vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDC over intrekken vergunning: ‘Ik ben geen poepejantje!’

DC over intrekken vergunning: ‘Ik ben geen poepejantje!’

-

Does Travel - naar Suriname

De vergunning van evenementenlocatie Inter City, op de hoek van Nieuwezorg- en Indira Gandhiweg in Suriname, is ingetrokken. Dat bevestigt districtscommissaris (dc) Eric Grauwde van Paramaribo Zuid-West tegenover de Surinaamse krant De Ware Tijd.

De burgervader zegt verder tegen de krant dat er een vergunning aan Inter City is verleend om kermis te organiseren, maar echter worden daar shows georganiseerd en is er ook een discotheek op de plek opgezet. “Auto’s parkeren her en der en dat zorgt voor chaos”, aldus de dc doelend op de verkeersveiligheid die in gevaar komt in de omgeving van de locatie.

Volgens Grauwde is de vergunnings kwestie een aantal keren besproken met Jairadj Gajadien, eigenaar van Inter City. Echter is er hieraan geen verandering gekomen. “Waar onwil is, moeten we maatregelen treffen. Ik ben geen poepejantje en zal niet schromen om volgens wettelijke bepalingen op te treden”, zegt de burgervader. De vergunning zou in september vervallen.

Buurtbewoners in de omgeving van de evenementenlocatie hebben meerdere keren in de media geklaagd dat hun leefgenot ernstig wordt verstoord door de geluidsoverlast afkomstig van de evenementenlocatie. De situatie werden de mensen beu en hebben zij toen onder leiding van initiatiefnemer Sharief Mahaboeb een rechtzaak aangespannen tegen de staat en Inter City.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Zowel de orga als de bezoekers zijn 100% ndper’ s. na wang koelimang habi a presi en na soso djoeks sa e bezoek en consumeer. Tjauwtjie een rasta djoeka beng mopper, ai saafoe sa doe, neks no fout.


  Maak melding
 2. Zo zou ik u niet noemen hebt terecht gehandeld, u hebt de musicale mishandeling van de buurtgenoten stop gezet en dat verwacht ik van een DC, ook opkomen voor de minderdraagkrachtigen ,dankuwel


  Maak melding
 3. Typisch paarse h handelwijze: je neemt eerst tjoekoe, verleent vergunning vooor bepaalde activiteiten, de vergunninghouder handelt niet conform de voorwaarden en gaat diagonaal voor andere activiteiten dan in de vergunning staat. Buurtbewoners klagen nu over geluidsoverlast etc. Dc komt in actie en trekt uiteindelijk vergunning in. Wat asls deze eerst de buurtbewoners hoort, hun adviezen serieus neemt , de bel a ngen van diverse partijen goed overweegt om uiteindelijk een besluit te nemen waar alle partijen tevreden over zijn. Maar nee, eerst tjoekoe en bij niet meer tjoekoe, verginning go hoekoe!


  Maak melding
 4. Poepejantje?? jawel en laat het idd niet gebeuren!! De recht moet zijn beloop krijgen!! wat niet mag, moet je niet doen!!!!! dus gewoon intrekken die licence!! wat kan hij dan nog doen? jawel, maar dan die jantje poepvreter!! HIj kan ook de reet van de paarde strontvlieg gaan schoonlikken!! getverd……e!!! een Awarie doet dat zelfs niet!!


  Maak melding
 5. Zyn al die andere DC’s die tjoekoe nemen n een gedoogd beleid voeren wel poepejantjes. Voor in dit geval wilt u geen poepejantje zyn mr nr myn inziens bnt u wel n poepeskoe.


  Maak melding
 6. Monie no de !! Alla day wie e-kree !! Maar wie sik-oeng-bille alle dee te moesday en stoor deng buurtbewoners !!
  En dang wie-e-kossie baas Bouta, foe-sosso !!
  Eindelijk een commisaris met “guts”!1


  Maak melding
 7. Waarom in de stad! Waarom de buren lastig vallen. Waarom niet op Zanderij! Zanderij geen Hotels en geen Winkels! Zanderij heel rustig!
  Ezels daar en wat dom!


  Maak melding
 8. Deze man moet uit zijn functie worden ontheven.
  Een belediging van de blanke Nederlander.
  Waar komt dit woord “poepejantje” vandaan?
  Ik denk haast dat er een Nederlandse kind op school in Su zat en dat deze jongen, die Jan heette, erg braaf was. Hij luisterde naar zijn ouders en de juf/meester. Een voorbeeldige knaap
  Dit irriteerde een ander kind van Surinaamse afkomst en deze besloot hem te pesten met het woord
  Poepejantje.
  Dit P woord moet worden verbannen.


  Maak melding
 9. De bende due werkt op dit kantoor neemt geld. DC kijk eerst wat er onder he neus gebeurt. Ik weet 100% dat zij en Strijk en Pollack geld namen bij chinezen. Deze gasten verkopen ht land. onderen moeten ze. Vriendjes met ondernemers. Als je betaald mag je doen wat he wilt


  Maak melding
 10. Poepejantje grauwde, ga de amnestie certificaat van bouta intrekken.Het is illegaal en zorgt voor alledaagse chaos.Je durft de kleine man te intimideren ga echte werk doen …POEPEJANTJE!!


  Maak melding
 11. Damsco 7 juni 2019 at 07:03
  @NDP bespotter,..Ik BENT AAN HET BOUTERSE SYNDROOM LIJDENDE BUCK DANCING PUNK ASS REDIEMOESOE COON. IE SABI TOG, NEKS NO FOUT.


  Maak melding
 12. DC over intrekken vergunning: ‘Ik ben geen poepejantje!’, maar wel een Bobbeljantje, bobbeljantje klimt de berg zo rustig en ze vredig.

  Als ik vandaag de top niet haalt dan zien we het wel morgen als ik halverwege bent.

  conta bai?
  mas o menos

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 13. Zo sprak men ook over minister lekhram soerdjan vn lvv toen. Hy zou integer zyn mt zyn hart op de juiste plaats n wilde zogenaamd niet meewerken i.v.m die trawlers gedoe. Kyk nu is hy minister vn n ander ministerie n gaat door mt ht misleiden liegen n bedriegen. Geen enkel minister houdt ht uit mt deze regering zonder te liegen n te misleiden zo ook deze dc die vr eens optrad om zyn soortgenoten n dienst te bewyzen n nu word hy de hemel ingeprezen.na soso bullshit jere man.


  Maak melding
 14. Pico. Ik heb het woord Poepejantje opgezocht. Wat ik gevonden heb is niet het ontstaan of echte betekenis van dit woord, maar een onbegrijpelijke pesterij.

  20 april 1936
  Ingezonden
  Overlast.
  Mijnheer de Redacteur.
  Het is al een paar maanden dat ik een ouden Br. Indiër op den weg tegenkom, die bijgenaamd word (Poepejantje) door de jeugd. U moet het zelf hebben medegemaakt, Mijnheer de Redacteur hoe de schoolgaande jeugd op den man aanvliegt als de school uit is, en hem met steenen bombardeert, en daar de man sukkelend is, kan hij niets doen, maar de vele vieze uitlatingen die hij uitkraait, zijn zeker niet opvoedend voor de schooljeugd. Gisteren middag moest ik weer zoo’n steenenbombardement medemaken, en wel onder jongens die de Hendrik- en Paulusschool bezoeken. Zelfs meisjes ontzien zich niet om den armen man te sarren. Ik hoop, Mijnheer de Redacteur, dat deze paar regels ertoe mogen bijdragen dat Ouders, Voogden, Onderwijzers de kinderen op het hart drukken, dat ook die man (Br. Indiër) aanspraak maakt op het Vierde Gebod (Eert Uwen Vader en Moeder) Waarmede bedoeld worden alle ouden van dagen en alle menschen die boven ons gesteld zijn.

  Commentaar: als deze DC geweten had dat een Hindoestaan hiermede gepest werd had hij dit woord nooit gebruikt.
  Persoonlijk denk ik dat dit woord een Surinaams scheldwoord is voor iemand die bang is. Je schijt in je broek van angst: je bent dus een poepejantje.—

  Ik hoop dat je iets hieraan hebt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES