donderdag, februari 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameInter City beschuldigt DC van politiek bedrijven, spant rechtszaak aan

Inter City beschuldigt DC van politiek bedrijven, spant rechtszaak aan

-

Does Travel & Cadushi Tours

De eigenaar van evenementenlocatie Inter City in Suriname, heeft districtscommissaris Eric Grauwde van Paramaribo Zuid-West ervan beschuldigt politiek te bedrijven. Hij spant daarom een rechtszaak aan tegen de DC, meldt ABC online nieuws.

Gajadien zegt tegen de zender dat er een politieke wraakactie tegen hem gevoerd wordt. De NDP wilde een kern vestigen bij Inter City, maar dat werd door de locatie geweigerd. Daarna zou de vergunning van Inter City eigenaar Jairadj Gajadien zijn ingetrokken.

Gajadien zegt dat hij alle politieke organisaties geweigerd heeft een kern daar op te zetten. Hij beschuldigt Grauwde er van politiek te bedrijven, omdat de DC verbonden is aan de NDP.

Grauwde liet eerder weten dat er een vergunning aan Inter City is verleend om een kermis te organiseren. Er worden daar echter ook shows georganiseerd en is er ook een discotheek op de plek opgezet, hetgeen niet conform de vergunning is.

De evenementen locatie was op Facebook een wraakactie gestart tegen de regering, door middels verschillende postings de Surinaamse regering te beschuldigen van corruptie en wanbeleid. Hieronder een paar van de postings:

Wraakposten Inter City Suriname
Enkele wraakposten van Inter City op Facebook

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

14 REACTIES
 1. Grauwde is ook zo,n jaknikker en hielenlikker van die paarse roversbende, die als een schoothondje, de opdrachten die hij krijgt van zijn criminele organisatie, moet uitvoeren, en in zijn geval kon hij alleen maar dromen van zijn positie als DC.


  Maak melding
 2. Direct wilden ze kern opzetten…je stoort de hele buurt in t weekend men heeft zn rust niet mi no wani jere no wang b****t. Ga je KERMIS ergens anders opzetten het was meer een discotheek dan een kermis. Toen men 1e instanstie zei over geluidsoverlast wilde men geen kern daar opzetten daar je vergunning van je klauwen zijn weggenomen wilde men een kern opzetten we zullen van onze rust genieten…ga maar door met je Carwash. Ie reke oeng dong


  Maak melding
 3. Zo zie je weer deze gasten willen en kennen geen regels ..als je een vergunning hebt gehad voor een bepaalde doel dan dien jij je eraan te houden ,typisch bijdehand volk……en nu maar janken


  Maak melding
 4. ” … PARAMARIBO, 6 mei – Het Onafhanelijkheidsplein blijft verboden gebied voor protestdemonstraties. Het Kabinet van de President weigert toestemming te geven. … ”

  Is het plein inmiddels wel toegankelijk voor demonstraties ?


  Maak melding
 5. @ parameid;;

  Helemaal met je mee eens!
  Alleen de buurtbewoners weten wat voor een stoornis en hindernis deze plek is. Ook nog super onveilig!
  Weg ermee!!


  Maak melding
 6. ,@Nina
  Ja toch weg ermee en er is een mooi schrijven van Hans Breeveld op Starnieuws….Eindelijk weer rust
  Alleen de buurtbewoners weten echt wat ze voelden…Als een ander regering aan de macht komt zal je misschien terugkeren nu even niet.


  Maak melding
 7. @parameid;

  Aii, ik las het. Inderdaad! Eindelijk weer rust!
  Zelfs met een andere regering hoop ik niet dat ze terugkomen. Anders krijgen we weer met dit gedonder te maken


  Maak melding
 8. Gajadien zeurt gewoon, hij heeft gevoel voor geld , en niet voor mensen door zijn hebzucht , beschuldig hij de gekozen persoon van politieke partijdigheid , gajadien en achterband zijn gekrompen in hun gedachten een vergunning is afgegeven en dan moet jij je daaraan houden meneer hebzucht gajadien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES