zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSurinaamse artiest Bakaaboi laat neus weer 'mooier' maken

Surinaamse artiest Bakaaboi laat neus weer ‘mooier’ maken

-

Does Travel & Cadushi Tours

De populaire Surinaamse artiest Bakaaboi heeft, wederom zijn neus laten corrigeren. Dat heeft de 25-jarige dancehall artiest gisteren bekend gemaakt op Facebook. De correctie heeft de artiest ruim €6.000 gekost. Vorig jaar november liet de artiest ook al zijn neus ‘mooier’ maken.

De artiest uit Suriname die Orjano Marengo heet, is zoon van de bekende artiest Prince Koloni. Bakaaboi zijn grootste idool is Michael Jackson. Vorig jaar na zijn eerste neuscorrectie liet de artiest weten dat hij zijn neus laat corrigeren wegens prive redenen. Zijn fans beweren echter dat hij zijn idool wilt nadoen vandaar dat hij allerlei aanpassingen aan zijn lichaam pleegt.

De artiest kreeg de naam Bakaaboi omdat hij zijn lichaam enkele tintjes lichter heeft gemaakt met de bekende bleekzeep. De artiest is nu volledig aan het herstellen en laat weten dat zijn fans hem mogen komen bewonderen bij zijn volgende show Summer crew Samurai Gbday party op 15 juni in Frankrijk.

https://www.facebook.com/100011430888562/videos/1005003689890651/

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

18 REACTIES
 1. Wat voor domme dingens is dit. Beter geld geven aan mensen die iets goeds mee kan doen. Mikel Jackson hadden ventimiglio, daarom hij telkens witter worden. Deze jongen mensen opzet huid bleken. Brainwash van ongelovige shaitan haramvolk maken dat mensen huid bleken.


  Maak melding
 2. Wat een achterlijke mafkees is het toch, de hersens van een garnaal.

  Maar het staat hem wel snoezig, zo’n wegrottende Michael-Jackson-Neus.
  Hij moet wel echt wat aan zijn kroeskop doen, want dat lijkt nog nergens op.

  Of je nou Zwart/Geel/Wit/Rood bent, weest tevreden.


  Maak melding
 3. Het is toch triest voor woorden. Bleekzeep gebruiken om een lichtere huidskleur te krijgen. Hopelijk doet deze bleekzeep ook iets aan die onsmakelijke versieringen op zijn lichaam. Maakt je huid nog lelijker en nog zwarter door de inkt. Hij heeft de omgekeerde wereld in zijn hoofd. Wat een actie. Het komt erop neer vebeter de wereld begin bij jezelf. Die hoofddoek is net een gedraaide drol op zijn hoofd. Het wordt tijd om als een normaal mens even bij de kapper langs te gaan en je haar te laten fatsoeneren. Hoop dat zijn neus tzt niet gaat inzakken en wegrot. Is wel aandacht vragen op een hele negatieve manier, met zijn woorden kom naar mijn neus kijken??? Wees blij dat je ademt..


  Maak melding
 4. Als je voorkeur geeft aan een lichter huidskleur betekent het niet dat je neerkijkt op de zwarte bevolking ? Hij is niet de enige die zich ongelukkig voelt in een donker vel/ huid . Dikdoenerij en aanstellerij. Deze artiest geeft geld uit aan dit soort operaties maar als om een aalmoes gevraagd wordt dan geeft hij niet thuis.


  Maak melding
 5. OMG, wat bezielt die gasten tegenwoordig, het is nooit goed genoeg, wat mij verbaasd, is dat hij bekend is als Bakaaboi, nu gaat hij bleekzeep gebruiken om lichter te worden, tot 2x toe een neus correctie, en als ze later allerlei huidziektes krijgen, dan vragen ze zich af hoe dat kan, na Michael Jackson tori i tik un dja. Hij moet dan ook zijn artiestennaam veranderen in Wittieboi, gestoorde…


  Maak melding
 6. Na een blanke uiterlijk, ook blank gedrag aanleren, dan is hij misschien helemaal compleet volgens zijn brein plaatje..

  Ben benieuwd hoeveel fans van hem, zullen nadoen.


  Maak melding
 7. Tja, je bent artiest en hebt kennelijk te veel geld. Dan doe je zulke dingen. Hoop dat je er veel plezier van mag hebben.
  Wanneer is de volgende operatie?


  Maak melding
 8. Tja…. Wat moet ik hiervan zeggen… Jammer dat ie niet verder dacht dan z’n neus lang is. Wat xtra optredens xtra geld.. Had ie de bonus ingreep kunnen ondergaan…. Algehele Gedaante verwisseling voor eens en altijd…


  Maak melding
 9. Voor deze mensen kan ik geen respect hebben, je bent dus niet tevreden met je zelf, voor mij wil dat zeggen, dat je ergens psychisch niet in orde bent. Inplaats zijn uiterlijk te laten veranderen, had hij liever dat geld gebruikt om zich psychisch te laten behandelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES