vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPinksterweekend: Comedy & Dance met Roué Verveer en 2-Remember

Pinksterweekend: Comedy & Dance met Roué Verveer en 2-Remember

-

Does Travel - naar Suriname

Het is weer Pinksteren en dus tijd voor het exclusieve Comedy & Dance event, vanavond in Dekker Warmond (vlakbij Leiden). Op Pinkster Comedy & Dance gaan we eerst hard lachen met Roué Verveer die nog twee top comedians meeneemt. Na het comedy gedeelte dat om 20.30u begint, gaan we dansen met de populaire live band 2-Remember. Tussendoor draaien DJ’s Meo Mania en Gilly Gonzales uit Suriname de lekkerste hits. De gewone stoelen zijn uitverkocht, maar er zijn nog wat VIP plekken op het VIP balkon. Voor het dans gedeelte, dat om 22.30u begint, zijn er nog kaarten over die in de voorverkoop alleen hier online te koop zijn.

Pinkster -Comedy & Dance- special vindt plaats in de toplocatie Dekker Warmond, een ruim opgezette party accommodatie, centraal gelegen in het groene hart van de Randstad nabij Leiden, tussen Den Haag en Amsterdam in. Dekker heeft alle ingrediënten in huis om een onvergetelijke happening van deze Comedy & Dance avond te maken. Het wordt een dag om nooit te vergeten, dus haal je kaarten op tijd!

Pinkster Comedy & Dance
Zondag 9 juni 2019 (1ste Pinksterdag)
Aanvang comedyshow: 20.30u – Einde van de party: 02.30
Dekker WARMOND
Veerpolder 14 in Warmond (vlakbij Leiden)
Line-up: Roué Verveer & Comedy Friends, 2-Remember, Meo Mania, Gilly Gonzales
Surinaams-Javaanse catering by Royal Java Food.
Tickets: online voorverkoop hier bij Eventbrite.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES