maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDood gevonden man Javaweg aangereden door bromfietsers

Dood gevonden man Javaweg aangereden door bromfietsers

-

Does Travel - naar Suriname

De man die gisterochtend dood op de Javaweg in Surinaame is aangetroffen, is aangereden door twee bromfietsers waarvan één 15 jaar oud is. Het slachtoffer is de 49-jarige Iwan Tekemang. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist op haar website.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Tekemang door twee bromfietsbestuurders is aangereden in de Javaweg. Nadat hij door de eerste bromfietser is aangereden kwam hij op de rijbaan van de Javaweg te vallen waarna de tweede bromfietser over hem reed.

Inmiddels is de tweede bromfietser en diens duorijder door de politie van lelydorp achterhaald en zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De tweede bromfietser is de 15-jarige S.M. geweest. Hij bestuurde de bromfiets van de 31-jarige Fabian, L. die als duorijder op de bromfiets zat. Nadat zij over de heer Tekemang gereden waren kwamen S.M. en Fabian met de bromfiets te vallen. Zij pakten de bromfiets op en vervolgden hun weg zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

De politie is nog op zoek naar de bromfietsbestuurder die Tekemang als eerste heeft aangereden. Informatie die kan leiden tot het achterhalen van die bromfietser mag worden doorgespeeld aan de politie van het bureau lelydorp op de telefoonnummers 0366116 en 0366785 of de Command Center van de politie op het telefoonnummer 115.

Fabian, L. is overgedragen aan de Militaire Politie omdat hij van beroep militair is. Deze zaak zal de politie samen met de Militaire Politie onderzoeken. Hangende het onderzoek is de bromfiets van Fabian door de politie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Stelletje schoften, opsluiten die gasten, het kan iedereen overkomen maar meld dit direkt aan de politie em wacht terplaatste op de verantwoordelijke instanties, deze handeling maakt het allemaal erger.


  Maak melding
 2. Bromfietsers ??? Is dat zo. Wat voor soort brommer waren die ? Klink gek , maar goed ! Die dooie man kan niet meer praten , end of story . Mijn oprechte deelneming .


  Maak melding
 3. Dit is heel bizar dat deze aardse gasten het in hun hoofd halen om iemand aanrijden en doorrijden. Er is chronisch iets ernstig mis in hun brein. De duivel kruipt achter het stuur en zaait dood en verderf. Deze gasten zijn gevoelloos. Hoe is het mogelijk dat een kind van 15 jaar hierbij betrokken is. Waar zijn de ouders die verantwoordelijk zijn voor het gedrag van hun kind. 15 jaar en bromfiets rijden???? Met alle gevolgen van dien. Dat anderen dit toestaan valt niet te snappen.
  R.I.P jongeman
  Fam sterkte


  Maak melding
 4. Veroordelen voor:
  Het toebrengen van zwaar lichaamelijk letsel
  Het verlaten van de plaats delict
  Het hulpeloos achterlaten van het slachtoffer
  Tevens veroordelen tot
  Het schadeloosstellen van de nabestaanden
  Kosten van begrafenis
  Smartegeld


  Maak melding
 5. NDP bespotter laat het AUB spannend blijven en niet afdwalen van items…ok want slaat op niets en we gaan ook niet spotten met een verdriet


  Maak melding
 6. Als ik de foto zo bekijkt dan zie ik dat deze man, niet door een auto is overreden, zie mijn voorgaande opmerkingen. Ik had dus gelijk, maar dat hij 2 keer is overreden wil zeggen dat de bromfietsers geen licht hadden of de weg is heel slecht is verlicht heel zielig !!!!!
  RIP BRO
  Sari tori
  Jacko


  Maak melding
 7. Limbo, van harte beterschap toegewenst. Neem alle tijd om te rusten en wordt weer snel beter zodat wij kunnen genieten van de zeer belangrijke informatie die je met ons deelt in jouw radioprogramma.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES