maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOemrawsingh zou voorman met de dood hebben bedreigd als hij niet zou...

Oemrawsingh zou voorman met de dood hebben bedreigd als hij niet zou meewerken

-

Does Travel - naar Suriname

In de mega drugszaak, waarbij 2.300 kg cocaïne in de haven van Suriname in een container van een rijstbedrijf werd onderschept, werden deze week diverse verdachten gehoord. Onder hen een leidinggevende van het bedrijf, die aangaf dat eigenaar Nitinder Oemrawsingh hem met de dood zou hebben bedreigd als hij niet mee zou werken. De verdachte was voorman bij het rijstbedrijf van Oemrawsingh, die kort na de drugsvangst in januari zelf dood werd aangetroffen op een strand in buurland Guyana.

De voorman zei tijdens de zitting deze week tegen de rechter dat hij wel op de hoogte was gesteld door zijn werkgever Oemrawsingh, over de drugs die verpakt moest worden in de rijstzakken. In eerste instantie wilde hij niet eraan meewerken, maar zou toen met de dood bedreigd zijn door wijlen Oemrawsingh.

Hij verklaarde verder dat hij op 29 december een aantal van de medeverdachten moest ophalen, zodat ze de drugs samen met de witte rijst konden verpakken en laden in de container. Deze medewerkers zouden dus hebben geweten van de drugs volgens de voorman. De medeverdachten verklaarden echter dat zij niet hebben gewerkt op 29 december en dat ze ook niets van de drugs afwisten, zoals de voorman beweerde.

De zitting was naast bovengenoemde uitspraken vol met overige tegenstrijdige antwoorden en verklaringen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

27 REACTIES
 1. Moeilijker worden om gaan werken rijstsector. Beter geen families hebben werken daar, nooit weten wanneer bezig is met drugsgerommels. Beter krabita en schapen kweken. Kleine winst zoete winst.


  Maak melding
 2. Neem geen partij voor niemand, maar het is makkelijk als verdachte om zulke uitspraken te doen.
  Oemrawsingh is toch al opgeruimd en kan dus niet tegenspreken.


  Maak melding
 3. Oemrawsingh kan niet meer getuigen dus nu gaan ze hem de schuld geven van alles.
  En met deze theorie hebben ze succses in Suriname,zie maar 15 slachtoffers die geen kans hebben gehad om te getuigen en hun moordenaar is lijder van Suriname.Dat zegt veel over de surinamers en wie ze kiezen als hun lijder,ze kiezen liefst voor een moordenaar.


  Maak melding
 4. Natuurlijk heel makkelijk scoren als de hoofdverdachte niet meer leeft. De voorman had ook naar de politie kunnen stappen als hij met de dood werd bedreigd dus vind ik zijn verweer niet geloofwaardig. Het zal moeilijk worden voor het O.M. om de juiste feiten boven tafel te krijgen. Hoofdverdachte dood en de grote jongens die zeker van deze zaak afweten blijven buiten schot.


  Maak melding
 5. Met onberechte bij verstek veroordeelde drugscriminelen aan de macht, dankzij oerdomme idiote dwaze ndp paria’ s, is het land een verworden failed/narcostate.


  Maak melding
 6. He Freddyyy. Jij bent een echte Surinamer. In de rest van de wereld wordt je een naïef persoon genoemd. Een kakelbonte noem ik je. Want jij gaat naar de politie om je baas aan te geven en die laat jou verder met rust?? Kijk daar gaan jullie Surinamers nu aan kapot. Vooruit kunnen denken dan weet je dat je baas jou geen twee maanden laat leven want hij moet bij de politie komen. Zegt van niets te weten dus met een paar dagen weer thuis. Maar iedere baas heeft weer een baas en die hoogste baas zegt het vertrouwen op dan ga jij toch naar jouw voorman en legt hem om want dat gaat zo makkelijk in Suriname. En Freddyyy krijgt een briefje dat hij hier even moet schrijven dat die voorman niet zijn eigen schuld is dat hij dood is want heeft zonder toestemming van zijn baas drugs in de rijstcontainer gestopt en dat mag toch niet.


  Maak melding
 7. Was het niet bij deze voorman dat er zoveel geld in zn huis was gevonden???
  Ik denk dat hij gewoon meedeed met zn directeur. Of hij is de verklikker.
  Allemaal van 1 en dezelfde bende. Hij kan liever voor de gevangenis kiezen want buiten vliegen kogels


  Maak melding
 8. @johan
  Je reactie op mijn bericht vind ik wel heel overdreven hoor!!!! Doe rustig joh
  Ik mag toch ook een mening hebben of niet soms ?????
  En dan nog het volgende ; je noemt mij een echte Surinamer ik moet er om lachen. Ken je mij ????. Ik heb wel mijn hart verpand aan dat prachtig land waar ik 15 jaar van mijn leven heb mogen werken en wonen . Ondanks het feit dat ik er niet geboren ben en qua afkomst niks er mee heb , ben ik er van overtuigd veel meer liefde voor het land te hebben dan menig een die er vandaan komt.
  Ik wens jou een fijne en zonnige dag toe JOHAN.


  Maak melding
 9. Ja ja, iedereen probeert zich nu vrij te pleiten en het is makkelijk nu de hoofdverdachte dood is want die kan zich nu niet meer verdedigen en vooral niet meer zeggen wie zijn baas was want reken er maar op dat die Nitender Oemrawsingh ook een tussenpersoon was in dienst van een grote tussenpersoon. Hij was de middle man en de politie heeft hem bewust laten lopen wetende dat hij op de vlucht zou slaan en later geliquideerd zou worden om te voorkomen dat hij de namen van zijn
  grote drugsbazen (bouta & co.) zou noemen.


  Maak melding
 10. Deze voorman kan van alles beweren omdat zijn baas. Zijn baas is immers niet meer in .Maar hoe komt men achter de waarheid? Een onderzoek naar zijn bezittingen kan duidelijkheid verschaffen over man’s vermogen. Hier komt wetenschap om de hoek kijken. Ik denk dat de opsporingsautoriteiten in Suriname alle cirkels van familie en vrienden rondom deze man aan het onderzoeken zijn. Aanknopingspunten zijn makkelijk te traceren. Hij kan misschien als arme sloeber door het leven gaan terwijl zijn kinderen of familie van familie het door criminele activiteiten vergaarde geld voor hem beheren.


  Maak melding
 11. RobG 7 juni 2019 at 19:24
  Deze voorman kan van alles beweren omdat zijn baas. Zijn baas is immers niet meer in .Maar hoe komt men achter de waarheid? Een onderzoek naar zijn bezittingen kan duidelijkheid verschaffen over man’s vermogen. Hier komt wetenschap om de hoek kijken. Ik denk dat de opsporingsautoriteiten in Suriname alle cirkels van familie en vrienden rondom deze man aan het onderzoeken zijn. Aanknopingspunten zijn makkelijk te traceren. Hij kan misschien als arme sloeber door het leven gaan terwijl zijn kinderen of familie van familie het door criminele activiteiten vergaarde geld voor hem beheren.
  __________________________________________________________
  @ RobG … een onderzoek naar de bezittingen van de … PAARSE NDP BOEVEN … kan duidelijkheid verschaffen over hun VERMOGENS. De Opsporingsautoriteiten in Suriname moeten alle cirkels van familie en vrienden rondom de … NDP Bandieten … onderzoeken. Ik verwacht dat je ook bezoekt zult krijgen. Aanknopingspunten zijn zeer makkelijk te traceren. Hopelijk worden ze dan … KAAL GEPLUKT … en voor zeer lange tijd achter Slot en Grendel.


  Maak melding
 12. Sluit hem vr langere tyd op n als hy op n dag tot ht inzicht komt dat hy niet meer kan genieten vn al ht illegaal vergaarde rykdom n vrouwen gaat hy bakzeil halen n beginnen te zingen als n twatwa.


  Maak melding
 13. RobG weet precies hoe het allemaal zit, misschien is hij als adviseur geweest van Oemrawsingh ( hij is immers Econoom zoals hij zich proflleert. ) RobG sla je slag,dooie kunnen niet meer praten, dus een mooie gelegenheid !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 14. Intussen is het heel duidelijk dat Oemrawsing en Oediet tot de intimi van de pikin ingi boi hebben behoord.Maar ergens loopt er nog een dalla scowtu rond.Of het moet de andere concurrent zijn die de ladingen verlinkt.Tonnen coke verliezen betekent miljoenen verliezen en iemand moet er voor boeten.Zo gaat het nu eenmaal bij zulke kartels.


  Maak melding
 15. Het gehele land en volk, en gelukkig ook al die ndp paria’ s zitten opgescheept met de werkelijke vloek met de naam ddb, stichter van de nationale DRUGS partij. Zelfs zoon Dino kong trong vdrugscrimineel vervloekte. Wo ka, stem 2020 voor nog meer drugs, roof en moord door de ndpdagoes.


  Maak melding
 16. Blijft ook de vraag waar de te verpakken en te exporteren drugs vandaan kwamen. Moet toch ingevoerd zijn? Toen niet onderschept? Is daar onderzoek naar gedaan?


  Maak melding
 17. ROBG@, ik geef jou inzake geen ongelijk. Immers, als je het spoor van het geld volgt kom je uiteindelijk ergens uit. Wijlen N. Oemrawsingh is nr 1 om mee te beginnen. Ik hoop dat je straks ook dezelfde mening toegedaan bent als een onderzoek gestart wordt bij alle hoogblazers van de Nationale Dieven Partij.


  Maak melding
 18. @mul / @mokro, jullie hallucineren over grote sommen geld die verdwenen zouden zijn terwijl deze vermeende gelden niet hebben bestaan. Jullie verbeelden je dat Suriname net zo rijk als China moet zijn geweest terwijl je in het opgepompte lege achterhoofd weet dat dit niet het geval is.


  Maak melding
 19. Suriname moet een voorbeeld nemen als landen zoals …Singapore.. malaise ..Indonesië en Filippijnen…alle drugscriminelen…..ophangen .


  Maak melding
 20. @ RobG … ik hallucineer niet … wat ik {wij} zeg{gen} zijn feiten … facts, facts, facts … and nothing else !

  – OW … Ramon Abrahams
  – Nascholsze Opvang … Bouva, Misi-keba, Panka
  – Carifesta … Graanoogst
  – EBS … Vaseur en consorten
  – Bouw Bosjebrug … Desire Delano Bouterse

  De vermeende gelden { volgens @RobG } die bovengenoemde … BOEVEN … GESTOLEN … hebben bestaan niet … anders gezegd … hebben nooit bestaan !!!!!!!

  @RobG … in jou opgepompte lege voor- en achterhoofd … weet je dat dit WEL het geval is !!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES