donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentInter City voert wraakactie op Facebook na intrekking vergunning

Inter City voert wraakactie op Facebook na intrekking vergunning

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op Facebook is de organisatie van evenementenlocatie Inter City in Suriname, een wraakactie gestart tegen de regering. Dit nadat districtscommissaris (dc) Eric Grauwde van Paramaribo Zuid-West hun vergunning vorig week heeft ingetrokken.

Op de pagina van de organisatie zelf en in diverse groepen worden er dagelijks door Inter City allerlei beschuldigingen over fraude, corruptie en wanbeleid over de regering geuit. Daarnaast worden in de meeste discussies in de verschillende groepen, expliciet dc Grauwde beklad door de organisatie van de evenementenlocatie.

Vele mensen reageren verbaasd over de wraakactie van Inter City. Volgens hun zijn de mensen van de organisatie onvolwassen bezig. Zij zijn de mening toegedaan dat de regering en voornamelijk de dc niet ervoor moeten schromen om aangifte voor smaad en laster te doen tegen Inter City.

De burgervader liet eerder tegenover De Ware Tijd weten, dat er een vergunning aan Inter City is verleend om kermis te organiseren, maar echter worden daar shows georganiseerd en is er ook een discotheek op de plek opgezet. Daarnaast parkeren auto’s her en der en dat zorgt voor chaos, waardoor de verkeersveiligheid in de omgeving van de locatie ook in gevaar komt.

Volgens Grauwde is de vergunnings kwestie een aantal keren besproken met Jairadj Gajadien, eigenaar van Inter City. Echter is er hieraan geen verandering gekomen. “Waar onwil is, moeten we maatregelen treffen. Ik ben geen poepejantje en zal niet schromen om volgens wettelijke bepalingen op te treden”, liet de burgervader de krant optekenen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

19 REACTIES
 1. Ja, tot de dag van vandaag weet 99 procent van de bevolking geen correct Surinaams te schrijven. Men vindt het o zo populair, maar correct schrijven, ho maar, daar gaan we niet aan beginnen. Het is precies hetzelfde wanneer je in het Nederlands ‘die meisje ‘zou zeggen in plaats van dat meisje. Er zijn woordenboeken online en men kan zich de taal (het geschrevene) eigen maken. Maar daar gaan we niet aan beginnen, het is maar Sranantongo, wat stelt het voor? Bewustwording begint met taal.

  De eigenaar heeft de boel belazerd en goed dat hij aangepakt is. Zeer onsportief wanneer men zijn verlies niet kan dragen.


  Maak melding

 2. Snap niet,dat er nog mensen verbaasd reageren op de uitlatingen van Inter City, hetgeen wat Inter City op facebook heeft gezet, Is keihard de waarheid, maar aangezien het deze paarse criminele club niet uitkomt net voor de verkiezingen, schreewen ze moord en brand.


  Maak melding

 3. Het is wel een rare manier om je frustraties te uiten . Een gesprek aangaan als volwassen om tot een oplossing te komen zit er dus nier in.


  Maak melding

 4. Hopelijk brengt een NIEUW regiem in Suriname een
  einde aan het militaire-anti-Grondwet en Anti-wetgevings-
  beleid van de Paarse Clan !

  Sranan met GELEEGDE Staatskas, onmetelijke Staatsschuld,
  minieme productie, tig Staatsleningen die het Volk wurgen,
  dagelijkse Zware Corruptie en zware Misdaad tegen alle
  Srananmans, moet worden hervormd !

  TERUG NAAR DE RECHTSSTAAT, Eerbied voor Wet en Grondwet,
  normen en waarden herstellen in het hele Land !

  STOP de Paarse Clan met haar OLLO-OLLO-Begroting en MASSALE
  CORRUPTIE !

  PS : Weg met Paarse Vishektrawlers, weg met de alles vernietigende
  Paarse Scalians, Weg met de Paarse Zandafgravingen in leefgebied
  van Inheemsen ! STOP DE CORRUPTIE !!!


  Maak melding

 5. Natuurlijk is het toch al langer bekend hoe corrupt de Surinaamse ambtenaar is. Natuurlijk laat de DC nu zien dat hij geen Poepejantje is maar wel een onbetrouwbaar sujet dat alleen zijn werk doet als hij steekpenningen ontvangt. Hulde aan de eigenaar die weigert hieraan mee te doen. Hulde aan alle Surinamers die het vertikken om dit soort gezwel, want zo noem ik ze omdat het zo ook is, langer in zijn/haar levensonderhoud te voorzien.


  Maak melding

 6. Er is reeds jarenlang, dagelijks overlast van een supermarkt en kleine groentemarkt bij mij in de buurt.
  Auto’s staan hier ook half op de weg, schuins op de weg, blokkeren ook vaak de kruisingen
  waardoor de verkeersveiligheid in de omgeving van de locatie ook in gevaar komt.
  Op goed geluk kan je passeren of wegrijden als iemand je voorrang verleend.
  Als ik soms uit de nachtdienst kom kan ik niet behoorlijk parkeren.
  Kan vaker ook niet slapen door al dat rumoer, gewoon om gek van te worden.
  Jarenlang is het hier ook op zon- en feestdagen een chaos.
  Ook zijn er nog wat andere bedrijven later bijgekomen die geluidoverlast veroorzaken.

  Deze kwestie reeds vele malen (jaren) onder de aandacht van de bevoegde instanties gebracht, helaas alles is tot heden bij het oude gebleven. (is zelf erger geworden)
  Al deze winkels en bedrijven moeten mijns inziens naar een bedrijventerrein, met voldoende
  parkeergelegenheid.

  Waarom gaat een dc hier niet optreden, volgens wettelijke bepalingen.

  Mogen burgers niet praten en schrijven over wanbeleid, corruptie en fraude.
  Wanneer zal deze regering ophouden met besodemieteren van het volk?
  Hoelang nog!


  Maak melding

 7. Ja! Inter City móet weg!!!
  Zij vinden dat de regering onvolwassen bezig is, integendeel!
  Ze zijn als een stelletje jonge mietjes op tv begonnen te bekladden.
  Ga eerst zelf volwassen worden, dan zal je het hebben over volwassenheid!


  Maak melding

 8. Heel goed dat Intercity gesloten is het was een ware chaos er ontstond altijd een file hier en daar auto’s geparkeerd ze steken over als gekken en als je ze aanspreekt slaan ze echt op de voorhoed van de auto met f##k you mi o broko a k**lo ruit. Echt meterlange files en tot 7u smorgens werd er gedanst dan nog files wanneer je naar de zondagmarkt gaat… die goot ligt vol met blikjes bakjes cups zakken….nou come on Sorry maar Surinamers houden niet van orde. Laat t spannend blijven als je elke week wilt dansen open een discotheek ergens anders. Dang weh bari fa weh pina terwijl t elk weekend heel druk is en soms eten worst enz uitverkocht. Bemoei me niet met politiek maar dit kan gewoon niet. Ondervind ook last van….ze mogen uitschelden hoe ze willn maar ze krijgen geen vergunnig meer….oohhhh Que Suerte. Toen er brand aan de overkant was renden ze als gekken en beroofden die dames van hun telefoon en tas en de bar moest het ook ontgelden. OPDONDEREN JA!!!!!


  Maak melding

 9. Wanneer gaan ze braziliaanse hoerentent op de hoek van Princessestraat en Schietbaanweg sluiten in het weeken na 9 uur is het ook onmogelijk daar te leven. Hoe moeten schoolkinderen daar langs lopen terwijl de hoeren daar werken??????


  Maak melding

 10. Kondremangs
  Nu krijgen DiDiBri en zijn boevenbende. .drugsbende alles wat ze geflikt hebben en flikken recht in hun go olo terug. ….denk maar aan bakba tori. …hun fb aanvallen op tegenstanders. …..
  Opsodemieteren met DiDiBri en co. ….tra jari wo sie. …..en pkt. ..kom niet lullen dat we in Su geen Surinaams kunnen schrijven. ..jo bongrobita Joe. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 11. Deze man hft bewust gekozen vr deze achterbuurt om zyn handel daar neer te zetten omdat hy weet wie de mensen zyn die de omgeving bevolken n kyk mr zelf n drukte vn jewelste die word veroorzaakt door deze zelfde troep.chaos bandeloosheid drugsgebruik alcohol hoerery n de lachende laatste was de eigenaar. Deze poepejantje dc mt kleinlette r rook dus poen n wou ook meegenieten vn de opbrengst mr de eigenaar wou niet meegaan mt die zweeftekie ziekte vn die paarsen n drom die intrekking.nu de tent dicht is word poepeskoe zn huid volgescholden door zyn eigen soortgenoten. Tjepotie zogenaamde dc.


  Maak melding

 12. Al die paarse DC’s zijn een stel corruptelingen en leugenaars. Als aapje daar boos om wilt worden dan mag hij maar aangifte gaan doen als een cry baby maar het is en blijft de harde waarheid.


  Maak melding

 13. Hoe fijn is het om lekker tot rust te komen zodra je in je bed ligt, om vervolgens lekker in slaap te vallen. Hoe zouden jullie het vinden als je dat elk weekend niet zou kunnen, omdat er luid muziek wordt afgespeelt. Hoe zou je het vinden als je kinderen niet kunnen slapen van de herrie, hoe zouden jullie het vinden als je ouders ziek worden van de herri en je opa en oma in tranen uitbarsten van de ellende. Hoe zouden jullie het vinden als je elk weekend de afgelopen anderhalf jaar ergens anders moet gaan slapen, omdat het niet uit te houden is in je huis. Het huis welke je met pijn en moeite hebt gebouwd. Waar je rust hoort te vinden. Maar de mensen van intercity geven een goed voorbeeld van hoe je geen respect moet hebben voor je medemens. Dit soort activiteiten hoor je op locaties te houden waar geen mensen wonen. Buiten de bebouwde kom. Stel je eens voor dat intercity bij jouw in de straat zou zijn, zou je dan dezelfde mening hebben. Elk mens heeft het recht op rust te vinden in zijn of haar huis, zonder dat hun privacy geschonden worden door muziek van anderen en dat met hoge decibellen. Tegenwoordig worden de onrechtplegers op handen gedragen en beschermd en diegene die in hun recht staan worden gecriminaliseerd. Men ziet niet dat gajadien jongeren, drugs en drank bijelkaar brengt, met het gevolg dat er over negen maanden weer een aantal tienermoeders erbij gaat komen. Waarom kan men dit soort activiteiten niet houden in het binnenland? Of ergens achter in Magenta? Waarom waar er zoveel mensen wonen? Mensen die er geen last van hebben, kramen de grootste onzin uit hun mond, het zijn de mensen die hier wonen en direkt zware last van ondervinden,zij hebben recht van spreken…. de rest niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES