zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVeroorzaker verkeersongeval dienstvoertuig recherche aangehouden

Veroorzaker verkeersongeval dienstvoertuig recherche aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De afdeling Verkeersunit van de politie regio Midden-Suriname heeft op donderdag 14 juni de 51-jarige autobestuurder Earl, B. aangehouden. Dit nadat Earl de dag ervoor een verkeersongeval op de Welgedacht-B weg veroorzaakte, waarbij een ongemarkeerd dienstvoertuig van de recherche regio Midden in de trens belandde.

De politie Public Relations meldt dat onderzoek heeft uitgewezen dat, Earl en het dienstvoertuig van de recherche vanuit tegenovergestelde richting over de Welgedacht-B weg reden. Toen de voertuigen relatief dichtbij elkaar waren, kwam Earl met zijn auto op de rijhelft van het tegemoetkomend verkeer. Ten einde een aanrijding te voorkomen, maakte de bestuurder van het politievoertuig een uitwijkmanoeuvre naar links met het gevolg dat het dienstvoertuig in de langs de weg lopende trens belandde.

Op dat moment zaten twee politieambtenaren en een arrestant in de dienstauto. Earl reed door zonder zich te bekommeren over het lot van de inzittenden. Iemand die achter de auto van Earl reed en getuige was van het gebeuren gaf het kentekennummer van de veroorzaker door aan de politie. Met behulp van dat doorgespeelde kentekennummer kon de politie Earl in beeld brengen. Hij werd vervolgens opgespoord, aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Earl, B. in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Dit zal wel een van de redenen zyn waardoor er zoveel auto in de trens terecht komen,goedt dat er nu naar wordt gekeken want je rydt niet zonder reden ge trens in


  Maak melding
 2. Vind ik tof van de mede inzittende van de veroorzaker. Goed gedaan. We hebben in Su meer van zulke mensen nodig. Er is dus no een kleine beetje hoop van goedheid in Su.
  En een flinke straf geven aan de veroorzaker! Die varken! Je veroorzaakt al iets en nog rij je weg zonder je te bekommeren! Erg hoor. Gelukkig dat er geen gewonden waren. Er konden ook kinderen in de auto zijn of voetgangers op de weg of andere verkeersdeelnemers.
  Laat hij voor een 10-15 jaar brommen achter de tralies. Ook geen medeleven tonen aan hem!


  Maak melding
 3. Er staat duidelijk dat iemand die ACHTER de veroorzaker reed het kenteken aan de politie heeft doorgegeven. Dus niet een inzittende van het voertuig dat het ongeval veroorzaakte.


  Maak melding
 4. deze persoon zal voor een zo goedt als nieuw auto moeten zorgen of anders tewerk gesteld moeten worden en zodoende de dienst auto vergoeden,en dan verantwoorden voor zyn verkeers fatsoen


  Maak melding
 5. Een dashbord-camera zou goed van pas komen in Suriname !!
  Goede markt voor de handel/importeur !!! Ok de politie zou er bij baat zijn. De vastgelegde beelden
  geven een juiste beeld !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES