Man naast bromfiets op de grond aangetroffen, vermoedelijk onder invloed

4
Man naast bromfiets op de grond aangetroffen, vermoedelijk onder invloed

Op de foto wordt een verkeersslachtoffer door medewerkers van de ambulance dienst naar de ambulance gebracht. Het gaat om een bromfietser die rond 02.30u vannacht op het (brom)fietspad werd aangetroffen. De man lag naast zijn bromfiets op de grond. Het vermoeden bestaat dat hij onder invloed van alcohol verkeerde.

Het ongeval vond plaats aan de Indira Gandhiweg, ter hoogte van de Magentaweg. Er werd een ambulance ingeschakeld die de man vervoerde naar de Spoed Eisende Hulp (SEH). Zijn bromfiets werd door de sleepdienst meegenomen.

Het is nog helemaal niet duidelijk wat zich precies heeft afgespeeld. Er zal later op de dag nog onderzoek plaats vinden om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Andere foto’s:

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.