Inter City beschuldigt DC van politiek bedrijven, spant rechtszaak aan

13
Inter City beschuldigt DC van politiek bedrijven, spant rechtszaak aan

De eigenaar van evenementenlocatie Inter City in Suriname, heeft districtscommissaris Eric Grauwde van Paramaribo Zuid-West ervan beschuldigt politiek te bedrijven. Hij spant daarom een rechtszaak aan tegen de DC, meldt ABC online nieuws.

Gajadien zegt tegen de zender dat er een politieke wraakactie tegen hem gevoerd wordt. De NDP wilde een kern vestigen bij Inter City, maar dat werd door de locatie geweigerd. Daarna zou de vergunning van Inter City eigenaar Jairadj Gajadien zijn ingetrokken.

Gajadien zegt dat hij alle politieke organisaties geweigerd heeft een kern daar op te zetten. Hij beschuldigt Grauwde er van politiek te bedrijven, omdat de DC verbonden is aan de NDP.

Grauwde liet eerder weten dat er een vergunning aan Inter City is verleend om een kermis te organiseren. Er worden daar echter ook shows georganiseerd en is er ook een discotheek op de plek opgezet, hetgeen niet conform de vergunning is.

De evenementen locatie was op Facebook een wraakactie gestart tegen de regering, door middels verschillende postings de Surinaamse regering te beschuldigen van corruptie en wanbeleid. Hieronder een paar van de postings:

Wraakposten Inter City Suriname
Enkele wraakposten van Inter City op Facebook
- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Grauwde is ook zo,n jaknikker en hielenlikker van die paarse roversbende, die als een schoothondje, de opdrachten die hij krijgt van zijn criminele organisatie, moet uitvoeren, en in zijn geval kon hij alleen maar dromen van zijn positie als DC.

 2. Direct wilden ze kern opzetten…je stoort de hele buurt in t weekend men heeft zn rust niet mi no wani jere no wang b****t. Ga je KERMIS ergens anders opzetten het was meer een discotheek dan een kermis. Toen men 1e instanstie zei over geluidsoverlast wilde men geen kern daar opzetten daar je vergunning van je klauwen zijn weggenomen wilde men een kern opzetten we zullen van onze rust genieten…ga maar door met je Carwash. Ie reke oeng dong

 3. Zo zie je weer deze gasten willen en kennen geen regels ..als je een vergunning hebt gehad voor een bepaalde doel dan dien jij je eraan te houden ,typisch bijdehand volk……en nu maar janken

 4. ” … PARAMARIBO, 6 mei – Het Onafhanelijkheidsplein blijft verboden gebied voor protestdemonstraties. Het Kabinet van de President weigert toestemming te geven. … ”

  Is het plein inmiddels wel toegankelijk voor demonstraties ?

 5. Inter City in een woonwijk is om problemen vragen. Zo iets is voor buiten Paramaribo.

 6. @ parameid;;

  Helemaal met je mee eens!
  Alleen de buurtbewoners weten wat voor een stoornis en hindernis deze plek is. Ook nog super onveilig!
  Weg ermee!!

 7. ,@Nina
  Ja toch weg ermee en er is een mooi schrijven van Hans Breeveld op Starnieuws….Eindelijk weer rust
  Alleen de buurtbewoners weten echt wat ze voelden…Als een ander regering aan de macht komt zal je misschien terugkeren nu even niet.

 8. Wat een varkens! Zegt meer over Gajadien dan over de hele zaak! Hij past perfect in deze forumbende!

 9. @parameid;

  Aii, ik las het. Inderdaad! Eindelijk weer rust!
  Zelfs met een andere regering hoop ik niet dat ze terugkomen. Anders krijgen we weer met dit gedonder te maken

 10. Meneer gajadien, verplaats je zaak op je eigen woonadres. Kijken wat je buren ervan vindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.