maandag, november 27, 2023
HomeNieuws uit SurinameMisbruikt president asfalteringsproject voor NDP verkiezingspropaganda?

Misbruikt president asfalteringsproject voor NDP verkiezingspropaganda?

-

- Advertisement -

De Surinaamse president Bouterse was vrijdagmorgen aanwezig te Ricanaumofo. Dit in verband met het startsein van het asfalteringsproject aldaar. Een project dat eigenlijk ten goede moet komen aan de hele gemeenschap, maar waar een duidelijke NDP stempel op wordt gedrukt zoals te zien is op bovenstaande foto verspreidt door het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Op de foto is te zien dat president en NDP voorzitter Bouterse daar werd ontvangen door een delegatie van de NDP compleet met NDP shirts en vlaggen. De mensen op de foto maken er een NDP feestje van en dat is niet bij iedereen in goede aarde gevallen. Critici in Suriname spreken van NDP verkiezingspropaganda waarvoor ook overheidskanalen, zoals het NII, worden misbruikt. Die kanalen zijn voor een ieder en niet voor één specifieke partij zegt een der critici.

“Het is eigenlijk al belachelijk dat een asfalteringsproject zo breed uitgemeten wordt in de pers. Asfalteren van wegen is geen bijzondere gebeurtenis maar een taak van de overheid. Burgers betalen belasting zodat de overheid wegen kan onderhouden en aanleggen. Belachelijk dat er een heel circus hieromheen gebouwd wordt. Je kunt duidelijk merken dat de verkiezingen eraan komen” zeggen velen als reactie hierop.

- Advertisement -

Gemeenschapsprojecten misbruiken voor propaganda is niet nieuw maar gebeurt steeds vaker. Vorige week nog ging onderstaand filmpje rond waarin te zien is dat er NDP vlaggen bij een gemeenschapsproject worden geplaatst:


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

- Advertisement -
Does Travel & Cadushi Tours
52 REACTIES
 1. Van als wordt er een verkiezingspopaganda gemaakt. En bovendien als de directeur van NII zelf een rat is, vindt ik het niet gek dat zulke foto’s naar buiten wordt gebracht.

  Deze stemvee op de foto zullen het nooit willen inzien dat ze letterlijk en figuurlijk genaaid worden. Het genaaid worden zijn ze al gewend.

  Als deze stemvee zijn paarse bril afzet, en gaat nadenken (Wat ze niet kunnen, gezien ze geen hersenen hebben) dan hadden ze effe alles op een rij moeten zetten en nadenken wat er de afgelopen 10 jaren inbelang voor het volk en land gedaan is.
  Wat is er voor de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen gedaan, hoe is het gesteld met de medische zorg, Wat en hoe is het gesteld met de veiligheid, Wat is er gedaan voor de economie situatie in het land. Enz enz

  Kijk maar naar de staat van de overheidsgebouwen en het zegt al genoeg over een land.

  Sommigen zijn al tevreden met bruine bonen&rijst. Dit soort stemvee leven van dag tot dag en hebben nooit naar de toekomst gekeken en gedacht.
  Het is een en al feesten en gedragen als beesten. Gezien al naar de nationale feestdagen die Su al kent. Werken naar de toekomst? Wat is dat?

  Kan iemand mij 3 dingen noemen, die in belang voor het land,volk en economie is gedaan in Suriname door deze regering?


  Maak melding

 2. Onderstaande nieuws is al een voorbeeld van een dieptepunt van Suriname.

  De Afobaka-krachtcentrale wordt een nieuwe ‘stepping stone’ voor de ontwikkeling van het land, waar men nog lang over zal praten. Er zal niks in het nadeel worden gedaan voor onze kinderen en kindskinderen. President Desi Bouterse heeft donderdag een beroep gedaan op De Nationale Assemblee om zo snel mogelijk de vroegtijdige beëindiging van de Brokopondo-overeenkomst tussen Suriname en Alcoa te behandelen. De Afobaka waterkrachtcentrale moet niet later dan 31 december 2019 worden geëffectueerd. Bouterse benadrukt dat hierbij een nationale opstelling nodig is om deze datum te halen. Uit reacties van de VHP en NDP blijkt dat het gezamenlijk optrekken in deze zaak reeds teniet is gedaan.

  Alle conceptovereenkomsten zijn door de regering reeds naar De Nationale Assemblee gestuurd voor behandeling en goedkeuring, deelt Bouterse mee. “Mevrouw de voorzitter, wil Suriname de genoemde datum halen, dan zullen we ervan doordrongen moeten zijn dat de aanpak van de Alcoa kwestie een nationaal karakter moet hebben,” benadrukt de president.

  VHP-fractievoorzitter Chan Santokhi merkt op dat zijn partij zich altijd nationaal heeft opgesteld en dit is eerder getoond in het college, waarbij besloten was door alle fracties om samen op te trekken. De regering heeft aanbevelingen gekregen van het parlement om deze kwestie nader in te richten. VHP heeft ook deskundigen geraadpleegd. De aanbevelingen heeft de politicus overhandigd aan De Nationale Assemblee met de vraag deze ook ter beschikking te stellen van de regering. Gevraagd wordt om naar de voorstellen te kijken.

  Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons voert aan dat alle fracties in de Alcoa-commissie zitting hebben. Zij neemt aan dat de voorstellen die de VHP nu overhandigd heeft, dezelfde zijn die door de fractie zijn gedaan. Het college heeft gerenommeerde nationale en internationale deskundigen gevraagd om zich te buigen over al de voorstellen en de concepten die de regering heeft aangeboden. De juristen zijn bezig met de formulering van de laatste voorstellen en aanpassingen.

  Asiskumar Gajadien (VHP) vindt dat de president ‘mooi boy’ speelt en hier oproept om zich nationaal op te stellen. Vanuit de totale Assemblee is gevraagd om een andere onderhandelingscommissie met Alcoa in te stellen en de memorandum of understanding met Alcoa in te trekken. Toen heeft de regering niet geluisterd. NDP-fractieleider Amzad Abdoel betoogt dat de NDP niet meer gezamenlijk optrekt met de oppositie die zich na een presentatie in het Corner House van Suralco zaken naar buiten heeft gebracht en politieke dolksteken heeft gegeven. De oppositie heeft zich niet gehouden aan de afspraken, waarna de toenmalige fractieleider André Misiekaba gesteld heeft dat er niet meer gezamenlijk wordt opgetrokken in deze kwestie. “De NDP zal bij deze kwestie altijd een nationale houding etaleren, maar zich nimmer laten leiden door andere partijen die eerder het tegendeel hebben bewezen. Laat dat duidelijk zijn voorzitter,” stelt Abdoel.


  Maak melding

 3. Het is het geld van iedereen. Wat is makkelijker om uit te geven?Speciaal om reclame te maken voor de ndp! Goede show gefinancieerd door iemand anders.Financien van het land slecht? Niet als het geld zo makkelijk te krijgen is!


  Maak melding

 4. … “Op de foto is te zien dat president en NDP voorzitter Bouterse daar werd ontvangen door een delegatie van de NDP compleet met NDP shirts en vlaggen. ” …

  Zoveel domme ezels die niet inzien dat Bouterse met zijn partij een loopje met hun neemt.

  Bouterse is een belediging voor de echte Surinamer !


  Maak melding

 5. @ JK,

  Helaas heb je een bepaalde groep in het land, met zo,n laag iq en een bepaalde denkwijze, waarvan velen uit achterstandsbuurten of getho, s zoals je het noemen wilt, die met oogkleppen oplopen, en bovendien in een slechte leef situatie verkeren, en daarbij de rest van de bevolking meeslepen naar de afgrond, door te blijven volharden, om op deze paarse boevenbende te blijven stemmen, en weer straks in 2020 voor 5 te gaan, waardoor die moordenaar nogmaals aan de macht blijft, zodat het land geisoleerd blijft, omdat er een criminele president zit die op de lijst van Interpol staat, waarbij de meeste landen geen binding mee willen hebben.


  Maak melding

 6. Ja, hij maakt van alles misbruik om aan de macht te blijven. Jammer, dat de leeghoofden het nog niet door hebben. Misschien hebben ze ook een dubbele agenda.


  Maak melding

 7. Zolang Bouterse en andere criminelen invloed kunnen hebben in de politiek gaat Suriname niet vooruit

  Het is echt beschamend dat vele Surinamers zich laten leiden door criminelen.

  Hoefdraad heeft gelijk dit is hun mentaliteit !


  Maak melding

 8. Wat een schandelijke vertoning . Moet je nou al die ongeletterden zien dartelen om Bouterse heen ,alsof hij jezus Christus is op Palmzondag .

  Dit noemen wij pronken met andermans veren ; in dit specifiek geval pronken met de belasting centen van het volk ten faveure van de NDP.


  Maak melding

 9. Bouterse heeft het gedrag van een ” Loverboy ” / ” Golddigger ”

  Hij naait zijn volk wreed en hij krijgt nog fooi toe.


  Maak melding

 10. bouterse doet wat hij wil en niemand kan hem iets maken. Alles van de overheid gebruikt hij. Zelfs zij vrouw heeft niets te zeggen want die werkt ook mee.


  Maak melding

 11. Deze ras soort denkt niet verder dan hun neus lang is…
  Ze leven van dag tot dag…
  Bedelen en stelen….
  Daar zijn ze goed in…
  Werken is voor hun taboe…
  En zij maken su kapot…


  Maak melding

 12. Ik blijf het zeggen degene die aan de macht zijn bepalen wat er gebeurt.Het zou dom zijn om dat niet te doen.SWITI Sranan is dus geen uitzondering.De NDP kijkt wel deglijk naar de westerse landen waaronder de VS,Nederland,Frankrijk enz enz.


  Maak melding

 13. De manschappen van het leger moeten beseffen dat zij de duivel verdedigen en niet Suriname.

  Het leger moet in opstand komen en opkomen voor Mama Sranang !


  Maak melding

 14. Vele kondremans snappen niet hoe politiek daad werkelijk in elkaar zit.Google Amerkaanse dael met DD Bouterse.Dan zullen jullie die frustraties van die krabdagoes tata begrijpen mbt Bouta.En zulke deals hebben die Amerikanen in meerdere landen gemaakt waar onder Afghanistan enz enz.


  Maak melding

 15. Afrikaanse toestanden. Het is echt tenenkrommend hoe deze ongschoolden analfabeten zich laten misbruiken. Suriname op zijn slechtst.


  Maak melding

 16. Een kinderhand is gauw gevuld dat zie je hier op de foto, en maar schreeuwen NDP NDP alsof ze bezeten zijn. show time met andermans veren! Ze krijgen een geasfalteerde weg en daarna 5 jaar nwe ellende.
  @ Vliegende Hollander

  DDB kan dat permitteren, want hij moet in de belangstelling staan tegenover de mensen daar ter plekke. De mensen zien hem als redder des Vaderland, een soort afgod dus. Lang leve de NDP met haar domme aanhang, nog vijf jaar dan is Su compleet naar zijn malle moer !!!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 17. @Manu,

  Ik denk zelf dat het nooit goed zal komen.
  In Suriname wonen en leven diverse bevolkingsgroepen/etniciteiten die nooit met mekaar samen zullen werken voor een betere toekomst

  Het haat en rasicme neemt als maar toe en men gunt mekaar de licht niet in de ogen.
  Suriname is en blijft hoe het is, en zal alleen maar afglijden naar de afgrond.

  De verdeeldheid onder de bevolkingsgroepen nemen als maar toe.
  Het zal mijn niks verbazen dat het landt ooit verdeeld zal worden.

  Ik hoop stiekem dat wat ik aangeef niet de waarheid wordt maar gezien de economische situatie kan ik het niet anders verwoorden.


  Maak melding

 18. Als de weg nodig is dan komt het. Altijd een geklets. Je kan zoveel land hebben maar geen wegen dan hft het niet veel nut.
  Ndp gaat de weg niet meer weg kunnen halen.


  Maak melding

 19. Noord-Koreaanse toestanden. Buigen, klappen en likken van een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar in ruil voor een paars petje, t-shirt en vlaggetje. Hoe simpel kan je zijn.


  Maak melding

 20. @Wendy,

  Waar was NDP 9 jaar terug dan? Was toen de weg niet nodig? Is de weg nu echt nodig? Waarom wordt als voor de verkiezingen gedaan?
  Jij vindt het een geklets omdat jij tot je schouders in een gat zit waar anderen een glijmiddel voor nodig hebben.


  Maak melding

 21. Voor mij is het sinds dag 1 dat deze pleesident op en top belachelijk is. Dat geldt ook voor zijn aanhangers. Ze zijn trots lid te zijn van deze Cosa Nostra Organisatie.


  Maak melding

 22. President aanwezig bij een asfaltteringsprojeckt. Heeft hij niets beters te doen. Zal wel. Zoveel doet hij ook niet. En het domme volk is ook aanwezig. Van welke kleur zijn ze weer.


  Maak melding

 23. Ik zie Rutte al op komen dagen als er 5 meter weg wordt geasfalteerd en ervstaan dan 12 camera ploegen en het is ook nog de opening van het NOS journaal…. stop de persen!!!


  Maak melding

 24. JF ik heb geen enkele politieke partij nodig vr geen moer. Als he ee weg niet goed of nodig vindt ga dan sabboteren als ze er werken. Bruggen waren toen geklets. Nu zien we het nut van ze. Zonder goeie infra heb je niets aan al je land. Zelfs de polders in nickerie zijn verhard


  Maak melding

 25. Asfalteren is geen bijzondere taak, maar een taak van de overheid. Het is een bijzondere taak van de overheid wegen te asfalteren ten behoeve van het volk. We gaan natuurlijk de klemtoon leggen op de wegen. Daar gaat het om. Dat de president en het volk aanwezig zijn, is van secundair belang. Ik zie niet zo gauw een jaguar, een kon’koni, een reditigri of een aboma aanwezig zijn bij dit startsein.

  Onderhand heb je haast wel een wetenschappelijke calculator nodig om uit te rekenen hoeveel KM’s aan wegen aangelegd zijn, sinds het aantreden van deze nobele regering. Vorige regeringen hebben het steevast laten afwegen en ziehier wordt het achterstallige werk alsnog aangepakt. Ik wil het niet eens hebben over de ettelijke KM’s aan waterleiding die ook deze regering volvoerd heeft. En men is nog niet klaar. Men gaat voortvarend voort. Niet boos wezen wanneer het volk op deze manier tegemoetgekomen wordt. Het is een plicht waarvan deze regering zich gaarne van kwijt.


  Maak melding

 26. Triest, maar heel erg waar. Deze persoon is verantwoordelijk voor zovéél ellende, toen en nu, waaronder doden. Dus ook onder dit ras; hele dorp(en). Ondanks alles, afhankelijk willen zijn!? Moordenaar aanbidden? Shei toch uit mensen!!! Niets wordt rechtvaardig opgelost. As usual. Kijk maar recent de herdenking van 7 juni. Nooit opgelost! En wie heeft geen boodschap aan de herdenking? Wie heeft geen boodschap aan moiwana slachting enz … Juist ja! En nu the living legend binnenhalen voor asfaltering werkzaamheden! Het zijn zaken die regeerders horen te doen.
  Mensen ga toch eindelijk es een keer goed nadenken. Één keertje minstens


  Maak melding

 27. Dit is zeker de zoveelste keer misbruik maken voor de verkiezingen om zieltjes te winnen.Deze hersenloze paarse bende houdt niet op.


  Maak melding

 28. Als de VHP of NPS of PALU deze weg had laten asfalteren, zou men roepen dat er ontwikkeling is in het land. Doet een ander dat, dan is het misbruik maken. Tuurlijk is deze kwestie een propagandastunt, maar kijk verder dan dat, er gebeurt tenminste wat. Er wordt actie ondernomen. Bewoners uit die omgeving kunnen zich beter en sneller met eigen vervoer verplaatsen. De handel uit die regio komt sneller op gang, omdat landbouwproducten kunnen sneller naar Paramaribo en Nickerie worden vervoerd voor verkoop en export. Een goede infrastructuur komt uiteindelijk de economie van het gehele land ten goede.


  Maak melding

 29. In dit pre-electoraal jaar wordt er overduidelijk gedaan aan partijpropaganda met staatsmiddelen door de ndp. Dit soort zaken zie je niet in de bescjaafde en ontwikkelde landen maar dit is nou helaas het niveau van een bananenrepubliek. Alles wat nu gedaan wordt riekt naar een verkiezingsstunt bedoelt om de stemmen v.d. mensen te winnen. Waar was bouta voor 2019 ??? Toen was hij nergens te bekennen maar nu de verkiezingen eraan komen is hij opeens wakker geworden en sleept hij z’n karkas van de ene plek naar de andere om propaganda te maken en mensen voor de gek te houden.


  Maak melding

 30. Alleen idiote, dwaze, debiele ndp paria’ s hebben het volste vertouwen in de allergrootse berdrieger, moordenaars, drugcrimineel en staatskasrover en drugs criminelen roversbende. Slechts een enkele mier is van nature wijzer dan alles wat de ndp is en voor staat.


  Maak melding

 31. Gelijk heeft hij Hij is toch de man die dit aan durft dus mag hij ermee pronken en heen vhp of nps want die hebben in 100 jaren aan de macht niks gedaan


  Maak melding

 32. Gevoel voor eigenwaarde is hem kennelijk ook vreemd. Je leent je als opperste gezag toch voor een asfalteringsproject?!
  Lijkt mij eerder een klusje voor iemand van OW & V of soortgelijk ministerie.
  De DC in vol ornaat en meneer de presient loopt erbij alsof naar de plaatsselijke doe-het-zelf zaak gaat.


  Maak melding

 33. EEN MOORDENAAR/DRUGSCRIMINEEL IS NIET HET PROBLEEM,HET PROBLEEM IS DIE ACHTERLIJKE ARME MENSEN DIE OP HEM BLIJVEN STEMMEN !


  Maak melding

 34. Ik vind het alleen jammer dat veel forumleden gelijk overstappen naar ras. Het is vaker gezegd, en ik zeg het nog een keer: niet omdat een bepaalde ras vaker voorkomt als men het heeft over criminaliteit en geweldpleging, moeten allemaal over een kam gescheerd worden. Het is niet leuk voor het handjevol goed opgevoeden van dat ras. Ook al is het opvallend, het hoeft niet gezegd te worden. Stick to the topic. Zeg iets zinnigs of zeg dan liever niets. Want bij bepaalde leden heb je echt alleen 1 regel over racisme. Haast bij elk onderwerp komt het voor.
  We leven in een multiculturele samenleving. We dienen elkaars kleur te respecteren. Kleur maakt je niet de mens die je bent, je innerlijke maakt dat. Alle rassen hebben rotte appels, de 1 meer en de ander minder!


  Maak melding

 35. Natuurlijk is dit een verkiezingsstunt! Het is erg opvallend dat juist in het laatste jaar van de tweede regeer termijn van Bouterse II
  dit soort projecten worden uitgevoerd en niet in het begin.
  Alleen in een bananenrepubliek als Suriname leent de president zich voor dergelijke taferelen. Dansen en hossen met een menigte bij wie het verstand politiek gezien niet verder is ontwikkeld dan eten en drinken.

  Juist de aanwezigheid van deze waardeloze president en een deel van het volk, is verheven naar het primaire belang van dit asfalteringspfoject. Een waardige president leent zich hier niet voor maar stelt zich bescheiden op en blijft dus op de achtergrond.
  Hij is weer bezig zichzelf een veer in de kont te steken.
  De NDP is vals bezig. Deze partij gaat gewoon door met het strooien van zand in de ogen van een bepaald deel van de bevolking.
  Jongeren uit andere partijen worden geronseld met de belofte dat ze een lapje grond zullen krijgen en ander materiële dingen.


  Maak melding

 36. Heer vergeef het ze ze weten niet wat ze doen…..

  Op de foto gaan met de grootste moordenaar uit de surinaamse geschiedenis ,terwijl deze gevallen engel jullie gewoon misbruikt,eerlijk schaam ik me rot voor deze mensen die denken dat bouterse hun verlosser is.

  Dit deel vd bevolking kiest openlijk voor armoede,kiest voor de leugen ipv de waarheid.

  Het volk is dom of houd zich dom voor hetgeen hij ooit gedaan heef, na dertig jaar liegt hij nog!
  Hebben jullie dan niets geleerd stel idioten terwijl jullie pinaren en doodgaan van de honger en ziekte …bouta gaat gewoon door terwijl jullie bewust achter worden gehouden in dit spel.

  Ik wenste dit niet voor jullie maar …..domme mensen verwachten nou eenmaal domme acties!!!


  Maak melding

 37. Dr word zoveel gelult hier…kies voor een eenvoudige oplossing!!!!
  Leg hem neer…dit word ook aangeraden bij een dolle hond!
  Deze man heeft totaal geen waarde op deze wereld …wat voor goeds doet hij voor sranang.
  Alles wat suriname ooit had is kwijt!

  Suriname politiek bestaat uit alleen schurken die met leugens en corruptie hun zakken vullen.

  Nu bouta zn mannetjes bij de centrale heb heeft gezet is het land nu dubbel in gevaar.
  Eenmaal bankroet……altijd armoede!!

  Waar zijn de dijken die suriname moeten beschermen?
  De enige dijken in suriname zijn op nickerie en door wie neergezet!!

  Van een dictator hoor je niets te verwachten..verwachtingen die zijn dr alleen voor hem fam en friends.

  Wie dat niet inziet zal zichzelf gezin vrienden etc ..altyd achterhouden.
  Terwijl bouta en friends zich verrijken helpen ze suriname naar de stortplaats!!

  Corruptie is een gezwel…een gezwel dat men zou moeten bestrijden ipv koesteren!!


  Maak melding

 38. Wanneer de staatskas is LEEG-GEROMMELD en er geen
  productieve prestaties worden geleverd, dan ben je
  genoodzaakt het Volk te paaien met asfaltering van een weg !

  De Paarse overheid heeft zich KAPOT geleend tegen hoge
  rentes en onder borgstelling van Surinaamse VOLKS-EIGENDOMMEN !

  Wat verder rest is MANIPULATIE met valuta-tegoeden van Suri-
  staatsburgers en misbruik van Banken die in handen zijn van de
  Staat ! Die worden LEEG-GEGETEN door Paars en haar handlangers !

  De Gatenkaas-begroting, OLLO OLLO-begroting 2019 spreekt voor
  zich ! Ons land blijft helaas in de door Paars veroorzaakte
  FAILISSEMENTSSTATUS hangen, Staatsschuld wordt elke dag
  GROTER !

  PS : In plaats van het AMBTENARENBESTAND DRASTISCH UIT TE
  DUNNEN, is Paars nog steeds bezig meet AMBTENAREN in dienst
  te nemen en worden de salariskosten vd Staat extra verhoogd door
  de levenslange VERGOEDINGEN voor de talloze EX-MINISTERS !

  Het land is in een Financiele WURGGREEP van ONDESKUNDIGE
  PAARSE PRAATJESMAKERS !

  Terwijl schandalen als vergunning Vishektrawlers, Zandafgravings-
  vergunningen in Leefgebieden van Inheemsen, natuur-
  vernietigende Scalians met vergunning, Ballast-Nedam-
  Bruggenbouw-Miljoenen-Corruptie-Betalingen aan politieke
  leiders, aan de orde van de dag zijn ! ALA-DEI-SANI !!!

  STOP DIT PAARSE WANBELEID ZO SPOEDIG MOGELIJK !!!!!!!!!!


  Maak melding

 39. Jarenlang was deze oplichter, Bouterse, niet te zien.
  Jarenlang kwam deze oplichter, Bouterse, zich niet verantwoorden in de politiek.

  Nu komt hij weer met zijn asfaltering projecten.

  Volgens het NDP-volk is hier en daar asfalt neerpleuren vooruitgang.

  Het NDP-volk is een schande voor Suriname !


  Maak melding

 40. Bepaalde van jullie hebben haat in jullie, gaan jullie hulp zoeken un ede no da wang. Schrijver moesten bepaalde van jullie geworden zijn😂😂. Tenminste wordt de weg geasfalteert voor een betere leefomstandigheid voor de mensen in dat gebied. De ndp is aan de macht dus die doet wat hij moet. If na wan tra partij bou sit a pasi was het zelfde geleuter van bepaalde mensen. Het zijn t meest negride ras sa e broko un srefi op de site. Doen jullie een tjek up hor iemand moet het jullie een dag zeggen dan dat doe ik nu: un stop a haat naar elkaar toe en leer te waarderen wat positief gedaan wordt in dit mooie land


  Maak melding

 41. Wacht even: Oost Suriname. het gebied van de ABOP en intussen ook de VHP en NPS. Bouterse doet dus aan politiek door deze drie partijen een hak te zetten. Ik hoop dat de mensen inzien dat het een politieke set van DDB is. Hiermede krijgt hij het heel erg druk om bij elke start van de asfaltering van een weg politiek te gaan bedrijven.
  Ik sluit mij daarom aan bij iemand die zei dat als hij bij machte was om de grondwet te veranderen, hij het volgende zou doen. Verkiezing om de drie jaren. Jaar 1 verkiezing:
  Jaar 2: het vertroetelen van de bevolking om het volgend jaar de verkiezing te winnen. Jaar 3 verkiezing. jaar 4 vertroeteling van het stemvee en ga zo maar door.
  De Surinamers verdienen het intussen om vertroeteld te worden.
  Oproep aan de volgende regering: verander de grondwet: verkiezingen voortaan om de 3 jaren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES