maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouterse: 'Nimmer de bedoeling politiek te bedrijven met huldiging Wijnaldum'

Bouterse: ‘Nimmer de bedoeling politiek te bedrijven met huldiging Wijnaldum’

-

Does Travel - naar Suriname

Desi Bouterse, voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP) tevens president van Suriname heeft gisteravond tijdens de massameeting van de partij in Coronie het aanwezige publiek voorgehouden dat het nimmer de bedoeling was om politiek te bedrijven met de huldiging van Liverpool voetballer Georginio Wijnaldum. Het staatshoofd heeft zijn excuses aangeboden over de gang van zaken waarbij de huldiging een partijpolitiek tintje had gekregen en de voetballer uiteindelijk besloten had die af te blazen.

Bouterse maakte duidelijk geen politieke propaganda te hebben willen voeren met de populariteit en komst van Wijnaldum naar Suriname. Volgens het staatshoofd paste juist de huldiging van Wijnaldum in het kader van zijn beleid om jonge Surinamers of personen met Surinaamse roots die grote internationale prestaties leveren te eren. De president heeft de schuld van het gebeuren niet geschoven in de schoenen van politieke tegenstanders zoals vele NDP-aanhangers beweren. “Het is een misverstand en het is jammer dat het zo is afgelopen”.

Er was heel veel commotie ontstaan over de huldiging van Wijnaldum nadat op social media een pamflet werd verspreid waarin de huldiging van de voetballer en de massameeting van de NDP in één adem genoemd werden. De president vindt het niet correct dat beide gebeurtenissen in een zijn opgenomen. Bouterse liet weten alle begrip te hebben voor het standpunt van Wijnaldum om af te zien van de huldiging.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

59 REACTIES
 1. De leugens van deze aardsleugenaar, stapelen zich met de dag op, deze moordenaar gelooft al heel lang in zijn eigen leugens, dat hij niet eens meer weet, Wat waarheid is.


  Maak melding
 2. Kom op zeg hij beseft dat het plannetje van de NDP om Wijnaldum te misbruiken is doorzien . Nu moet hij als een hond met de staart tussen de benen erkennen dat deze actie niet de schoonheidsprijs verdient.


  Maak melding
 3. Die slijmbal heeft geen keus om toe te geven.

  Maar wees alert Bouterse is met een ander plannetje bezig.

  Bouterse gaat via een omweg toch proberen Wijnaldum om te praten.

  Dat doet hij met zijn aanhang ook; ompraten / omkopen, voor de gek houden en aan het lijntje houden.


  Maak melding
 4. @Boe hahaa je hebt gelijk brada nu die rat eenmaal aan het lullen is kan meteen biechten over de coup, de slachting onder onze 15 broeders, moiwana en de coke transporten. Kleine moeite


  Maak melding
 5. Moordenaar laat dit jongen met alle rust, Super Sportman hoeft deze blauwe bloempjes van U niet flapdrol! Top sportman Wijnaldum heb nog een mooie schone toekomst,dat de Moordenaar dit wil,wat nu alles goed met hem gaat,voor altijd slecht maken.(Beschadigen).


  Maak melding
 6. Propaganda van de NDP met de ster speler
  dat was het plan. Gelukkig heeft “onze” sterspeler ons allemaal laten zien wat integer zijn betekend. Proficiat meneer Wijnaldum.


  Maak melding
 7. Neen boutbouta het was niet de bedoeling deze voerballer te gebruiken voor je politieke ambities!

  Je doet niets anders dan mensen gebruiken en om te bedriegen
  Waar zijn je beste vrienden?
  Die heb je zelf om zeep geholpen ….waarom zou men jouw …dictator van suriname helpen?
  De enige die in je geloven zijn types als jij …die zich graag laten omkopen voor wat stuivers.

  Boi bouta go sribi jere…alleen dan kan je een ander niet opfukken.


  Maak melding
 8. President Bouterse heeft gelijk …wat heeft sur te maken met de voetclub Liverpool…als Wijnadum van het land Suriname houd ..schenk 10 procent van de inkomen wat hij verdiend …aan de armoede in Suriname……


  Maak melding
 9. NDPers houden van schenkingen en donaties.
  Zelf er moeite voor doen kunnen ze niet.
  Handje ophouden en pakketten vragen.
  Zoals Hoefdraad al zei: het is hun mentaliteit !


  Maak melding
 10. Tja.. Tis en blijft een slijmbal die paarse sukkel. Jammer voor hem en z’n vele paarse volgers dat Wijnaldum een westerse mentaliteit heeft en snel doorhad dat dit z’n ondergang naar succes had kunnen betekenen als ie in zee was gegaan met dat zogenaamde lintje… En huldiging… O Belang… Mik DDB anga ing volgers jompo go ien cottica go fierie kwie


  Maak melding
 11. @ Spider… Je bent zeker pimpelpaars zwart geworden daarboven dat je geen kleuren verschil meer ziet. Waarom zou Wijnaldum 10% van z’n inkomen moeten afstaan aan de armoede in su. Waarvoor is jou Press er… spek en bonen.. Jullie soort houden echt van schenkingen en donaties stelletje sukkels bijelkaar..


  Maak melding
 12. @ Spider
  Heb jij zand in jou ogen of ben jij beperkt….Wie veroorzaakt vandaag al deze situatie dat iemand te weinig heeft om van te leven? Niet 1 Moordenaar en drugsbaron van Suriname.


  Maak melding
 13. Jullie allemaal lullen op multimedia.
  Ga naar Suriname en bewerkstellig aldaar een verandering. Tenzij je het werkwoord werken niet kent.
  Laf zijn jullie, soso takkie.
  Schande.


  Maak melding
 14. Bouterse : het volk is slimmer geworden en jij wordt goed in de gaten gehouden.Reden: als je goed geregeerd had in de afgelopen 9 jaren zou je niet zo erg de aandacht trekken. Nu wordt elke set van jouw op een weegschaal gelegd. Hierdoor wordt elke scheet van jouw gezien en vertaald als een kanonschot


  Maak melding
 15. Waarom zou Wijnaldum per direct donaties moeten doen?
  Waarom zit die regering daar?
  Typisch SRANANG mang!!! Oe lob donaties toemsi!!!!
  Die jongen heeft keihard gewerkt om dit te bereiken!!!
  Hij zegt het zelf “ik wil veel doen maar ik kan het niet alleen”
  Volgens mij heeft die genoeg gezegd!!
  Veel mensen willen geld in suriname investeren waarom doen ze dat niet????


  Maak melding
 16. Wellicht een idee om deze “ Leuke- beleefde en voorbeeldige Sranang mang uit te nodigen en alsnog de “ Granie” te geven die hij verdient. Pres, ik heb enigszins begrip voor de ontstane commotie en alle negatieve reacties maar ik heb ook begrip voor uw achter liggende gedachte achter dit gebeuren en ook uw oprechtheid hierachter. Mijn vraag en tevens verzoek aan u is om “ Ginnie” alsnog te decoreren, dan maar in besloten kring. Klaar is kees, geen politieke stunt en uiteindelijk het doel alsnog bereikt die u in deze heeft proberen te bereiken. Het gaat Uiteindelijk om Wijnaldum. Laat het gezond verstand prevaleren. Groet van een Sranang mang. Jah bless


  Maak melding
 17. Het is ook nooit goed. Onze geliefde president heeft nooit politiek gewin willen halen met de komst van Wijnaldum. Ook nu is hij uitgebreid op in gegaan. Het is jammer dat bepaalde groepen Surinamers nog steeds op Bouterse hebben gemunt. Ze blijven nog steeds wrok koesteren jegens de man. Niemand zal beweren dat Bouterse een feilloos verleden heeft. Een groot deel van de Surinamers wil vooruit met Bouterse. Zelfs nabestaanden van de staatsgreep hebben achter Bouterse geschaard. Ook zij realiseren dat rechtszaken een heiloose weg is. Dossier decembermoorden moet daarom gesloten worden. Wens jullie allemaal zonnige dag toe. Een mooie dag om een flesje Djogo/Parbo open te trekken.


  Maak melding
 18. @ Frank
  Hoe durft U een Moordenaar te smeken om Wijnlandum alsnog te decoderen voelt U zich niet schuldig en opgelaten.Weet U niet wat mensen vermoorden is of hebt U nooit van mensen eerst martelen en dan doden gehoord?Zo achter bent U in geestelijke ontwikkeling flapdrol.


  Maak melding
 19. Arki wan ka dja: onze geliefde president.

  Haha

  President van ezels en dwazen !

  Bouterse heeft op de kolonisator na het meest van Suriname gestolen !

  O.l.v. van de kolonisator was de Surinaamse gulden meer waard dan de Nederlandse gulden.
  Ten tijde van de kolonisator reed er werkelijk een trein door Suriname.

  Bouterse is slechter dan de kolonisator !

  Onze geliefde president ?!? A moerskont !


  Maak melding
 20. Chappeau pres….als iets fout is gegaan, melden en dan over tot orde vd dag!

  Tav van Wijnaldum, prima vent en laat hem genieten van zijn beker en geld in Sur of elders!

  Tav al die haatsaaiers, case closed! Als je nog een de replica wilt zien, ga naar TOR…


  Maak melding
 21. @ Para Express
  Onze geliefde president dat broers,vaders,buren,ooms,familie`s,kennissen,onnodig gedood hebt.Is deze sterveling niet 100% in zijn boven kamer dat Onze geliefde president nog schrijft,nou wat is het iemand met weinig verstandelijk vermogens.


  Maak melding
 22. De oude man weet WEER van niets !

  Zat zeker weer op het toilet bij een bevriende dame !

  NDP zal steeds vaker door de mand vallen !

  Het Volk is de BELOFTEN en nep-plannen meer dan zat ,
  iedereen heeft door dat de staatskas leeg is gegeten en dat de
  talloze miljoenen leningen Sranan verder de afgrond in zullen
  duwen !

  NEKS NO FOUT ! KRIJGSRAAD NO E PLEI !

  WAN HEBI VONNIS FU MASSAMOORD NO FOUT !!!!!!!!!!


  Maak melding
 23. Ongeloofelijk dat het aantal paarse dwaze debiele idiote ndp ddb knettergekken nog vertrouwen en hopen op deze verderver en verdelger van land en volk en gelukiig eigen ndp paria’ s. opa taki ach ze zijn net als drugsverslaafden die hun pusher’ s aanbidden voor een extra gratis snuifje, pilletje, wierie of wit poeirie. Oma taki na moro misdaadvloek en verval van land en volk is wat komen gaat efoe stem bakka dong tapoe didibri foe kondre.


  Maak melding
 24. Alweer zit bouta met een uitgestreken smoelwerk keihard te LIEGEN. Die paarse flyer is het bewijs dat men met de huldiging Wijnaldum voor het paarse partijpolitieke karretje wilde spannen.


  Maak melding
 25. Bouterse heeft een officiele waarschuwing gehad voor het onrechtmatig gebruiken van de foto en naam.
  Bouterse moest het bericht rectificeren zoniet zouden er consequeties volgen.

  Dat was de uitspraak en daar zult u het mee moeten doen !


  Maak melding
 26. @ Bhaai, alleen het feit dat jij niet eens de naam van de betrokkene( Wijnaldum ) niet goed weet te spellen, geeft jou niveau aan. Zie jou post van 12.21 uur. Had graag hierop willen reageren maar gezien jou niveau laat ik het na. Ik vraag mij af wat voor zinnigs je dagelijks doet richting Suriname of waar jij je ook mag bevinden. Om mij een flapdrol te noemen bevestigt jou achterlijke manier van denken en staan in het leven. Ik heb niemand gesmeekt om “ Ginnie” te decoreren. Heb wel GEVRAAGD om het desnoods in besloten kring te doen, zodat het gevoel en idee al zou het om een politieke stunt gaan weg te nemen. Maar toen je moest opletten op school zat je ergens anders met jou verstand. Begrijpelijk hoor, je verstand, mocht je die hebben, was toen niet zodanig ontwikkelt en blijkbaar heden ten dage ook nog niet. Hopelijk gebeurt het nog in dit leven. Dus niet vergeten om voor de spiegel te gaan en je de vraag stellen wat voor zinnigs je dagelijks doet. Ben bang dat het niet veel zal opleveren maar ach ja, proberen kan geen kwaad, je hebt toch niet zoveel te doen met je tijd…dus give it a try. Een zinvolle dag, Frank.


  Maak melding
 27. Het was nooit de bedoeling 16.666 Volkswoningen te bouwen !
  Het was nooit de bedoeling diepzeehaven te bouwen !
  Het was nooit de bedoeling snelweg naar Brazilie te realiseren !
  Het was nooit de bedoeling een sneltrein te laten rijden !
  Het was nooit de bedoeling miljarden ongedekte SRD te drukken en
  uit te geven. Ook niet in het geniep !
  Het was nooit de bedoeling de schatkist totaal leeg te maken !
  Het was nooit de bedoeling dat mijn CTU-zoon naar Panama zou afreizen !
  Het was noot de bedoeling dat u precies wist hoe groot de STAATSSCHULD
  momenteel is ! Ook niet welke SURINAAMSE EIGENDOMMEN in onderpand
  zijn overgedragen aan onze lieve internationale GELDSCHIETERS !!

  JABAJA !!!!!


  Maak melding
 28. Parbo,

  je spreekt zelf over DecemberMOORDEN en zijn bevlekte verleden. Dus deze drugsveroordeelde meervoudig moordenaar moet gewoon zijn 11 jaar in Nederland achter de tralies en 20 jaar in Santo Boma. MOIRDENAARS behoren niet vrij rond te lopen. Mafkees !!!!!!!!


  Maak melding
 29. @ Frank
  Wie is ”Ginnie” ? Komt alleen in jou boekje voor zeker.Hij heet Gini als bij naam en geen Ginnie achterbakse flapdrolletje.Waarschijnlijk komt het door 1 tik foutje en dan mij keihard onteren.Wens U 1 onzinvolle middag toe.


  Maak melding
 30. Donkere wolken vol afschuwelijke vormen hangen boven dit mooi land dat sinds 1980 door demonen wordt geregeerd. Demonisch bezeten leiders die men zelfs heeft opgezocht, gewild en gekregen. Sinds 1980 zijn onrecht en wetteloosheid voor een kleine groep demonisch bezeten machthebbers hun vaandel om dood en verderf te zaaien, onder het mom van wi egi sani en nationalisme. Land en volk lijden onder demonen van macht-, eer- heb,-, geldzucht in de hoogste regionen van het land. Vooral demonen van leugen, moord, zelfmoord, roof, verwarring, haat, bedrog, lust en onreine geesten regeren in de harten van velen die de waarheid hebben verruild voor de leugen en het onrecht en de misdaad aanhangen in woord en daad naast de leugen. Overal in het land zijn de duistere vruchten van degene die demonisch bezeten zijn, van hoog of laag te zien. Men doet er niets aan. Zelfs mensen die denken de Rechtvaardige Heerser en Rechter te dienen houden zichzelf voor de gek door te bidden voor bevrijding, genezing en voorspoed, zonder op te komen en te strijden voor de waarheid en rechtvaardigheid. Ook door zich over te geven aan het duivels geestelijk politiek spel dat door vele politici en voorgangers wordt gespeeld. Hoe meer men onder de christenen bidt, des te groter het geestelijk en moreel geval en openlijk letterlijk en figuurlijk het walgelijk wangedrag van vele politici. Meedogenloos en gewetenloos begaan velen zonder schaamte door het leven alsof er niets aan de hand is. God voor ons allen en iedereen voor zichzelf. Elk mens met een normaal geweten zou zich direct hebben ontfermd, dronken of niet over dit slachtoffer, maar met een duivels gemeen geweten niet. Het land is in de greep van duivelse bezten politie, waar het niet gaat om ontwikkeling en oprechtheid van land en volk. En dat allemaal dankzij oerdomme dwaze idiote didibri vereerders en aanbidders. Wee wee wee allen die in 2020 willens en wetens wederom stemmen op de demonisch bezeten misleiders, wiens duivels bittere vruchten van verderf overduidelijk manifest zijn in het gehele land. Wee wee wee, geen verademing, rust, vrede en voorspoed liggen in het verschiet voor dit land en volk, maar nog meer misdaden voor allen wie stemmen op de Nationale Demonen/Duivelse Partij. Er staat geschreven: vervloekt zijn moordenaars, maar nog meer vervloekt zijn allen die moordenaars op handen dragen en uit hun klauwen willen vreten.


  Maak melding
 31. boterse K! Me Taigie/ja toch! Het Surinaamse Volk, de kiezers hebben hem nu eindelijk door. De loze beloften, list en bedrog werken niet meer.

  Voor 25 mei 2020 is ddb uitgeleverd aan de USA, Nederland of zit hij voorgoed opgesloten in SB.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 32. Ai BoboJantje Wijnaldum, go sribi yere. Efu puntje e kon bij paaltje, un no e span nanga yu. Sortu advies yu e go aksi na Seedorf? Het was gewoon een mooie gelegenheid voor jezelf en Suriname.


  Maak melding
 33. De decoratie was NIET in hun partijcentrum en de NDP massameeting wel.
  Ik zag filmpjes met Wijnaldum en Meriba samen op de waterscooter. Dus………………….


  Maak melding
 34. In de jaren 90 schreeuwde deze schreeuwlijkerd dat Yellow Man een optreden zou geven in Ocer. Toen trapten de jongeren erin om massaal naar Ocer te gaan. Na afloop van zijn waardeloze epistel bleek Yellow Man ergens in Jamaica te vertoeven zonder weet te helpen dat hij door de paarse ratten uitgenodigd was. Nu probeerde deze awari dezelfde trucje met deze oprechte sporter. Nul op zijn rekest, en met de staart tussen zijn poten als een lelijke vos huiswaarts gekeerd. Wijnaldo 8s niet te vergelijken met al die lelijke apen die beweren dat ze in een verkeerde boot zaten. Ze beseffen nog niet dat hun hoegenaamde kapitein een brokkenpiloot is. So so leugens, list en bedrog ai regeer in Su.


  Maak melding
 35. Moet hij jullie komen verzorgen.
  Ga zelf hard werken, dat heeft hij ook gedaan.
  Jullie ongeschoolde parasieten.
  Verbeter de wereld en begin bij jezelf.
  Jullie willen alles maar in de schoot geworpen.
  Een ieder werkt hard voor zijn geld.
  Wijnaldum moet een gedeelte van zijn vermogen aan jullie luilakken schenken., Alsof hij een boom in zijn achter tuin heeft staan.
  Denk je nou echt dat het zo makkelijk gaat.


  Maak melding
 36. Bouterse en zijn cornuiten, zijn volledig de weg kwijt. Een kat in het nauw maakt nu eenmaal rare sprongen. Ze proberen van alles om de komende verkiezingen te winnen. Ze schijten een buffel…


  Maak melding
 37. Knap dat hij hierop wel kan reageren…en de rest wat dagelijks aan de orde is verdiend geen aandacht dan is het muis stil….treurig voor woorden….


  Maak melding
 38. Nog 5 en daarna weer. Ik hoop dat de huidige president tot z’n laatste adem op die stoel blijft. Ben benieuwd wie de volgende president wordt. Maar voorlopig……nog 5 en daarna weer 5. Dan ben ik ook met pensioen. Ga ik vrijwillig voor deze Volks president werken. Baas joe na bana bong, hoe smeriger de aarde des te meer a Bana e fatoe.,Dus….kom op jongens…en meisjes….meer stront dumpen voor die Bana Bong.


  Maak melding
 39. Aaai, ik zou niet graag in die pres z’n schoenen willen staan. Of het goed of fout is, we zijn er heel erg goed in om mekaar af te maken. Ga zo door, dan is het de kolonisator, dan is het de surned, dan is het de succesvolle donkere nederlander, dan de pres van su. Als die jonge gezegd heeft dat hij weloverwogen afziet van bepaalde activiteiten, dan ….
  Maaaarrrr, die afschuwelijke audio opnames over Seedorf en Wijnaldum, maken dat die jongen op den duur ook een hekel krijgen, een beetje jammer om zo te spelen met duurzame gevoelens, dat vind ik.


  Maak melding
 40. Heeft iemand wel geverifieerd of de flyers echt zijn gedtukt of het slechts gefotoshopd? Maw, een boze opzet?
  Anyway,
  1) pres heeft zijn excusses geboden; case closed.
  2) aanbod om decoratie is nog geldig; aan Wijnaldum of hij echt geinteresseed is. Desnoods, ceremonie door vrouwen van Oma Sosso in besloten kring…


  Maak melding
 41. De hoogste militaire leiding van de NDP-clan heeft
  deze zaak geregisseerd en uitgevoerd, namelijk
  commandant Grantjie-CARIFESTA !

  Het misbruik maken van een TOP-SPORTER was vooraf
  goed door Paars voorbereid !

  Helaas, karma nak deng Faillietmakers fu Sranan !

  Social media broko deng baka !

  PS : Presidentiele taken dien je op een neutrale manier
  uit te voeren ! Stop verdeel en heers, Sranan heeft een
  heel diverse bevolking qua afkomst, en ook qua politieke
  keuzes !

  HERI-SRANAN-VOLK moest Wijnaldum HULDIGEN,
  EN NIET ALLEEN DE NDP-MISLUKKELINGEN !!!

  NDP, GA LIEVER KOSTEN BESPAREN/BEZUINIGEN, MAAK
  EEN ECHTE SLUITENDE STAATSBEGROTING en BRENG
  DE KOERS TERUG op 3,25 !


  Maak melding
 42. Kondremangs
  Volgende voor de gekhouderij van DiDiBri en co. ….
  Grote artiest uit de VS naar Su. …..misleiding. ..
  Het is Dinootje die na jaren in countyjail Jorkoe onderdak hft genoten na zijn debacle om de achtertuin van VS te bevuilen. …
  Hij zal met erewacht en saluutschoten ontvangen worden en gedecoreerd door DiDiBri himself als rolmodel net als Hoerenveen toen…..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES