ndp paria verdiend( 38 jaar al)!

  Laat me raden, dan ben je ondertussen bejaard noch oud en dwaas zoals ik, nog steeds gefrusteerd als men tegen de na dagoe partij is, terwijl het eind in zich is, net als mijn geliefde onberechte moordenaar, bij verstek veroordeelde drugscrimineel wanted by Interpol en staatskasrover.

  Laat me je oerdom verkkappen, Na Dagoeka Partij is here to stay ruim baas eng poepe en pis, we gaa al die leningen ook afbetalen, ook me kind en klienkind, onder onze ddb schijt! Ook na Bouta tijdperk, want er staat een paars gedrogeerd verziekt leger van deliquente dwaze oerdomme idiote gedrogeerde paarse opvolgers; allemaal crimineel getalenteerde ddb domkoppen, als Dino en Meriba. Ik,ndp verdediger ben de allergrootste idioot op dit forum, Vooral debiele jongeren zoals ikke , dus gaat het ff duren…dat terwijl jij me verder verpietert!

  We Go to hell!

  Wahahahahaha typische gedrogeerde geindoctrineerde reactie van een paars corrupte crimineel opgevoede zombie. Ai stem bakka vloek ddb, jmp voor nog meer moorden, drugs, staatskasroof en armoede. Oma taki, efoe wiens soort ndper, mens of niet kong zoekoe jepi, mi jaging mars gwe leki allata, liever mi jepi wang straatdagoe, die zijn nog dankbaar en te vertrouwen, maar elke ndp dagoe, van lijder ddb tot paars zwervende ndp zombie, liever niet. Opa taki, des te meer je deze ddb laaggeschoolde ziekelingen van geest en een IQ van onder de 80, waarschuwd en op het gevaar ddb en roversbende wijst, des te meer gaan ze je haten en krijsen……….ie ja, dan wat, neks no fout, ie sabi tog, soso lobi baas der misdadigers,a wiens wi dati e ka njang dringi eng alla dee ddbschijt en pis vol kommer en kwel, neks no fout, na onze allerliefste lijder en allergrootste onberecht misdadiger van a-z. A wiensie heri fot brong en slapeloze nachten voo ons ndp dagoes, neks no fout. Oma taki, alla sma sa e verdedig ndp, tapoe a niveau foe wang lawmang na werkelijk knettergek. en paars misdadig ddb bezeten.Opa lafu, zelfs een mier is van nature slimmer dan alles wat ndp is en voor staat.


  Maak melding

 19. De hele wereld weet dat een ieder die voor de criminele politiek religieuze paarse sekte opkomt, debet is aan de paarse kommer en kwe., Alleen zien deze paars oerdomme stommelingen het niet zo. Ma kuuuuuuuuuuuut. Alleen met ironie kan men deze paarse dwazen van replike dien, vol herhalingen en feiten. Ai ati deng no mpp, maar dat is juist de bedoeling van het bespotten van alles wat paars is en voor staat. Paars staat voor onrecht en wetteloosheid, voor misdaad en armoede, kortom alles wat de waarheid en recht in de weg staat. In principe is de geaardheid van elke ndphond ook als die van hun lijder. Oma taki ndper’ s hebben de een ddb misdadige attitude.


  Maak melding

 20. Velen die ndp verdedigden en in de bres voor stonden zijn thans armoedige paria’ s, kruimeldieven, zwervers, landlopers, kortom de meest domste mensen die op de allergrootse misdadig hebben vertrouwd. Ai opa taki, tjies deng mooi beet, oom Vene heeft ze duizendkeren gewaarschuwd, ze wilden niet horen en voelen het tot in hun hart en nieren.


  Maak melding

 21. Laatste 15 jaren Suriname in verval geraakt, hen die niet luisteren moeten maar de prijs betalen,
  hardhandig optreden is gewenst, NDP gaat dat niet doen, het zal hun electroraat kosten, dus maar door modderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.