vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameWaidoe officieel NDP'er

Waidoe officieel NDP’er

-

Does Travel - naar Suriname

Parlementairer William Waidoe is tijdens de massa meeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) zaterdagavond in Nickerie, officieel toegetreden tot de partij. Hiervoor kwam NDP-voorzitter, tevens president van Suriname, Desi Bouterse speciaal op het podium om hem aan te kondigen.

Waidoe begon zijn toespraak heel emotioneel. Hij vertelde het aanwezige publiek dat ondanks alles dat gebeurd en gezegd is, hij president Bouterse niet kan haten. Hij benadrukte huilende met een brokkelende stem dat het om vier jaren gaat waar hij actief in de oppositiebanken zit en toch geen haat heeft voor Bouterse. Waidoe liet weten dat hij denkt dat de paarse kleur waar hij vandaag de dag staat hem emotioneel maakt.

De parlementariër vertelde verder dat zijn keus voor de NDP een bewuste weloverwogen keuze is. Het heeft volgens Waidoe lang geduurd om hem te overtuigen van het goede van de paarse partij. Naar zijn zeggen waren mensen al sinds 2015 bezig hem over te halen naar de NDP. Hij maakte een grap ervan door te stellen dat de president zijn jongens niet zo goed huiswerk had gegeven om hem binnen te halen, anders zou hij sinds 2014 de NDP ondersteunen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

32 REACTIES
 1. Zakkenvuller, niets anders.
  Het is gewoon dat “de duivel” beter je zak vult. Voor de rest niets meer.
  Nu pas hoor ik over jou. Sinds die djugu djugu van jouw overstap van pl naar ndp. Want anders heeft ook nooit iemand over je gehoord. Wat heb je ooit voor het volk betekent??!!
  NIETS!! NADA!!
  Emotioneel????? Tranen van blijdschap zal het zijn! Want je zak zal beter gevuld worden!!


  Maak melding
 2. De grote overloop is begonnen. Waarom zijn de meeste Surinaamse politici zo principeloos ? Ideologie zegt helemaal niks. Men gaat berekenend te werk op zoek naar de partij waar ze denken financieel en economisch beter af te zijn . Hij zal wel domeingrond of een belangrijke functie in het vooruitzicht zijn gesteld voor zijn verraad . Dat je zo je ziel aan de duivel kunt verkopen is echt schokkend. Je kunt deze man niet eens vergelijken met een hond, want ik heb er een en zelf mijn hond weet wat trouw zijn is .


  Maak melding
 3. Zelf een uk is slimmer dan deze paars verworden aanbidder van de allergrootse misdadige afgod didibri. Oma en opa taki, terecht, het is nu een omgekeerde wereld geworden in het land, waar eindelijk de duivelse zonen en dochters zich sinds 2010 openbaren. Oma taki, in elke normale maatschappij worden moordenaars, rovers, dieven en bedriegers verafschuwd. Wat goed is, is paars slecht en wat slecht is is paars goed. Opa taki, daarom zeg nooit, nooit. Iemand die publiekelijk zei, nooit van zijn leven in zee te zullen gaan met de ndp en zo plotseling een verworden ndp rat is, is nooit meer te vertrouwen. Oma taki, kan men niet inzien dat besmetting met het misdadige paarse ndp virus, een vreslijke besmetting is die het geweten sust, de normen en waarden die men sinds klein af is bijgebracht en voorstaat ook doodt. Ndper’ s hun geweten zijn dood, echt waar, alsook hun principe. Dat land en volk anno 2019 zo geestelijk en moreel zijn vervallen komt door niemand minder dan de duivelse zoon didibri en zijn duivelse meedogenloze, gewetenloze geldzuchtige trawanten, die dwaze oerdomme ndp paria’ s met dit soort volksverlakkers misleiden en omkopen. Na monie taki, bullshit e wakka, na ex ndp wakkamang taki opa. Waaidoet tjies moni, a seri ing ziel gi didibri foe kondre. Ook Somo en Lon zijn nooit meer te vertrouwen. Ma kuuuuut, zeg het niet aan al die dwaze, debiele, idiote oerdomme paars ddb zieke ndp paria’ s, want ze gaan je haten. Wee wee wee het paars verworden slecht volk.


  Maak melding
 4. Dat je nog emotioneel kan worden door het feit dat deze paarse criminele bende de afgelopen jaren het land vernietigd hebben, is nog te begrijden, maar dat je om deze moordenaar emotioneel kan worden, is wel een teken, dat het met je psychisch gesteldheid, goed mis is.


  Maak melding
 5. Eindelijk zou je bijna zeggen. Of Waidoe overtreft Judas. Bij Judas ging het verraden sneller en was het ook sneller afgelopen.

  Maar ook evenals voor Judas wacht voor Waidoe de strop. Door deze actie heeft hij wel de verraders loon als bij Judas binnen. Maar heeft hij politiek gezien ook de strop om z’n nek gedaan.

  De trap naar het wurgen door de strop zal van Bouterse komen. Bouterse houdt eenmaal van verraad maar dat heeft zijn hele politieke loopbaan bewezen, niet permanent van verraders. Sommigen hebben het letterlijk met de dood bekopen. Sommigen figuurlijk door politieke zwervers of paria’s te worden.


  Maak melding
 6. @@@Manu
  Helemaal mee eens.

  Waido z’n zakken zijn in de opositie banken helemaal leeg gebleven. Hij gokt erop dat DB misschien de verkiezingen het toch zal winnen. En dan gaat hij slapend rijk worden.

  Van de Javanen weet hij uit de praktijk, dat ze op het laatste moment het toch voor hun soortgenoten de keuze maken ongeacht de politieke partij. De vraag is of in Nickerie wel voldoende Javanen wonen voor een zetel.


  Maak melding
 7. Waidoe: ik probeer je te begrijpen maar het lukt mij niet. Jouw mededelingen in de pers zijn zo verwarrend, onsamenhangend en ook onbegrijpelijk. Je komt op mij over als een domme Javaan. Misschien is dat de reden waarom de PL niet treurt om jouw vertrek. Bij de PL was je niet alleen volksvertegenwoordiger, maar ook een belangrijk persoon.Jouw keuze is kennelijk gebaseerd op politiek gewin. Laten we kijken of je bij de NDP het verder zal schoppen dan bij de PL. Ik hoop dat je een wijze beslissing hebt genomen in jouw leven en dat je achteraf geen spijt zal krijgen omdat de weg terug niet meer mogelijk is.Ssucces verder met jouw leven. .


  Maak melding
 8. En mensen (zeg maar: stemvee ) van Nickerie: laat je lekker verwennen door de NDP en Bouterse. Neem alles wat je pakken kan. Als je dat niet doet mis je de boot . Na 25 mei 2020 wordt 4 jaar lang geen aandacht meer aan jullie geschonken. Pas in 2024 zal naar jullie worden omgekeken. Profiteer hiervan, maar stem wel verstandig en dat is niet stemmen op de NDP. Ga allemaal stemmen, blijf niet thuis, want niet stemmen werken in het voordeel va de NDP.


  Maak melding
 9. Wat een heugelaar, om toe te geven dat NDP’er hem hebben overgehaald. En in verkapte bewoordingen nog zeggen dat er niet genoegd geld werd aangeboden anders was ik in 2014 al overgestapt.


  Maak melding
 10. Er wordt nergens in het stuk over de opkomst van de massameeting gesproken..dus alleen de achterban van Waidoe, Jairam ( poepgatlikker) en de rest van de huicelaars met hun rijpe dochterswaren in de zaal. De BBC’s zulen de dochters van de paarse ratten in training nemen en uitgerekt naar Naaikierie verbannen.


  Maak melding
 11. Het overlopen bij een javaanse partij is geen phenomeen. Het is een normale zaak. De javaanse partij meteen etnische basis van 70000 personen is niet massief genoeg.
  Speciaal niet als je het vergelijkt met de andere partijen. De Creoolse en Hindoestaanse groepen zijn meer massief. Zij hebben meer zetels en kunnen meer doen. Overspringen in hun boot bied meer mogelijkheden inclusief financieel. Maar er is meer. De eerste koning van majapahit moest opstandelingen die uit zijn vriendekring kwamen een kopje kleiner maken voordat er rust kwam. Is de koning van PL zwak?Je kan de overloperd geen santet geven. Mischien een hard berekende medogenloze leider zou dat kunnen. By the way de drs.lijkt wel een wintiete hebben gehad.Trouwe Javanen van de Society van de Gotong Royong hebben we niet.


  Maak melding
 12. Na Mi Taki 16 juni 2019 at 12:37
  Tjoerie… Wat een vertoning!

  De meest walgelijk politieke vertoning hoe men zijn ziel aan het verkopen is.


  Maak melding
 13. Aks je deze man zijn woorden achter elkaar zet,kan je maar1 conclusie trekken:
  ZWAKBEGAAFD!!!!!

  Slecht Nederlands voor iemand die beweerd hoog opgeleid te zijn.
  Vroeger zou zo iemand pietjel verkopen.
  Maar in die bananen republiek van die moordenaar is alles mogelijk


  Maak melding
 14. Die Waidoe moet echt stommer dan stom zijn om op een zinkend paars schip te willen springen. Hij zal natuurlijk omgekocht zijn geworden maar z’n hele reputatie is nu naar de kloten en dat komt nooit meer terug.


  Maak melding
 15. BOUTERSE en ZIJN AANHANG HOUDT DE NICKERIANEN VOOR DE GEK,

  Verkiezingen nadert BOUTERSE ( NPD ) ziet nu pas dat de boeren de rentes die variëren van 12 tot 17% niet te doen is voor de boeren. “Het is om gek van de worden,” illustreert de president de situatie. “De kleine man moet toegang hebben tot geld. IS TE LAAT BOUTERSE

  NDP heeft het land kapot gemaakt, nu gaat men losse belofte doen net als afgelopen 9 jaar. BESTE MENSEN TRAP AUB NIET IN.


  Maak melding
 16. Citaat:
  Waidoe begon zijn toespraak heel emotioneel. Hij vertelde het aanwezige publiek dat ondanks alles dat gebeurd en gezegd is, hij president Bouterse niet kan haten.Einde citaat.
  President: denka a tori. Wat bedoeld hij met de bovengenoemde opmerking.


  Maak melding
 17. Wie kent de mop van ” oh allah” van de javaanse met een BBC in haar. Ik geloof dat Waidoe per abuis oh allah gekermd heeft en nu niet meer kan lopen. Hij zal de burg van Henar plat moeten rijden om zijn satanische inborst schoon te spoelen. Nickerie zal deze bastaard afstraffen. Hij krijgt niet meer dan 2 stemmen van de twee zondaars die hem geproduceerd hebben. Meer stemmen zal hij moeten omkopen, geldt ook voor Jairam en sl die andere soewars van Nickerie die paars uitdragen.


  Maak melding
 18. Waidoe for president in 2020. Yes, he can.
  Hij heeft talent en hij heeft het hart op de juiste plek.
  Volg zijn interviews dan leer je hem steeds beter kennen.
  Waidoe heeft hart voor het volk van Suriname.

  Het is jammer dat sommige Surinamers elkaar tegenwerken.
  Ze hebben een gezamenlijk doel, namelijk ontwikkeling brengen in Suriname. Het land vooruit brengen.
  Hard werken om Suriname naar een hoger plan te brengen.
  Waarom werken ze elkaar dan tegen.
  Ze werken toch in belang van het volk.
  Gaat toch om nationaal belang.


  Maak melding
 19. Ik vraag me af wat voor soort mensen sluiten zich aan bij de NDP terwijl er zoveel andere partijen zijn ?

  Ze kunnen toch ook kiezen voor DA’91 of Strei of PRO ?

  Maar dan waarom NDP ?
  Want iedereen weet hoe corrupt de NDP is,
  iedereen weet voor hoeveel schandalen de NDP heeft gezorgd,
  Iedereen weet dat de NDP het land Suriname naar de afgrond brengt.

  Dus waarom NDP ?

  Het antwoord is duidelijk:

  Het gaat om uitschot dat kiest voor een gratis perceel en een promotie.
  Eerlijke partijen kunnen dat niet beloven en niet aanbieden.

  Daarom gaan dit soort gevallen naar de NDP. Hiermee is gelijk ook duidelijk waarom de NDP geen kennis, kunde,fatsoen en discipline in huis heeft.
  Dit soort uitschot kunnen alleen maar misbruik maken en profiteren.
  Het gaat om Surinamers die geen zelfrespect hebben.


  Maak melding
 20. De NDP denkt slim te zijn door een wet aan te nemen die pre electorale samenbundeling van politieke partijen verbiedt. Op de middelbare school werd mij geleerd dat elke verandering van de grondwet met absolute meerderheid van de kamer moet worden aangenomen. Deze voorwaarde is ook opgenomen in de grondwet van Suriname. Toch is deze wet aangenomen zonder absolute meerderheid van de DNA, Voor deze grondwetverkrachting stel ik de voorzitter oftewel tante Jenny aansprakelijk. Waarom deze wet? Pre electoraal wil zeggen: Vóór de verkiezing omdat de NDP post electoraal ( na de verkiezing) goed is in het rotzooien met zetels via overloperij. Volgens mij weet de NDP niet wat de gevolgen van deze wet c.q. het ongestraft overlopen zullen zijn. Gebleken is ook dat de terugroepwet om overloperij te voorkomen niet heeft gewerkt. Dus zullen politieke partijen andere maatregelen treffen en/ of een andere koers op dit punt gaan varen. Ik zou met mijn kandidaten, als ik een politieke partij zou hebben, een contract opstellen met onder andere de volgende voorwaarde: Elk lid mag overlopen naar een andere politieke partij onder voorwaarde dat hij of zij de zetel inlevert. Doet hij dit niet dan moet hij/zij de partij een schadevergoeding van SRD, 100 miljoen betalen. Deze schadevergoeding moet voorkomen dat de NDP via overloperij aan zetels komt. Dus Bouterse: op elke actie volgt een reactie. Je moet dus verder denken dan jouw neus lang is. Waidoe zal in de geschiedenisboeken vermeld worden als de laatste politieke overloper van Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES