maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameWijnaldum vroeg Seedorf om mening over huldiging in Suriname

Wijnaldum vroeg Seedorf om mening over huldiging in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Er komt steeds meer duidelijkheid over de afgelasting van de huldiging van voetballer Georginio Wijnaldum door president Bouterse in Coronie. Dat de huldiging op zondag niet doorgaat komt van de voetballer zelf. Wijnaldum was niet blij met een flyer van de NDP waarop hij staat afgebeeld en waarop de huldiging in één adem werd genoemd met de massameeting van de NDP, die vrijwel meteen na de huldiging ook in Coronie zou plaats vinden. Dat blijkt uit geluidsfragmenten die momenteel rondgaan.

Op deze fragmenten is te horen dat Wijnaldum een berichtje inspreekt voor Clarence Seedorf en hem zijn mening vraagt over de huldiging in Suriname. Wijnaldum zegt daarbij ook dat zijn zaakwaarnemer de huldiging op zondag geen goed idee vindt, ‘om wat er speelt met Bouterse’.

Je zaakwaarnemer heeft het goed gezien. Kijk maar uit. Op dit moment is het heel verstandig om gewoon niet gemengd te worden met politiek. Ze gaan het alleen maar gebruiken op dit moment. Daarom ben ik ook niet in Suriname de laatste jaren. Het is niet het moment” aldus het advies van Seedorf aan Wijnaldum.

De voetballer houdt zaterdagmiddag om twaalf uur een persconferentie waarin hij waarschijnlijk ingaat op de afgelasting.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Hahahaha, die paarse boerikies hebben met die flyer gewoon hun eigen ruiten ingegooid.
  Niemand die goed bij z’n verstand is zou een decoratie van een smerige crimineel als bouta willen ontvangen.


  Maak melding
 2. Wijnaldum heeft ballen getoond om zich niet te laten misbruiken door deze paarse Cosa Nostra Organisatie.

  Heel mooi van Clarence Seedorf om Wijnaldum te waarschuwen.


  Maak melding
 3. Wijnaldum moet zich diep diep schamen. Nooit is Su goed toch ??? Ga maar dan terug BLIJF waar je bent joh ..Hij luistert te veel naar anderen..Wijnaldum VIND dat Bouterse DIT en dat doet dan moest hij niet met Minister van Sport zaken op de foto . Dommie dat hij is


  Maak melding
 4. Mesut Özil laat in ieder geval zien dat hij ballen heeft. Kan ik van deze sufkop Wijnaldum niet zeggen. Wijnaldum is gewoon een BoboJantje. Politiek en sport gaan zogenaamd niet samen. Nou ,kijk maar naar een gast als Mohammad Ali. Deze man heeft juist de sport gebruikt om zich politiek te profileren. Ten goede van velen. Wijnaldum ,onnozele gast die je bent; doe je voetbal hoor. Want je bent voor de rest geen knip voor de neus waard. lummel!


  Maak melding
 5. Ken je de mop van de voetballer die naar Coronie zou gaan om gehuldigd te worden door Bouterse?
  Hij ging niet meer.. Hahaha.Lachen!!!!
  Heel verstandig.Laat je niet voor het karretje spannen van een politieke partij.


  Maak melding
 6. En die Seedorf is ook geen ambassadeur voor Suriname door dergelijke adviezen. Zelf vond hij het toen wel kunnen…hiermee heeft Wijnaldum ieg een groot deel van de Suri’s voor het hoofd gestoten! Het is de instituut president….en ja, toevallig bekleed door Bouterse! Ga maar lekker balletje trappen, met bekertje in holland en blijf voortaan weg uit Coroni en Suriname….


  Maak melding
 7. Wijnaldum is verstandig om zich niet te laten huldigen door Bouterse.Deze man heeft bloed aan zijn handen.En de Surinamers met verstand in hun hoofd zullen dit echt wel begrijpen.Maar voor een deel van de Surinamers blijft Bouterse een God terwijl Satan meer op hem van toepassing is.


  Maak melding
 8. Wijnaldum; het is JOUW prestatie en die van JOUW club. Wel of geen huldiging door Bouterse bepaal je dus lekker zelf.
  Ik sta achter jouw keuze wat deze ook moge zijn. Want eindstand is het JOUW carrière!
  Ik ben nog steeds even trots op jou en vele Surinamers met mij!
  En top dat je Seedorf om advies vraagt als broeders onder elkaar! SoSo Lobi!


  Maak melding
 9. Wijnaldum is gelukkig op tijd geinformeerd over de realiteit in Suriname en laat zich niet voor het karretje spannen van de achterbakse koeparies van Bouterse.

  De NDP koeparies zitten nu met de gevolgen van hun eigen vals spel. Seedorf en Wijnaldum moeten het ontgelden omdat ze niet meewerken met het vuilspel van de NDP.
  Haha zogenaamd verloochenen ze hun achtergrond en moeten ze maar oprotten.
  Wat een loosers die NDPers. Gaan jullie met je koepariegedrag maar lekker op je knieën en aanbidt en verheerlijk moordenaar en cocabaas Bouterse voor een pakket of een grondbeschikking. Op enig moment heeft hij jullie niet meer nodig en worden ook jullie gedumpt.


  Maak melding
 10. Ai baja volg de reacties vn die paarse ratten op dit forum. Omdat hy niet gehuldigd wilt worden door deze moordenaar wordt hy door zyn eigen soortgenoten gedumpt.had hy meegedaan dan zou hy de allerhoogste persoon in sur zyn vr dat moment. Dus men kykt niet naar zyn geweldige prestaties mr willen hem wel politiek kleuren. Deze jongeman is n nette opgevoedde creool in europa n hy moet niks hebn vn zyn achterlyke soortgenoten hier die de duivel aanbidden


  Maak melding
 11. Ik begrijp niet waarom een voetballer of atleet die in Nederland woont en de Nederlandse nationaliteit heeft door Suriname gehuldigd moet worden. Toen ze jong waren heeft Suriname nooit naar ze om gekeken en nu ze iets presteren moet je zien wat er gebeurd. Wie heeft zijn eerste klas ticket betaald. het geld kon naar een van verzorgingshuizen in Suriname .


  Maak melding
 12. @pakiratigri

  Ik snap dat wijnaldum geen lef heeft om in huldiging komt met Bouterse, want hij zal veel fluitconcert en discriminatie te horen door Nederlandse succes supporters.

  Dat özil met de foto wil met Erdogan tijdens trouwerij en bezoek in Turkije heeft hij veel kritiek van Duitsers ontvangen en özil had een vorm dip. De Duitse fans wilden dat özil nooit selecteren voor Duitsland.


  Maak melding
 13. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Wijnaldum vroeg Seedorf om mening over huldiging in Suriname.
  En hij heeft van Clarence Seedorf een heel goed advies gekregen.

  Laat je niet misbruiken door die PAARSE aanhangers onder leiding van hun BAAS BOUTA.
  En het is een slimme zet geweest vanuit Limbo met zijn NII, om een minister van Sport Zaken naar de JAP Luchthaven te sturen, om zogenaamd de voetballer Wijnaldum met zijn REPLICA uit Groot-Brittannië te ontvangen.

  Dus BB met R wordt op zondag 16-06-2019 niet meer GRATIS uitgedeeld.


  Maak melding
 14. Nou ,kijk maar naar een gast als Mohammad Ali. Deze man heeft juist de sport gebruikt om zich politiek te profileren.

  NDP en in het bijzonder Bouterse willen de populariteit van sw Nederlandse sporters met Surinaamse roots misbruiken voor eigen gewin.
  En dat willen deze sporytersniet dat dit gebeurt dus komen ze hiertegen in verzet.
  De politiek heeft geen stem om zich te verzetten tregen misbruik maar de sporters hebben dit wel.


  Maak melding
 15. Wijnaldum hele goeie keuze van jou!! Jij zet coronie op een hele goeie manier op de kaart!! Laat je niet gebruiken..en heel veel succes verder met je carriere.


  Maak melding
 16. @wazig….je ziet het niet meer helder; darie pijee? Al die gasten incl Ruud Gullit heeft politieke statements gemaakt (Mandela)….dus wat is f*king miss met politiek. Voor als je niet begrijpt, is een vd 3 machtem die de samenleveng inricht. Dus ook de sport!


  Maak melding
 17. Surinamers pronken graag met.veren van een ander. Deze mannen hebben veel offers gebracht om zover te komen in het leven. Het is Nederland die hun zo een voetbal opleiding heeft gegeven en ze hebben de top behaald. Deze mannen zijn meer waard in hun fatsoen en wat ze bereikt hebben met sport dan de dictator van Suriname.


  Maak melding
 18. @Redskin…sure, hardwerken. Volgende keer kan hij alleen de nederlandse vlag omdoen en de beker in zijn kast in Rotterdam houden. Verwende kwasten….ik heb meercrespect voor de boefen in nickerie of ananas planters van Powaca.


  Maak melding
 19. Het is toch normaal dat een jongere om advies vraagt aan een oudere?
  Wellicht zou de huldiging op een andere dag kunnen plaatsvinden in Coronie?
  De mening van Wijnaldum moet echter gerespecteerd worden.


  Maak melding
 20. sranang mang Wijnaldum komt een na de hoogste voetbalprijs De Champions league trofee met jullie delen Omdat Su ook een aandeel heeft in die Cup👍🏽En terecht ! Daarmee doelt hij ook op de jeugd
  Jij kan alles bereiken wat jij wilt ☝🏽…….
  Maar nee ze hebben t weer over politiek
  Su is skeer praktisch failliet of in handen van buitenlanders
  Ik denk nu al dat Giorginio er al spijt van heeft naar Suriname te hebben gereisd met deze Cup 😢fucking triest zijn jullie
  Jullie verdien t niet
  EN DAN NOG MEMSEN DIE ZEGGEN HIJ IS NIET IN SU GEBOREN
  luister dan SURINAME STELT OP DE WERELD NIVEAU NIETS NUL COMMA NUL VOOR NADA NIENTE VOOR
  EN SU KOMT ER NOOIT uit door die ezels die klagen en niets doen…………….. 😭😭😭


  Maak melding
 21. “@Redskin…sure, hardwerken. Volgende keer kan hij alleen de nederlandse vlag omdoen en de beker in zijn kast in Rotterdam houden. Verwende kwasten….ik heb meercrespect voor de boefen in nickerie of ananas planters van Powaca.”

  @Gabriel…..zegt alles over jou…loser.


  Maak melding
 22. @Thug…get over it!
  Sur heeft niks aan welke beker, door wie dan ook…denk je dat Mandele vrijkwam door de gouden bal van Gullit?! Als Sr uitkomt, dan is uit eigen kracht!

  Nogmaals, als gasten als CS en RW denken Sur de les te kunnen lezen, kunnen ze wmb wegblijven; meenemen die beker en die stadion.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES