dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken man (54) kapt zijn bejaarde moeder (76)

Dronken man (54) kapt zijn bejaarde moeder (76)

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen week een 54-jarige man aangehouden die in dronken toestand zijn 76-jarige aan haar hoofd heeft gekapt. De vrouw werd badend in haar bloed door haar kleinzoon aangetroffen met een kapverwonding aan haar hoofd, meldt het Korps Politie Suriname op haar website.

Onderzoek wees uit dat die mevrouw door haar 54-jarige zoon, die dronken thuis was aangekomen, met vermoedelijk een scherp voorwerp is aangevallen en verwond. Na zijn daad ging hij naar zijn slaapkamer om zijn roest uit te slapen. Het slachtoffer, die slecht ter been is, zocht geen hulp maar ging op haar bed liggen.

Toen een kleinzoon van het slachtoffer, omstreeks elf uur in de avond, thuis aankwam zag hij heel wat bloedsporen in de woonkamer. Die bloedsporen leidden naar de slaapkamer van zijn grootmoeder. De kleinzoon trof zijn oma bloedend in bed aan. Daarnaar gevraagd verklaarde het slachtoffer aan haar kleinzoon dat zijn vader haar gekapt had aan haar hoofd. De kleinzoon schakelde direct de politie in.

De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld voor onder andere zware mishandeling.

Het slachtoffer was ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis, maar is inmiddels ontslagen. Na haar ontslag gaf zij de politie te kennen dat zij geen strafrechtelijke vervolging tegen haar zoon wilde hebben. Haar wens is vooralsnog niet ingewilligd door de justitiële autoriteiten

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Nou ,nou ,heb je eerbied voor je ouders of niet? Weet niet precies hoe de Surinaams wetgeving op dat gebied ligt inzake al dan niet strafrechtelijke vervolging ondanks het slachtoffer te kennen geeft geen aangifte te willen doen. Me dunkt dat het feit ernstig genoeg is dat OM aan de slag kan zonder rekening te houden met de wens van het slachtoffer omdat het delict ernstiger is. Wat een poepeJantje zeg!


  Maak melding
 2. Deze dingens niet goed. Hoe kan zoon moeder kappen en in bloed laten liggen. Ook al was onder invloeden van daroe, hoofd niet goed werken van deze man. Sommige mensen goed ziek in hoofd.


  Maak melding
 3. Dát is nou een moeder.
  Zielig hoor. Haar wens moet ook niet ingewilligd worden. Ik begrijp haar helemaal. Ze is slecht ter been en ze dacht dat ze beter dood is dan levend. Zou ik ook denken met zo’n duivel van een zoon.
  Dé vrouw die je heeft opgevoed, hoe slecht of goed dan ook, de offeringen die ze heeft gebracht, ga je dit aandoen. Zelfs de duivel is beter dan die zoon, denk ik.
  Deze varken moet als straf ook kapwonden krijgen en precies zo, zonder hulp, in een strafcel geplaatst worden.
  Geen genade voor deze varken.
  Arme vrouw….het ga je goed…


  Maak melding
 4. Beste forummers, lees nogmaals de onderstaande!!

  Na Ma haar ontslag, gaf MAMA de politie te kennen dat zij geen strafrechtelijke vervolging tegen haar zoon wilde hebben. Wat een liefdevol en hartelijke mama!!

  En dat haar wens is vooralsnog niet ingewilligd door de justitiële autoriteiten, vind ik buitengewoon goed!!!
  Opsluiten dike awarie en nooit meer met de mama in contact brengen! begraaf hem levend!!!! Wat een smiecht zeg die klootzak!! Vergiftig hem met rattengif!!


  Maak melding
 5. Dronken of niet hij heeft iemand verwond. Heel erg dat het zijn bloed eigen moeder is.
  Ik zou de politie vragen om me voor 10 jaar op te sluiten.
  Nooit meer een druppel alcohol gebruiken.
  Ik hoop niet dat de politie gehoor geeft aan mama der verzoek


  Maak melding
 6. Wat ik niet goed plaatsen kan is dat de moeder na het incident het bed in kroop en geen medisch hulp heeft gezocht. Wat betekent dit ? Vielen de verwondingen mee ? Stel nu dat de moeder doodgebloed zou zijn, wat gelukkig niet het geval was, zou dit de schuld van de dader zijn ? De moeder koos ervoor om haar zoon in bescherming te nemen maar dit laat onverlet dat de Zion gestraft dient te worden en hem verplicht wordt van zijn alcoholmisbruik af te komen. Maar ach we leven in een achterlijk onderontwikkelde land dus zal het niet zo een vaart lopen.


  Maak melding
 7. Er is een misdaad gepleegd volgens de wet. Mama heeft nu niets meer te vertellen, behalve als ze als getuige wordt opgeroepen. Zoon kan beter alcohol drinken snel afleren want de volgende keer een andere persoon aanvallen kan snel zijn laatste borrel worden.


  Maak melding
 8. Vele slachtoffers van geweld willen of weigeren een klacht in te dienen omdat de geweldenaar hun geliefde is.Opsluiten de geweldenaar en vervolgen en de slachtoffers zo nodig ook straffen voor het willen beschermen van hun geweldenaar.Op deze manier lopen de geweldenaars vrij rond tussen ons omdat de familie niet naar de politie wil gaan.Door deze nalatigheid van de slachtoffers voelen de geweldenaars zich gesterkt.De familie die laat van zich horen alleen wanneer het te laat is…


  Maak melding
 9. ik hoop dat deze dronkaard een broertje heefd foe broko joe mars ,wat een respectloze idioot, het hadt my moeder moeten zyn .ik moet er niet aan denken. ik heb medelyden met jouw meneer je weet niet wat je gedaan heb mi e begi pardong gie joe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES