dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoAuto rijdt in gat en 'vliegt' tegen gebouw, twee gewonden afgevoerd

Auto rijdt in gat en ‘vliegt’ tegen gebouw, twee gewonden afgevoerd

-

Does Travel - naar Suriname

Dit voertuig raakte vannacht zwaar beschadigd in Suriname nadat de bestuurder in een gat reed en vervolgens van de weg ‘vloog’. De auto knalde daarna tegen een handelszaak aan waar het tot stilstand kwam. Twee gewonden werden met de ambulance afgevoerd zoals op de foto’s hieronder te zien is. Het eenzijdig ongeval vond iets na 2:00 uur middernacht plaats aan de Van ’t Hogerhuysstraat schuin tegenover het Surinaamse pompstation GOw2.

De auto reed over de Van ’t Hogerhuysstraat en ging richting stad. Nadat de bestuurder onverwachts in het gat terecht kwam verloor hij de controle over het stuur, met het noodlottig gevolg. De bestuurder en mede inzittende raakten ernstig gewond en werden bloedend per ambulance vervoerd naar de spoedeisende hulp.

De schade aan het voertuig was enorm. Ook de pui van de handelszaak was beschadigd. De politie van Nieuwe Haven is belast met het onderzoek. Foto’s:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

26 REACTIES
 1. Onderhoud vd wegen is dus een groot issue, zoals alles in Suriname. En dan komt Boefdraad praten over de geweldige en positieve factoren die wijzen op economische groei.

  Waai boi.


  Maak melding
 2. Ik hoop niet dat de slachtoffers ook nog moeten opdraaien voor de gemaakte schade aan het pand, buiten het feit dat ze ook geen auto meer hebben. Ze hebben het al moeilijk genoeg met zichzelf. Krakti mie mang!


  Maak melding
 3. Zomaar betalen ze miljoenen aan rij en wegenbelastingen..en kijk ze rijden nog steeds over kapotte wegen vol met potholen.
  En de vele ongelukken zijn onvermijdeijk..


  Maak melding
 4. Zomaar betalen ze miljoenen aan rij en wegenbelastingen..en kijk ze rijden nog steeds over kapotte wegen vol met potholen.
  En de vele ongelukken zijn onvermijdelijk..


  Maak melding
 5. politiek neutraal

  Laten wij hopen dat de bestuurder een rijbewijs heeft en dat de auto verzekerd is.
  Want dan word de schade aan het gebouw vergoed. Niet verzekerd en of geen rijbewijs en of dronkenschap dan zal de bestuurder persoonlijk failliet kunnen worden verklaard als hij de schade niet kan ophoesten


  Maak melding
 6. De vraag is hoe hard heeft deze bestuurder gereden. Als je een kuil met water ziet, ga je juist langzamer rijden. Want je kunt opdat moment niet inschatten hoe diep de kuil is. Hoop dat zij goed herstellen en verzekerd zijn. Dat heel Paramaribo steeds onder water loopt, wil wat zeggen over de slechte rioleringen, afval die men hier en daar loopt te dumpen met alle gevolgen van dien,De trenzen lopen over, je krijgt weg verzakkingen. Grote trucks die denderend over de straten gaan en deze kapot maken. De meest geasfalteerde wegen hebben geen stoepranden, vluchtheuvels,verkeersdrempels. Het rij gedrag laat veel te wensen over.
  Het is steeds de macht over het stuur verloren.


  Maak melding
 7. Dit is dus duidelijk te wijten aan de slechte infrastructuur. Zelfs een gat kan men niet opvullen met wat asfalt.
  Ja hoor de regering Bouterse doet echt fantastisch werk (sarcasme modus off).


  Maak melding
 8. Dan waren er nog behoorlijk wat Surinamers die als een stel domme schapen braaf in een lange rij zijn gaan staan om hun wegenbelasting te betalen terwijl het duidelijk is dat die wet niet gehandhaafd kan worden en de infrastructuur er belabberd aan toe is. Die mensen zullen zich nu behoorlijk stom voelen (terecht ook) want zomaar hebben ze betaald.


  Maak melding
 9. Opmerkelijk dat er in een ambulance wordt gefotografeerd en dat de foto gepubliceerd wordt. Het zou van goed journalistiek getuigen als de privacy van deze persoon door de pers in acht genomen zou worden.
  Hebben de journalisten in Suriname dag geen respect voor de medemens?
  Indien er journalisten zijn die zich geroepen voelen om een cursus moderne journalistiek te volgen, gelieve zich te melden bij ondergetekende.


  Maak melding
 10. Wanneer gaat de politie optreden tegen de 30-40 tonners van de Chinezen die razen over de Jansteenstraat,
  Paramaribo-Nrd, waar de woningen trillen op hun huisvesting/fundereingen met scheuren in de wanden ????


  Maak melding
 11. @Bigi Sma. Als ze gezopen hebben en gaan kruipen achter het stuur, hebben ze een nog grotere probleem ja! Dan moeten ze de gevolgen zelf ondervinden. Ik ben blij dat ik nog leef en weer in Nederland ben want ik reed als een idioot op m’n zundapp door de straten in Suriname niet zo lang geleden (sommigen zullen nu wel weten wie ik ben)


  Maak melding
 12. Waarom hebben ze geen foto’s van dat gat geplaatst??
  Of ze reden super hard en zijn tegen de hoge stoeprand gegaan en de auto vloog lekker omhoog.
  Die gaten die daar zijn tegenover GO2 zijn geen gaten. Is boven laag eraf.
  Laat het rapport van de politie komen. Hier kan je lekker hard rijden. Oeps de camera’s hangen er. Ze brengen veel naar boven.


  Maak melding
 13. @pakiraboeriki
  Lol.
  De pleesident heeft nog meer gaten.
  Een groot gat in zijn hand, maar het grootste gat zit in zijn hoofd. Geen hersenen !!!


  Maak melding
 14. Auto had misschien niet een goed werkende ABS systeem. ABS moet toch dit soort slip dingens voorkomen?

  Daar Paramaribo nu 1 grote racetrack is geworden, is het misschien tijd het rijexamen te evalueren.


  Maak melding
 15. Hadden ze langzamer gereden dan was het niet zo ernstig, maar ja, dwazen bijven eenmaal dwaas, ook na schade en schande, zoals menig na dede partij aanhangers.


  Maak melding
 16. Behalve de wegen die er verschrikkelijk uit zien. De auto`s die ze nu verkopen zijn van heel slechte kwaliteit.
  Daar moet er naar gekeken worden en niet alleen de mannen drinken te veel maar de vrouwen zijn niet achter gebleven. Ze hebben te veel geld of problemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES