dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameFietser doet dutje op straat in Suriname

Fietser doet dutje op straat in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Automobilisten in Suriname deden vanmorgen een bijzondere ontdekking. Op een straat in Paramaribo parkeerde een man zijn fiets en lag vervolgens te slapen. Vele mensen dachten dat de man dood was, maar achteraf bleek dat niet het geval te zijn.

Vermoedelijk zou de man onder invloed van alcohol verkeren en kon zijn weg daardoor op dat moment niet voortzetten. “Voor sommige mensen was hun bed net een beetje te ver weg”, schreef iemand op Facebook.

De afgelopen maanden heeft zo een geval zich minstens drie keer voorgedaan. Op social media vrezen automobilisten voor het ergste bij de volgende keer. Zij willen er niet eens aan denken wat er een volgende keer zou kunnen gebeuren en hopen dat het zich niet meer herhaald.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Heeft heel diep in glas gekeken en kon zich niet meer verplaatsen, vandaar deze ludieke actie.
  Maar de volgende keer kan weleens verkeerd aflopen, als hij over het hoofd wordt gezien !
  De sopie in de man : de wijsheid in de kan, in ieder geval hij doet niemand kwaad.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Zijn benen hingen boven de trapper. Hij liet het voor wat het was. Gelukkig hadden een wurgslang geen trek. Geluk hangt ook aan een zijden draadje


  Maak melding
 3. Toch goed dat hij dat gedaan heeft, ondanks het feit dat hij onder invloed was van alcohol. Hij heeft beter kunnen denken dan menig mensen die sober zijn. Hij heeft zichzelf en anderen niet in gevaar gebracht. Hij heeft z’n fiets zodanig geparkeerd dat je een omweg zal moeten maken. Misschien als hij verder was geweest, had het erger kunnen aflopen.


  Maak melding
 4. Dus dit is geen incident meer maar is al 3 keer eerder gebeurt…niet normaal hoe radeloos men momenteel in suriname is..dat ze gewoon op straat gaan slapen..weliswaar in dronken toestand…maar toch..triest


  Maak melding
 5. Al deze wantoestanden duiden het paars moreel en geestelijk verval van land en volk en gelukkig ook al die oerdomme dwaze idiote debiele ndp paria’s die de vloek ddb hebben gewild en hebben gekozen als hun verderver en verdelger, zowel materieel en geestelijk.


  Maak melding
 6. Als ik dit zie denk ik direct aan twee dingen:
  1. Zou het niet zo kunnen zijn dat die man aan de Javaweg ook een dutje deed. Misschien is hij goed begonnen , aan de kant van de weg, maar in zijn slaap naar het midden van de rijweg gerold om door 2 bromfietsers doodgereden te worden. .
  2. Hier hebben we een slogan: Glaasje op? Laat je rijden. Misschien wordt de nieuwe slogan van Suriname,: Glaasje op? Ga je roes uitslapen.
  In ieder geval is hij niet naar het midden van de weg gerold.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES