maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgente die arrestanten eigen zaadvocht liet opdrinken buiten functie gesteld

Agente die arrestanten eigen zaadvocht liet opdrinken buiten functie gesteld

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse agente B.O., die vier jeugdige delinquenten die vastzitten in jeugddoorgangscentrum Opa Doeli de opdracht had gegeven om hun eigen zaadvocht op te vangen en vervolgens te drinken, is buiten functie gesteld door de waarnemend korpschef.

Het viertal was betrapt toen ze bezig waren te masturberen. Naar verluidt deden de jongens dit om stoer over te komen en anderen te wijze ndat ze al een zaadlozing hebben. O.B. die op dat moment de leiding had, hoorde dit en gaf de jongens de opdracht om hun zaad op te vangen en te slikken. Dergelijke handelingen zouden zich meerdere malen binnen de inrichting hebben voltrokken.

De afdeling Onderzoek Politie in Suriname heeft na de melding te hebben ontvangen, meteen een onderzoek ingesteld om na te gaan wat zich precies heeft voorgedaan in de instelling. De agente was hierna gemuteerd naar afdeling Fraude. Echter heeft korpschef Roberto Prade nu anders besloten en haar thuis geplaatst.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. Pervers schepsel. En dat is moeder/moet later een moeder worden?!
  De jongeren moeten daar rehabiliteren. Niet nog meer beschadigd worden en trauma’s oplopen. Komt niet ten goede van de maatschappij bij vrijlating!
  Ze zou gestraft moeten worden naast haar ontslag!!!


  Maak melding
 2. Krankzinnig mens. Niet voor niets zegt men dat er meer gekken buiten zijn dan binnen. Wegwezen! Ze zou niet misstaan in West Point om kadetten aldaar op te leiden.


  Maak melding
 3. Deze agente moet met onmiddellijke ingang ontslagen worden en zich verantwoorden voor haar nazi achtig handeling.
  Foei toch , het zijn wel crimineeltjes maar om zo mensonwaardig met ze om te gaan slaat helemaal nergens op.


  Maak melding
 4. Het is wel dat discipline bijbrengen, geen simpele taak is….alleen spartaanse methoden helpt.
  Als het een agent was geweest, weet ik zeker dat de reacties milder zou zijn geweest!
  Ad agente: goed gedaan en sterkte met al die macho’s, incl korpschef! Wat een schijterds….


  Maak melding
 5. Deze agente is oprecht ontslagen. Hoe heeft zij dit in haar hoofd kunnen halen om de jongens dit te laten doen? Zij heeft een voorbeeld functie en had dit anders moeten aanpakken.
  Haar actie is veel erger dan wat de jongens deden. Zij is het beroep van agente niet waardig.


  Maak melding
 6. Maar voor het folteren, martelen, verminken en standrechtelijk vermoorden van 15 onschuldige en ongewapende landgenoten wordt je beloond met het presidentschap. Hoezo FAILED STATE…..


  Maak melding
 7. Die klote agenten denken altijd dat ze god in frankrijk zijn omdat ze een uniform en een dienstwapen hebben. Die zwarte racisten van de politiebond (gentle, hellings, atompai) zullen zeker binnenkort aan komen dansen met hun achterlijk gelul om het op te nemen voor deze agente en alles wat krom is recht te praten. Dat wijf moet gelijk ontslagen en in de gevangenis gegooid worden. Het liefst in een mannengevangenis waar ze bana moet eten.


  Maak melding
 8. Deze agente is niet geschikt voor haar functie.Drinkt zei soms ook haar eigen menstruatiebloed op? Of vindt ze het spannend dat tienerjongen masturberen?


  Maak melding
 9. @ boeboe bit sjorie:
  Go lesie bakka !! Ze is “buiten functie gesteld”” !!Dus met behoud van salaris !!!
  Dus geen ontslag !! Joe dong-kaw !!
  Zoveel ambtenaren cq Directoirs en Onderdirectoirs lachen zich krom !! Ze ontvangen al jaren hun salris met toelagen !!
  Laat de Minister van BZ, Moersalim, een lijst produceren van al deze ambtenaren hun namen of tenminste het totaal aantal !!!


  Maak melding
 10. @Surinamer
  Het is duidelijk te merken dat jij geen manieren hebt geleerd,iemand corrigeren doe je dus niet op deze manier. Dus wie is die dong kaw????.


  Maak melding
 11. Zeer moedig van haar om optredend te handelen. Deze gasten zijn niet handelbaar. Zij heeft gewoon getracht gelet uit haar functie deze schorems met hun eigen munt terug te slaan. Naar mijn gevoel niks mis mee. Een volgende keer wordt het geen masturberen meer, maar hopelijk dat zij het besef krijgen van de toelaatbaarheid en ontoelaatbaarheid, de snikkels alvast thuis achter latend. Als wetshandhaver zou ik ook dezelfde hebben gedaan. Als cipier zou je toch ook zelf beu zijn geworden van het gehijg en het provoceren.

  Nu deze cipier thuis zit vieren deze gasten
  het als een overwinning. Ben benieuwd wie hun nu in toom kan houden.


  Maak melding
 12. Djakkie jij moet Jakkie Djakkie heten, wat die cipier heeft gedaan is belachelijk…

  En nog wat menstruatie en sperma is niet te vergelijken !!! [iemand gaf er een vb mee]


  Maak melding
 13. Masturberen is een natuurlijk proces. Liever dat dan iemand verkrachten. Die jongens hebben gewoon hun power laten zien want er zijn mannen die dat niet eens kunnen. Die agente had celstraf moeten krijgen van zware mishandeling. Ze kan die jonge heren geestelijk beschadigd hebben voor de rest van hun leven. Wie weet hoe de toekomst van deze jonge heren eruit zal zien. Misschien bang om een vrouw te benaderen voor verder voortplanting. Die agente moet echt de cel in en wel voor elke jonge heer 5 jaar dus dat is samen 20 jaar. Heeft ze zelf geen zonen ?


  Maak melding
 14. Jongens die mastruberen doen in ieder geval aan een vrouwvriendelijke sport. Dit doen ze om te voorkomen dat ze vrouwen of meisjes moeten aanraden of verkrachten. Als opvoeder moet je dit niet stimuleren maar ook niet tegenwerken. Die agente is overduidelijk verkeerd bezig.


  Maak melding
 15. Deze 4 jongens hebben een jonge dame van 15 verkracht tot die doodbloede.
  Verdienen ze het tog niet?
  Ze dragen er ook geen spijt van zo te zien.


  Maak melding
 16. Ik merk de laatste tijd dat veel schrijvers huichelaars zijn. Ze kunnen geen eigen mening vormen maar gaan gewoon met de meerderheid mee. Ik zeg ze zijn meelopers.

  Deze jonge gasten kun je beter nu castreren, dan ze als kerels te laten opgroeien. Want de problemen worden dan alleen maar groter. Ik sluit niet uit dat een paar vrouwelijke forum schrijvers door hun later worden gepakt. En dan gaan ze wel een andere taal kraaien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES