dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZware criminelen ontvlucht uit gevangenis Santo Boma

Zware criminelen ontvlucht uit gevangenis Santo Boma

-

Does Travel - naar Suriname

Uit de bekende Surinaamse strafinrichting Santo Boma zijn vandaag deze twee zware criminelen gevlucht. De twee waren al berecht en zaten daar hun straf uit. Een van de gedetineerden zat vast vanwege een moord in 2016 verneemt de redactie van Waterkant.net uit betrouwbare bronnen.

Het is nog niet bekend hoe de gevangenen uit de gevangenis in Suriname zijn gevlucht. Vernomen wordt dat er een klopjacht is geopend naar deze gedetineerden. Zodra er meer bekend is vullen wij het bericht aan.

UPDATE: het gaat om Shailesh Orie (39) en Ramesh Mohes (40) (foto). Volgens onbevestigde berichten zouden de twee vanmorgen vroeg met behulp van een ladder over de muur zijn gegaan. Mohes zou in 2016 zijn levenspartner om het leven hebben gebracht en achter op het erf hebben begraven. Orie zat vast vanwege gewelddadige berovingen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Wat voor gevangenis is dit dan, hebben ze geen camera cq bewaking op het dak dan ??? Om maar te zwijgen van een schrikdraad van 380 volt en als het kan 3 PHASE ! DAN KUNNEN ZE GELIJK GEROOSTERD WORDEN,DAT SCHEELT WEER EEN ZOEKTOCHT DOOR DE POLITIE. Ik heb een vermoeden dat deze lieden van binnen hulp hebben gekregen, van PI medewerkers. ( tegen een forse vergoeding )

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 2. @hongkongnasie;

  Ik ben het helemaal eens met je! Direct doodschieten! Zeg ik altijd, trouwens…

  Ik denk niet dat ze mbv een “ladder” eruit zijn gegaan, eerder mbv die grote moordenaar!
  Het verbaast me niet dat criminelen ontsnappen. Door de slechte voorzieningen van de penitentiaire ambtenaren en salarissen zijn ze zodanig ontstemd, dat ze nu ook niet naar behoren het werk willen/kunnen doen. Ik denk enigen die met plezier “werken” zijn de DNA leden en ministers, gezien hun supergrote salaris!


  Maak melding
 3. Met een tjoekoe aan de juiste man kan je alles kopen in Su. Deze boeven hebben ook rechten. Vraag dat aan hun advocaten! Dus geen gericht geschiet. Mensenrechten. Het is geen hond. Het is niet zo gemakkelijk.


  Maak melding
 4. Dit soort ziekelingen moet nooit meer los in een samenleving. Waar waren die ka mensenrechten toen het slachtoffer werd vermoord en begraven in de tuin.


  Maak melding
 5. Flauw en onmenswaardig om overtreders van de wet te wensen laten doodschieten. Zo doen we dat niet in een geciviliseerde maatschappij. Wie dit wenst is derhalve geen ene sikkepit beter dan de overtreder. Maar goed dat deze mensen niet tot de gewapende macht behoren. Anders krijgen we Amerikaanse toestanden. Een misdadiger als het even kan, moet voor het gerecht verschijnen. Pas in noodgeval en als het niet anders kan, praten we over doodschieten. Ervaring is haast een must. Dit is de wet en niet anders. Ga ervan uit dat ze spoedig opgepakt worden.


  Maak melding
 6. Terecht vragen wij hoe de zware
  criminelen aan een ladder komen..
  Mensen,hou je emoties in bedwang en ga geen rechter of politie spelen..
  Politie doe je werk!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES