21-jarige man overleden na beschieting in zijn woning

22
'Cold case unit' lost moord op 21-jarige man op
De 21-jarige Rinaldo Leons werd doodgeschoten in een woning aan de Kinkajoestraat.

Een 21-jarige man is vanmorgen in Suriname overleden nadat er op hem was geschoten. De man, Rinaldo Leons, lag te slapen in een woning aan de Kinkajoestraat toen hij tegen 06.00u werd beschoten, melden bronnen aan Waterkant. Hij raakte ernstig gewond en werd door een ambulance afgevoerd, maar kwam na enkele uren te overlijden.

Volgens een politiewoordvoerder kreeg de politie de melding vanmorgen vroeg dat een jongeman was neergeschoten aan de Kinkajoestraat. Ter plaatse trof de politie het slachtoffer aan samen met zijn moeder. De moeder verklaarde dat haar zoon in de woonkamer lag en plotseling naar haar toe rende en riep dat hij was beschoten. Ze riep de hulp in van de buren, die de politie en ambulance inschakelden.

Het is nog niet bekend wie de schutter is en waarom de man werd beschoten. De afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname onderzoekt de zaak. In opdracht van het OM is het lichaam van het slachtoffer in beslag genomen.


22 REACTIES

 1. Trieste, oorzaak en gevolg van een of andere criminele activiteit op rip off deal. Zomaar gaan deze moordenaars niet thuis bij je komen en je schieten oma taki, Opa taki, ach dit soort wantoestanden zijn sinds oerdomme dwaze debiele idiote ndplee aanhangers stemden op de allergrootste misdadiger en zijn roversbende, schering en inslag te Abra Broki en Kontring. Met alle respect ma eeh hij oogt zoals vele ndper’ s en aboper’ s die thans in huize Santo Boma zijn opgesloten.


  Maak melding

 2. een of andere hersenloze die denk stoer te zyn ,zo iets doe je niet zeker als het om een onbenullige ruzie gaat
  daar hy er niet meer is zit de dader met trauwma en achterdocht als straf tot dat hy opgepakt wordt


  Maak melding

 3. Ja, je vermoord iemand omdat er een reden daartoe is. Deze man lijkt mij niet koosjer, Er is veel meer aan de hand. ga zijn antecedenten na.


  Maak melding

 4. Surinamers. Met hun negatieve ideeën ,UN No Sabi if na so a sani deh maar oordelen is jullie VAK, lek fa mi dja mi weri mi Rolex of keti dan na dati eeeh mi ede yere


  Maak melding

 5. Waarom moet je iemand oordelen ,terwijl je de persoon zijn achterban nie kent.
  “Waarom zijn surinamers zo waarom ”
  Wat als hij een rolex of keting aan heb ,sinds wanneer is het hebben van siraden criminaliteit?
  Sranang mang oe stop nanga deng lawlaw taki en doe fu unu .
  Verbeter de wereld ,ma begin bij je zelf .
  En vo de hisdoestanen die het vuur altijd proberen op te zetten ,oe stop nanga deng dagu gedracht dat het gaat ook voor me felow creolen.


  Maak melding

 6. Ik weet niet of het zeker is dat hij thuis geschoten is of op straat en met dit smoesje dacht bij ehbo te komen zonder politie. Bij dit soort zaken komt politie gelijk in. Dit verhaaltje klinkt niet zuiver. Waarom zou iemand gewoon komen en gewoon ten. Mama was in huis. De buren Niets gehoort?? Een pistool is iets anders dan een pijl. Ik geloof eerder dat hij van de straat is gekomen met zn kogel. Wat en waar het gebeurt is horen we. De cameras van politie gaan het werk doen.


  Maak melding

 7. We tak tak san heerdey. Die jonge man heeft iemand gekapt en het slacht over is in krtis toestand . Het slacht over heeft iemand betaald om hem te vermoorde . 😔
  Rest in peace mie mang kinkajoe pasie


  Maak melding

 8. Ja backstabbers mentaliteit is er in geslopen, men gaat er van uit dat alle binenlandse bewoners arm zyn en dat brunwick de rykste is,wat dus helemaal niet waar is en die mensen uit die andere bevolkings groep die steeds lopen aftegeven op creolen en marons ,Foei toch dit is geen politiek maar je reinste Rascisme


  Maak melding

 9. Ik kan me niet voorstellen hoe dom bepaalde SURINAMERS kunnen denken…. Er staat niets over roof of crimineel san. Omdat hij een ketting aan heeft en een rolex mek a beng de wang crimineel? Mensen ung keba yerre. Want da alla sma sang e weer horloge nanga keti na crimineel. Houden jullie op mang.


  Maak melding

 10. En ja hij is in zijn woning beschoten aan de kinkajoestraat. Dat staat duidelijk daar en tog zijn bepaalde mensen zo stom. Ik zit me echt te ergeren aan jullie boii. Domme mensen met domme reacties. Het kon ook gewoon een ruzie zijn die hij had met de schutter. Hoeft niet altijd criminalitiet te zijn. NONSENSE😠😠


  Maak melding

 11. Er is iemand omgebracht en de betweters hebben hun oordeel al klaar, zoals altijd. En het zijn altijd dezelfde domme gasten. Aj Baja🙉🙈🙊


  Maak melding

 12. Mensen grijpen jullie een drankje en een snackje because this story is schandalig.

  Een jongeman te Paramaribo is hedenmiddag met een 55 jarige man in een paarse auto in een verlaten straat aangetroffen.

  Iemand die toevallig langsreed zag de auto stilstaan en hij zag een oudere man wild in de auto kreunen. De voorbijganger stopte zijn auto omdat hij dacht dat de man een hartaanval kreeg . Hij aarzelende geen seconde en rende samen met zijn medepassagiers naar de man om hem te helpen.

  Ze kregen toen de schrik van hun leven toen zij zagen dat de 55 jarige man geen hartaanval aan het krijgen was , maar dat oraal door een jongeman bevredigd werd. Beiden schrokken heftig toen ze betrapt werden. De jongeman had een halfgegeten roti in zijn ene hand terwijl hij de andere hand gebruikte om mondeling voor zijn curry gerecht te betalen.


  Maak melding

 13. Ajbaja 18 juni 2019 at 20:48
  Er is iemand omgebracht en de betweters hebben hun oordeel al klaar, zoals altijd. En het zijn altijd dezelfde domme gasten. Aj Baja🙉🙈🙊p.s. ikke ook blijf niet achter hoor ajbaja a so a de, hihi.


  Maak melding

 14. Dit is een moeilijk geval om een oordeel te geven. Het enige wat ik zeggen kan is: Het Stinkt.
  Wat ik weet is dat bij elke mislukte coketransport mensen heel boos worden en anderen op vreemde wijze worden gedood of verdwijnen. De waarheid zal vaak niet boven water komen. Denk bij voorbeeld aan Humphrey Keerveld wiens moord nooit is opgelost. en de moord op Oemrawsing zal ook nooit worden opgelost. Er gebeuren dus hele vreemde dingen in Su. De jaren 70 en 80 herhalen zich. Hopelijk is dit na mei 2020 afgelopen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.