zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan neergestoken tijdens vechtpartij, dader voortvluchtig

Man neergestoken tijdens vechtpartij, dader voortvluchtig

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een supermarkt op de hoek van de Mawakaboweg en Bomapolder serie 2 in Suriname, vond er gisteravond rond 23:00 uur een vechtpartij plaats tussen twee mannen, waarbij één van de mannen werd neergestoken. Het slachtoffer raakte hierbij gewond en is per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten.

Volgens een omstander was vermoedelijk een ruzie de aanleiding van de vechtpartij, die uiteindelijk ontaarde in een steekincident. De politie heeft de zaak in onderzoek maar heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht bijgewerkt.

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES
  1. Bij het wegrennen, krijste hij, mi na wang djadja aanhanger van de duivelse onberechte moordenaar die het land regeeerd. A no mi do eng, na a ddb demon sa de ini mi en bezmet mi. Libie mi, ik ben paars moorddadig bezeten.


    Maak melding
  2. Wat een achterlyk helemaal uit de tydt gedrag, door vroegtydig school verlaters mentaliteit hoe stom moet je zyn om iemandt in 2019 neer te steken dan ben je een idioot niets meer


    Maak melding
  3. De meeste mensen in Suriname lopen met een of andere dodeijke wapen. Niet ter zelfverdediging, maar eerder om iemand ermee te verwonden of te doden. Dat is wat van surinamse onder dit duivelse regime verworden is. Meer dood en verdref is opkomst. Immers het land draait op geleend en afgetroggeld geld van buitenlanders en zakenlui in Suriname. Surinamers worden nu zoet gehouden met pakketten en allerlei vriendjes politiek. Straks als de schuld niet afgelost kan worden, zal de nullen op het surinaamse bankbiljetten pronken. Met dat bilveegpapier zullen de paarse ratten meer dood en verdref zaaien.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES