maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameBic Coronie: 'Huldiging Wijnaldum in Coronie afgelast'

Bic Coronie: ‘Huldiging Wijnaldum in Coronie afgelast’

-

Does Travel - naar Suriname

De districtscommissaris van Coronie heeft zojuist bekend gemaakt dat wegens bijzondere omstandigheden, de huldiging van Liverpool voetballer Wijnaldum zondag in Coronie is afgelast. ‘Gelieve hiervoor begrip te tonen‘ meldt Bic Coronie zojuist op haar Facebook pagina. Een reden hiervoor is niet gegeven.

De huldiging van Wijnaldum zou plaats vinden op zondag aanstaande, maar kwam onder vuur te liggen doordat critici vonden dat de NDP de huldiging zou hebben aangewend voor politieke doeleinden. Dat blijkt uit deze flyer die al een paar dagen verspreidt wordt. Eerder op de dag verklaarde de overheid dat dat niet het geval zou zijn.

De bekendmaking die ongeveer een half uur geleden op de Facebook pagina van Bic Coronie verscheen, geeft een nieuwe wending aan het initiatief. Wijnaldum houdt zaterdag om 12:00u zelf een persconferentie meldt Radio ABC.

UPDATE: De Surinaamse overheid meldt dat de plechtigheden op verzoek van de sporter zelf zijn afgelast. “De regering toont alle begrip voor het standpunt. Ze wenst de voetballer alle succes toe in zijn verdere voetbalcarrière” aldus het NII.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

30 REACTIES
 1. Hahahaha, wat een amateurisme.
  Eerst maken ze die huldiging met veel bombarie bekend en gieten ze het in een NDP partijpropagandistische sausje. Vervolgens komt er terecht ophef daarover en nu wordt het plotseling afgeblazen zonder een duidelijke opgaaf van redenen. Tja, dit soort capriolen krijg je met een stel stomme apen aan de macht.


  Maak melding
 2. het is maar goed ook, overduidelijk is dat de ndp misbruik wilde maken van het feit dat wijnaldum zijn vreugde wil delen met zijn landgenoten. Gelukkig dat Bouterse en zijn achtervolgers het inzicht hebben gekregen dat een goedkope manier van publiciteit maken niet fair is tegenover de andere politieke partijen.

  Hopelijk worden ze wijzer en consequent.


  Maak melding
 3. Wijnaldum is onprettig gestoord eals hij zich met de NDP inlaat en helemaal als hij met Bouterse gaat heulen.
  En dat geld ook voor ieder ander die met de NDP of Bouterse bemoeit. Alleen morons en criminele opportunisten bemoeien met hem.


  Maak melding
 4. En dit is volgens mij de enige en juiste beslissing . Schaamteloos van de NDP om deze fatsoenlijke jongen die het goed bedoelde te willen misbruiken. De NDP maakt van Suriname een echte bananen republiek waar alle ethische normen en waarden letterlijk vertrapt worden. Wanneer wordt deze paarse vloek doorbroken ????? Ik erger mij kapot aan het altijd feestvierend deel van de bevolking die volgens de no spang mentaliteit leeft en achter Bouterse blijft aankruipen.


  Maak melding
 5. Die paarse smeerlappen hebben geprobeerd om Wijnaldum voor hun partijpropagandakarretje te spannen maar nu krijgen ze de deksel op hun neus. Hahahaha. Ik ben benieuwd wat die paarse rioolratten nu gaan uitkraaien.


  Maak melding
 6. Er is net een artikel verschenen op starnieuws. De huldiging gaat niet door op verzoek van Wijnaldum zelf. Hij heeft blijkbaar geen zin om voor het smerige partijpolitieke karretje van de NDP gespannen te worden. Tough luck voor de paarse boerikies 🙂


  Maak melding
 7. Waarom behandelt men een SPORTHELD met Sranan-
  ROOTS op een dergelijke onbeschaafde manier ?????

  Alle Srananmans eren deze kalme en joviale sportheld !

  Meng sport niet met politiek, geef de held een aangename tijd
  in Sranan !

  Laat deze voorbeeldfiguur met rust ! Hou een sessie met de JEUGD !

  Politici en politieke partijen kunnen op andere manieren scoren !

  LEVE WIJNALDUM !

  WEG MET DE POLITIEKE MISLUKKELINGEN !


  Maak melding
 8. Heeft Wijnaldum toch nog op het laatste moment het licht gezien, is zeker wakker geschud door al die terechte negatieve reacties, maar toch nog een verstandige beslissing, om niet in te gaan om zich te laten misbruiken door een criminele organisatie.


  Maak melding
 9. Geweldig Wijnaldum……jij bent een echte kampioen en zeer sociaal persoon….dat moet niet bevlekt worden door bouta….heel sterk van je dat je de boel hebt afgeblazen!!


  Maak melding
 10. In Suriname is alles politiek; trouwens ook in NL en elders worden decoraties door regeringen gedaan….het is nu toevallig de NDP. De advies van Clarence stinkt; hij vond het ook leuk door de politiek gedecoreerd te worden…..toevallig, Vene! Juist ja, de Seedorfs zijn bekende NPS aanhangers dacht ik zo.
  Wie daar niks mee te maken hebben, kom dan niet langs en zeker niet met zoveel bombarie…of tewel, icognito via de achter deur. Succes met je verdere cariere, Wijntje!


  Maak melding
 11. Waarlyk heeft deze nette creoolse jongeman die in nederland is opgevoed mt europese normen n waarden ht onraad geroken vn deze smerige boeven n hy zal ook wel weten wie deze bouta is n dat hy in nederl berecht is vr drugshandel n in sur burgers hft vermoord. Wynaldum hou je eer hoog n ga je vingers niet branden aan deze paarse rotte roversbende.


  Maak melding
 12. Ja, heel goed gedaan Wijnaldum!!
  Maak je geweten én je vingers niet vuil aan de regerende roversbende!
  Hou je eer hoog!! Want dat heb je alleen aan jezelf te danken. Hou het dus smetteloos, jongeman!


  Maak melding
 13. Wijnaldum; het is JOUW prestatie en die van JOUW club. Wel of geen huldiging door Bouterse bepaal je dus lekker zelf.
  Ik sta achter jouw keuze wat deze ook moge zijn. Want eindstand is het JOUW carrière!
  Ik ben nog steeds even trots op jou en vele Surinamers met mij!
  En top dat je Seedorf om advies vraagt als broeders onder elkaar! SoSo Lobi!


  Maak melding
 14. Den ndp’s smoel bita leki kwasibita nownow. Ze wiln gewoon n talentvolle voetballer afkrakken aln omdat hy niet wilt meedoen mt deze verachtelyke ratten. Zo zie je de opstelling vn ht creoolse deel in nederland t.o.v die paarse ratten hier


  Maak melding
 15. Tje poti! Feestje van Wijnaldum vergald door racuneuze advies….Seedorf kon het niet laten na te trappen over zijn verkeerde investering, netals zovele exvoetballers. Hij denk zeker dat Chan straks wel een zal vol $ beschikbaar heeft….rot op naar de noordzee!


  Maak melding
 16. Goed zo Georginio Weinaldum.
  Laat je niet misbruiken door mislukte kadaver figuren als Bouterse of Lalinie Gopal. Gopal kan op het ministerie van Sport etc niet eens haar eigen broek ophouden. Alles wat zij uitbraakt wordt door Bouterse en zijn incompetente clan voor gedicteerd.
  Lalinie Gopal kwam Weinaldum op Zanderij ophalen alsof zij en het ministerie van Sport en Nonsens in Suriname Wijnaldum naar grotere hoogten heeft geholpen.

  Uit de showbizz in Hollywood is er een gebruik die stelt dat acteurs en actrices die matig presteren zich dan opdringen aan de beter presterende collega’s zoals Clooney, Bradpit, Roberts, Denzill Washington etc.
  De faam en goede naam van zulke grote namen zal de slecht presterende “sukkel” betere rollen en meer bekendheid bij het publiek opleveren.
  Dat is althans een vaak gebruikte bewering. Deze methode pasten Bouterse en Brunswijk in 2014 op Seedorf toe. Seedorf had dat niet direct in de gaten.
  Seedorf werd gewoon overrompeld door al die aandacht.
  En de kritiek die hij achteraf daarop kreeg was ook niet mals.
  Maar het pronken met Seedorf’s faam had Bouterse geen sikkepit geholpen.
  Ook het geven van een waardeloze onderscheiding aan Seedorf hielp de moordenaar en wettenverkrachter Bouterse geen zier.
  Seedorf’s advies aan Weinaldum was heel wijs. Als je met veel moeite (letterlijk bloed, zweet en tranen) zo’n goede reputatie hebt opgebouwd als Seedorf en Weinaldum dat moet je die niet door gluiperige sapakara’s als Bouterse laten bevuilen.
  Desiree Bouterse zit nu op een positie die middels andermans bloed, andermans zweet en andermans tranen is verkregen.
  En nog bakt deze riool rat er niks van.

  Leve Seedorf.
  Leve Weinaldum.
  Moge het jullie goed blijven gaan heren. Jullie zijn een goed voorbeeld voor Surinaamse kinderen in Suriname en Nederland.


  Maak melding
 17. De Paarse regering LEERT NIET, uit EERDERE BLUNDERS !

  Nog steeds wordt CARIFESTA-Grantjie-RAMP, ingezet om
  officiele activiteiten van de regering te organiseren !

  Hoe dom kun je zijn !

  PS : Benoem ook geen eerdere politieke mislukkelingen als
  CEO van een Staatsbank, zoals de SPSB !
  Het regiem veroorzaakt zelf vele rampen door paarse
  vriendjespolitiek !


  Maak melding
 18. @Tiga….het is protocol dat je VVIP mensen op zanderij ophaalt; voor deze gelegenheid is min. Van sport de taak. Ze kon ook de directeur sturen of zo. Daar heb je geen verstand van…Ondankbare uitschot! Steek dat ding met grote oren maar in je r$@&*!.


  Maak melding
 19. Jullie Surinamers zijn ondankbaar. Wanneer er niets gedaan zou worden voor deze mensen,zouden jullie je bek ook laten horen. De regering doet niets. Ondankbare schepsels. Spreek geen oordeel uit,dan zal er over u geen oordeel uitgesproken worden. Denk positief🙏


  Maak melding
 20. Aan jou diverse scheld en kleinerende commentaren op deze website naar andere reageerders die antie Bouterse berichten plaatsen. Kunnen mensen zien dat jij zo’n internet trol bent die op de NDP loonlijst staat.
  Internet trollen? Ingeval jij dat nog niet hier op waterkant had gelezen. Dat zijn mensen die tegen betaling van zeg maar partij X of organisatie Z alle commentaren die hun broodheer niet bevalt proberen af te kraken door te zeggen dat de andere niet weet waarover hij praat. En dit proberen te bewijzen met fake feiten.
  Of opruiende dan wel kleinerende commentaren over de tegenstander van jou sponsor te spuien.

  Gabriel zegt.
  “het is protocol dat je VVIP mensen op zanderij ophaalt; voor deze gelegenheid is min. Van sport”
  Dat is je reinste verzonnen geklets.
  Weinaldum kwam op eigen gelegenheid. Het was niet op uitnodiging van de regering.
  Weer de zoveelste fake verzinsel van Gabriel.
  En jou schrijfwijze heeft een bekend patroon. Gabriel is Damsko.
  Ga maar meer lezen en zoek een nuttige hobby burito.

  Ps
  VIP niet VVIP
  Er zijn nog een paar stijl en taalfouten in dat korte stuk tekst.
  Welke zijn dat?
  Nee Desiree Bouterse zal je hierbij niet kunnen helpen. Hij is daar te dom voor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES