dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnbewoond pand in Paramaribo in brand

Onbewoond pand in Paramaribo in brand

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van het Korps Brandweer Suriname waren vanmorgen druk in de weer om een brand te blussen. Het gaat om een brand in een onbewoonde en verlaten woning op de hoek van de Wicher- en Van Sommelsdijkstraat in Paramaribo.

De woning was niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. De brandweer was vrij snel op het adres en had de brand binnen korte tijd onder controle. Het is vooralsnog onduidelijk hoe de brand is ontstaan.

Het komt vaker voor dat onbewoonde panden in Paramaribo door onverlaten, vaak junkies, in brand worden gestoken. De politie van het ressort Centrum heeft de zaak opgepakt en is een onderzoek gestart.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Gelukken! Weg met die zgn monumentale panden. Het is geen gezicht . Zo komt su ook een beetje uit die idiote herinneringen van het koloniale tijd. Ga voor ontwikkeling en de moderne tijd.


  Maak melding
 2. Al die dwalende geesten die hierin gingen huishouden, zijn nu weer opzoek naar een andere leegstaande woning of richting onder het balkon van de Chinese winkels. De begraafplaatsen zijn niet aantrekkelijk voor de dolende geesten, dus laten zij ook in het verkeer merken dat zij opzoek zijn naar meer metgezellen. Gezien al dagelijks doden vallen in ons landje. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Net als hoe Bouta hard bezig is zieltjes aan het winnen voor de verkiezingen.


  Maak melding
 3. Kolibri,
  Het zijn geen zgn monumentale panden. Deze panden zijn gewoon monumentaal! Ik zou graag willen weten waarom deze panden geen gezicht zijn. Ik neem aan dat je in Suriname woont en dat je de zgn moderne panden en straten ook kent. Jouw opmerking over de idiote herinneringen van de koloniale tijd begrijp ik dan ook niet in deze content. Ook zonder het verwijderen van deze mooie en unieke panden kan suriname gaan voor ontwikkeling en daarbij modern zijn! Wat jullie te bieden hebben aan cultuur en natuur is gewoon uniek in de wereld en toch wil je dat afbreken. Ik bedoel dat je niet eerst alles moet afbreken om dan de hele zaak weer op te moeten bouwen. Herstel de stad in de oude staat en ga het moderne in de directe omgeving van de stad opbouwen, Er is plaats genoeg om dat te doen maar laat de stad met rust! Op dit moment is Paramaribo een zooitje. Ik ken bijvoorbeeld de Maagdenstraat nog uit de begin zeventiger jaren.
  Vindt jij de Maagdenstraat nu mooier en beter en moderner? Ik in ieder geval niet.
  Jullie breken te veel af en gaan daarna pas nadenken. Niet Doen!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES