woensdag, juni 19, 2024
HomeFotoNep agenten proberen man te beroven, die echte agent blijkt te zijn

Nep agenten proberen man te beroven, die echte agent blijkt te zijn

-

Does Travel - naar Suriname

Je ziet het eigenlijk alleen in komische films, maar gisteren gebeurde het in het echt in Suriname. Een aantal nep agenten probeerden gisteravond een man te beroven. Deze man bleek echter zelf een Surinaamse politie agent te zijn!

De desbetreffende agent Swamipersad handelde snel en maakte contact met de politie basis te Munder. Samen met de mannen van het Regio Bijstands team werd er actie ondernomen, hetgeen resulteerde in de aanhouding van de rovers.

Na de aanhouding werden deze foto’s gemaakt van de mannen in kwestie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

31 REACTIES
 1. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅 ik ga stuk
  Wat is er aan de hand met de Suri s
  Wat n tyfus bende daar
  Ook Holland schuld zeker !!


  Maak melding
 2. Het wordt Tijd dat de Heersers over ons land.
  Zich gaan afvragen of ze nog veel langer aan tafel willen blijven zitten????
  De gekste en absurdste zaken spelen zich af.
  Het land lijkt op een rotzooi en er is teveel negativiteit.
  Leiders en ook de komende mensen die denken te gaan eten van de kas van dit Volk, zonder goed resultaat, kunnen jullie aub. Aan jullie medemens en land denken en jullie werk naar eerlijkheid doen?

  Zo niet gaat u maar weg.

  Een Fijn weekend.
  Ps. Hoe komen ze aan de kleding die rovers?
  Rara


  Maak melding
 3. inderdaad, geef ze nog 5 en wordt het echt een tering zooi..
  de bende moet met tak en wortel uitgeroeid worden nooit meer in de buurt van de poppenkast kome z.a. de bende lijder, let wel de ,, lijder ,, wordt hier met een lange ij geschreven die dat zelf gezegd heeft.. nooit meer.

  en als ze toch terug kome, dan ligt het zelf aan dit KA poep volk..


  Maak melding
 4. Als die mpp bouta maar nickerie gàat om de dochter van Mohammed doekhie op een tolliepop te trakteren sluiten ze de henar voor 2 uren voor we veiligheid de rest mag kreperen.


  Maak melding
 5. Wanneer een agent beroofd wordt zijn ze er snel bij om actie te ondernemen maar dat doen ze echt niet wanneer een gewone burger beroofd wordt. Die krijgt dan een hele serie flutexcuusjes te horen: er is geen bezine, er is geen wagen, wagen is kapot etc.


  Maak melding
 6. Wat een poppenkast vertoning. Waar een klein land toch groot in kan zijn.

  Jammer dat al die NDP Niet Demonstratie Partij (haha) nog steeds aan het uithingen zijn van het vlaggetjes zwaaien en marcheren over een kapotte brug nog geen reactie gegeven hebben.

  Waar blijven jullie toch met het verdedigen van die politiek lijder. Gelukkig zit hij er nog vijf bij dan heeft iedereen een politie uniform aan om te kunnen roven.
  Nu burgers dat is geen rover. Zij doen een test om de waakzaamheid van de politie te teste. Nu kan je vertellen dat die uitstekend is. Hebben net loonsverhoging en een pakketje gehad dus als u een probleem hebt. Zelf schieten op ieder uniform want misschien is het wel een nepagent.

  En Nederlands heeft hier overal de schuld van want die hebben de pakken van de politie geschonken. En wat je krijgt mag je weggeven. Daar hebben ze grote jongens met kleine lu..en voor ingehuurd.aGa lekker zo door en laat ons genieten van jullie oerdomme geklungel.


  Maak melding
 7. Hoe dom kan je zijn. Kies deng mooi en ik hoef jullie zeker niet te vertellen tot welke politieke kleur ze horen. Dit is toppunt van domheid.


  Maak melding
 8. Wees gelukkig met de nepagenten in Suriname. In Nederland rijzen de xtc labs als paddestoelen uit de grond en blijft het heel veel sneeuwen, zelfs in de zomer.


  Maak melding
 9. wat een toneel spelers zeg,onderdubieuze namen alle soorten rotzooi en beschuldigingen uiten,wat een schaamteloze uitdraging,durven mensen niet meer voor hun doen en laten uit tekomen
  Het heefd trouwens geen zin om zomaar aanteigingen en beschuldigingen tedoen die nergens op gebaseerd zyn , koetjes met kalfjes vergelyken appels met peren maar dan de bizare versie daarvan, de ene wreeder of sadistiescher dan de ander. kyken jullie ook in de spiegel want jullie zyn geen haar beter jullie opvattingen alleen al zegd genoeg


  Maak melding
 10. @ Jan 15 – 06 – 21:13 uur

  Maar natuurlijk krijgt Nederland de schuld wat er daar gebeurt, er moet toch een zondebok zijn !!!!

  @ Mokro 15 – 06 -22:20 uur.
  Alles is in SU nep”>>>>>>>>>>>>>>>>> <<<<<<<<<<<<
  Behalve als je overvallen en beroofd wordt, dat is zeker niet nep !!!
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 11. Een aanmerkelijk deel van de agenten zijn immers slecht geschoold. Een paar neppe tussen de halfgaren kan ook niet kwaad, dachten deze paarse nepperds. Wat is terecht gekomen al de grote plannen van de ratten partij. Alles gaat achteruit behalve de koers. Die gaat alleen maar vooruit, zo ook de prijzen in de winkels. Dit geldt ook voor leugens en beloftes van de ” lijder” van de rattenpartij. De leugens en beloftes vallen bij bosjes uit de hemel. Nickerie is letterlijk en figuurlijk plat genaaid door de paarse ratten. Nu gaan ze bagger eten uit de nickerie rivier ” believe it, or not”, was moeilijk uit te spreken uit de wazige kop van de nationale schande van Suriname.


  Maak melding
 12. Jullie zijn echt alleen maar op paars gefocust zeg. Wat dacht je van oranje, groen en geel.
  Er zijn nog meer politieke partijen in Suriname. Niet alleen paars.
  Hoe meer je paars naar beneden haalt, hoe meer paars floreert en excelleert.
  Er treden steeds meer prominenten toe tot paars. Hoe kan dat.
  Hoe meer je een partij afbreekt, hoe meer die partij gaat groeien.


  Maak melding
 13. deze Idiote Rovers waren niet echt mode bewust hun tenue zag er niet strak uit dus iedere beschonken persoon zou kunnen zien dat deze idioten uit een carnaval stoet ontsnap waren


  Maak melding
 14. Nederlanders…die daar nog huizen hebben verkoop snel jullie grond of huis…waarde zal binnenkort nog meer gaan dalen…ook Tui overweeg zich terug te trekken…verloren zooitje daar….


  Maak melding
 15. Smatje: Ik zie Waidoe, die zijn kiezers belazerd heeft en die nep gewezen RR Hindoestaan niet als prominenten. Zij zijn juist een degradatie van de NDP. De heer Telgt heeft gelijk. Bouterse is blij omdat er meer idioten zich bij de partij aanmelden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES